• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak Trol’ler uçak krizinin faturasını komutana kesti: Düşüren hesabını verecek!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.grihat.com.tr/ak-troller...ana-kesti-dusuren-hesabini-verecek-33006h.htm
26334.jpg

‘Ak Trol’ olarak bilinen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakın sosyal medya hesapları, Rus jetinin hava sahası ihlali gerekçesiyle düşürülmesinden Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal’ı sorumlu tuttu.

Ak Trol’ler, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘vur emri’ni kendisinin verdiğini söylemesine karşın, uçağın Türkiye’yi krize sürüklemek için bilinçli olarak düşürüldüğü öne sürdü.

Paylaşılan mesajlarda uçağı ‘Reis’in haberi olmadan’ düşürmekle suçlanan Ünal’dan açıklama yapması istendi.

Ünal’ın, Balyoz davasının temyiz duruşmasına katılıp, “İnsani, vicdani ve ahlaki olarak görevimi yapıyorum. Bundan dolayı (YAŞ’ta) önüm kesilecekse kesilsin. Bu benim için onur olur”dediği için 2013’te terfi alamadığına dair Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi’nin yazısı da ‘Ak Trol’ler tarafından dolaşıma sokuldu.

Erdoğan yanlısı hesaplardan özellikle son birkaç gün içinde Ünal hakkında yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:

screenshot_3-076.png
screenshot_4-068.png
screenshot_5-055.png
screenshot_6-043.png

screenshot_7-044.png
screenshot_8-029.png
screenshot_9-027.png
screenshot_10-023.png

screenshot_11-017.png

haydaaa, daha düne kadar vatan- millet- sakarya, sınırlarımız, sabrımızın testi, bir Türk dünyaya bedel mesajları havada uçuşuyordu, şimdi uçağı düşürmek hata mı oldu? abi ne hızlı değişiyor gündem yaşlandım zaar yetişemiyorum..
gündem değil onlar değişken office:)

Evet beklenen oldu şimdi.

Zaten olay günü bir yan çizdi, bir toplama çalıştı.

Dememiş miydi eğer Erdoğan’ın haberi olsaydı bu düşürme gerçekleşmezdi. Sonuçta ilişkilere sınır ihlali bile olsa, toprak tehlikesi bile olsa önem veren biri vesselam.

O gün 2 tutarsız açıklamadan sonra varılacak sonuç buydu zaten. Neden? Çünkü Putin ona mesajı verdi. “bir dönüp özür dileyip, konu şahıslar cezalandırılacak bile demedi Erdoğan”.

Ve bir cezalı bulundu sonunda. Hadi hayırlı olsun. Kendileri aklandı mı; tamam işte.

Abidin Ünal ' a " tehlikeli görüyorsan vur" emri verilmiş. Ünal ' da bu hakkını kullanmış. Tehlikeli görmüş ve vurmuş.. Sorumluluğu tamamen kendisine yüklemek olmaz. En azından şimdilik görünen yanı bu. Ünal 'ın niyetini bilemiyoruz.
Kimbilir neler dönüyordur. Bize gösterildiği kadarını biliyor ve bir kaç adım sonrasını hesap edebiliyoruz sadece, belki..
Emir nasıl verilmiş konuşulmalı evet. Sonuçta önemli bir ayrıntı.

Ya ben bu sosyal medyada yazılanları geçen akşam gördüğümde bir dellendim önce :rolleyes: ne oluyor yahu kıvamından çıkıp harıl harıl Erdoğan ya da Davutoğlunun komutanla ilgili böyle bir yorumu var mı onu araştırdım .
Ben bulamadım , bulan varsa paylaşırsa sevinirim .

Hesapların sahiplerine gelince ; yanlış ata oynuyorlar . O uçak her kimin emri ile düşürüldüyse düşürülsün ''doğru'' karardı .
İşgüzarlık yapmaya gerek yok .

Eğer şimdi birileri çıkıp gerçekten komutana atıyorsa pası ; kendi kalelerine iyi bir gol yerler .

kim ne yapmış ne olmuş kim vurmuş.:confused::confused:..eee hani koltuklarım kabarmıştı kafa tuttuk deyin..no luyooo buralardaa..:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back