AK Parti'nin Kur'an okutması Uğur Dündar'ı rahatsız etti

Pkk bayragiyla gomulen insanlara niye okutuyorlar kuran ben anlamadim.Okutuncada niye okutuyor derler.Ne istiyorlar bi anlasam.

Aynen ben o haberi kacirmisim gozumden bir arkadaşım dedi . Pkk bayraklariyla gomuyorlar die . Ne diyelim allah bldgi gbi yapsın

bu mılletın,ezanına,kuranını,örtüsüne,sarığına,sakalına taknızda be oldu bır asır,ahanda patladı,tr dindarlaştı,ahanda patladı,çoculuğumda benım doğduğum yerde pardesülü yoktu,geçen bir gittim,oha dedim,pardesuz yok nerdeyse,geçtim avrupanın küçücük kasabasına gittim,şok,yok yaa tr deyım dedım,ve avrupalının rahatsızlığını anladım,daha çok başörtülü var, :)

İyide Kılıçdaroğlunun söylediği bir şeyi Uğur Dündar rahatsız oldu diye yazmak hangi tür aklın ürünüdür çözemedim.
Ayrıca da doğru bir şey söylemişler. İnanların duygularıyla oynamasınlar artık yeter ya.
Niye bursa mitingini bekliyorlar, madem önemli olan Allah rızası bunu meydanlarda yapmanın ne anlamı var.

kuran okutucaksniz bunu niye meydanda yapiyosunuz.ama insanlarin gozune sokmalari lazim tabiki..ugur dundar kuran okutulmasina tepki vermiyo bunun meydanda yapilmasina tepkisi.

Laiklik var bizim ülkemizde bilmem çok şükür görme yetisi olanlar bunu görüyor mu? Hani şu devlet ve din işlerinin birbirinden ayrılması demek olan laiklik. Adam burda demek istemiş ki mitingde niye okutulsun sen oraya oy için çıkıyorsun ee bu kur an Okutman bir nevi oy avcılığı da sayılabilir. Camilerimiz var ne güzel belirle kaç tane istersen okut yani. İnsanların dini duygularını niye alet ediyorsun diyeceğim de bu başından beri böyleydi benim anlamadığım halk nasıl görmüyor

Miting nedir sözlükten alıntılayalım:
'Belli siyasi gayelerle dikkat çekmek için geniş cadde ve alanlarda yapılan, silahsız, saldırısız gösteri'
Bilinçli bir İnanan, hangi parti olursa olsun kutsal kitap ile gösteri yapılmasına karşı çıkmalıdır.
Çünkü Kutsal kitaplar, seçim meydanlarına çıkamayacak kadar temiz sayılırlar.
Bunlar ile siyasi propaganda yapmak ahlaki Açıdan da yanlıştır.
Görme ile alakalı Örnekler verilmiş, gözünüzden kaçanlara ya da gözünüzü kapadıklarınıza bunları da eklemenizi rica ediciiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…