Ak Saray'ın hamamından 24 ayar altın çıktı!

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
34
Erdoğan için yapılan Ak Saray'ın hamam ve spa bölümlerinde metrekaresi 10 bin Euro'ya kadar çıkan, 24 ayar altın yaldızlı mozaik kullanıldığını iddia edildi.

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ak Saray'ın hamam ve SPA bölümünde metrekaresi 10 bin Euro’ya kadar çıkan, 24 ayar altın yaldızlı mozaik kullanıldığını açıkladı.
Candan yaptığı açıklamada sarayın alt bölümünde içinde hamam, SPA merkezi, masaj ve buhar odaları, şok duşlarının bulunduğunu belirtti.

"ÖĞRENİNCE HAYRETE DÜŞTÜK"

Sözcü gazetesinde yer alan Candan, “Bu alanlarda bizi hayrete düşüren dünyaca ünlü Bisazza marka cam mozaik kullanılmış olmasıdır. 24 ayar altın kullanılan bu mozaiklerin metre karesi 1000 Euro’dan başlayıp 10 bin Euro’ya kadar çıkıyor" dedi.

"GÜVENLİK SORUŞTURMASI YAPTILAR"

Bu malzemenin fiyatlarını öğrenmek amacıyla satıcı firma ile temas kurduklarını belirten Candan şunları söyledi:
"Firmanın özel güvenlik soruşturmasından da geçtik. Dehşete düştük. Firma fiyat için her türlü kişisel bilgiyi isterdi. En sonunda, 'Bu ürün size uymaz' cevabını verdi. İnsanlar yoksulluk içinde yaşarken altın yaldızlı mozaiklerin metrekaresi 10 asgari ücretlinin maaşına denk geliyor. Bisazza’nın ORO ve ORO Bis adlı ürünleri sarayda kullanılmış."

İTALYAN MARKASI

Bisazza, iç ve dış dekorasyon için cam mozaik üreten, sektörünün en lüks markalarından biri olarak biliniyor. 1959 yılında Kuzey İtalya’daki Vicenza şehrinde kurulan şirketin mozaik ürünleri, dünyadaki jet sosyetenin evleri ve havuzlarının vazgeçilmezleri arasında… Firma çok değişik bir yelpazede duvar, yer ve havuz mozaikleri üretiyor.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/ak_sarayin_hamamindan_24_ayar_altin_cikti-1336287

bende bu mantığı çözemedim ya:KK64:onlar yerken sanki seçmenin midesine gidiyor:KK51:

Türban serbest cryptic'cim, lütfen, onlara herşey hak.

Bu arada türban serbestisine karşı değilim hatta olması gereken buydu ama bu özgürlük sağlandı diye elden gidenler var ya... İşte bunu görmeyen zihniyeti anlamıyorum ben de.

Türban serbest cryptic'cim, lütfen, onlara herşey hak.

Bu arada türban serbestisine karşı değilim hatta olması gereken buydu ama bu özgürlük sağlandı diye elden gidenler var ya... İşte bunu görmeyen zihniyeti anlamıyorum ben de.
kesinlikle böyle olunca amaç masumiyetini aştı tamemen çok çirkin bir politika oldu bşzşm dinimiz böyle bir din değil,yandaşçı yoldaşçı dini değil,su akarken bidonunu doldurma dini değil

X