Ak trollerden iç savaş çağrısı

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.340
49.002
COPYRIGHT 2015 ODATV.COM

Ak trollerden iç savaş çağrısı
Erdoğan'ın provokasyonuyla başladı
Facebook
Twitter
WhatsApp
Google

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile ilgili kitap tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada "Cesur olacağız. Taksim Gezi Parkı'na o tarihi eseri inşaa edeceğiz. Adım atacağız, bir an önce yürüyeceğiz" diyerek Topçu Kışlası'nın yeniden yapılacağını belirtti. AKM'nin de yıkılacağını belirten Erdoğan, ayrıca Taksim'de bir cami yapılacağını da belirtti. Erdoğan'ın konuşmasının ardından AKP'li trollerden toplu olarak "Gezi Parkı'na eyleme gidenlere Türk Polisi geçen seferki gibi yumuşak davranmasın. Yakmaya yıkmaya geleni: Vursun! Öldürsün!"mesajları atıldı. Ak trollerin tel elden adeta iç savaş çağrısı yapması sosyal medyada tepki yarattı.

İşte tek elden çıkan o mesajlar:

Odatv.com

http://odatv.com/mob_n2.php?n=ak-trollerden-ic-savas-cagrisi-1806161200

Ne yakmaya yıkmaya gidilsin, nede vurulup öldürülsün. Hem geziciler, hem troller ülkemize bakıp avuç ovuşturanların oyununa alet oluyorlar. Ülkemiz dağıldığı an(allahım korusun) gidecek hiç bir yerimiz yok. Gezicilerde trollerde aynı sefaleti ve eziyeti yaşayacak.

He iç savaş çıkarın, tam olsun!
İkinci Suriye olalım, tepemize roketler yağsın da bir soluğunuz rahatlasın!
Yav bir lafı ederken, niye sonuçlarını hesap etmiyor bu insanlar? İç savaş çıkarsa kimse bir şey kazanmayacak, hep birlikte kaybedeceğiz ya, nasıl anlamazlar?

Bunlar ak partili troller mi yoksa ak partili gibi göstermeye çalışanların mı bu da bir soru işareti. Eğer ki böyle yürek yemiş arkadaşlarımız varsa kendilerini doğuya gönderelim de iki terörist avlasınlar öfkeleri boşa gitmesin

Hepsi aynı merkezden yollanmış deniliyor.Muhtemelen sahte hesaplarla ortalık karıştırılmak isteniyor. K Kazen olacaktı ki,burada olduğu gibi,IP adresinden deşifre edip ,konuyu aydınlatan,kimlikleri ifşa eden

Ne kadar kin, nefret, vicdan, merhamet yoksunu olduk biz, ölümlere seviniyoruz, karşıt görüşlüyü linç etmekten haz alıyoruz, neredeyse ölülerin üzerine basıp ayaklarımızın altında paramparça yapacak hale geldik.
Bu mesajları atanlar kimse kim, içlerindeki öfkeye bakarım ben, o öfke bu ülkenin yok olmasına sebep olacak bu gidişle, o zaman vatan, demokrasi, görüş, bayrak hiçbiri kalmayacağından bol bol sevinç nidaları atarsınız, vallahi bıktım artık insanların diğerinin üstüne basıp ezip geçmeye çalışmalarından.
Sanki ülkeyi düşmandan kurtarıyorlar, biz siz kim, herkes eşit sözüm ona.

Face de ,twitterda ,ekşi sözlükte sürekli bir provokasyon çağrısı...
Hayırdır ,gene gündemi değiştirip bir şeyler yapma peşindeler ,ama ne bilemiyorum.
Gerçi şuan gündemde çok şeyler var ;
Diploma,reza zarrab ,turizm krizi,başkanlık tartışmaları,ypg...

RTE'nin açıklamasına mı gülelim bu trollere mi? Tarihi eser nasıl yapılıyor abi? Mimari bu kadar gelişti mi? Tarihi eser yapıp iyi fiyata satabilir miyim?

Başkanlık için iç savaş. RTE istiyor, Gezi parkı ile milleti fiştekliyor, ne olacak millet galeyana gelecek, kutuplaşma, kaos, kan sonra RTE başkan olmuş. Resmen alenen geziciler hadi gelin teker teker bakın parka neler yapçam demiş, alenen. Gezi parkındaki olayların olmasını istiyor resmen.

Bir insan vatandaşını kırdırarak emellerine ulaşmayı nasıl hedefler nasıl abi nasıl? Kan ve kaos ortamı, kutuplaşma, insanı insana kırdırma hepsini gördük bu hükümette. İşte zaten iktidara gelip başkanlığa uzana yolun özetidir kutuplaşma, kan, şiddet, kaos...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…