AK Parti'nin Ankara'da gözde belediye başkanı Tiryaki için Arınç'tan dikkat çeken yor

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç , Ankara’nın Altındağ ilçesinde katıldığı bir açılış töreninde AKP ’li Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin belediyeciliğini överek, “Veysel Tiryaki artık buralara dar geliyor, başka güzel güzel, büyük büyük şeyler de olsun diyorum ama en iyisini Allah bilir” dedi. Arınç’ın övgüyle bahsettiği Veysel Tiryaki’nin ismi, bir önceki yerel seçimlerin yapıldığı 2009 yılında da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kulislerde konuşuluyordu.

Altındağ Belediyesi tarafından Gültepe Mahallesi'nde (Çinçin) yapımı tamamlanan kültür merkezinin açılış törenine katılan Arınç, burada yaptığı konuşmada, son yıllarda Altındağ'da yaşanan değişimi fark ettiğini ve çok önemsediğini belirtti. Özellikle Belediye sınırları içindeki Hamaönü'nde yapılanları bildiğini vurgulayan Arınç, Altındağ'ın her yerinde çok akılı bir kentsel dönüşümün yerine getirildiğini, bunda da Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin büyük paya sahip olduğunu söyledi. Arınç, Tiryaki’ye ilişkin şu değerlendirmeleri yaptı:

Tiryaki artık buralara dar geliyor
"Ben, önümüzdeki seçim için Veysel Tiryaki beyin kararı nedir bilemiyorum ama Altındağ'da yarışacak olan arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum. Çok aday adaylarımız olacaktır. Bunlar arasında bir arkadaşımız üzerinde karar kılınacaktır. O arkadaşımız eminim ki burada şimdiye kadar yapılan hizmetleri daha ileri bir noktaya götürecektir. Bu temennim şüphesiz Veysel bey için de geçerlidir, diğer aday adayları için de geçerlidir. Biz, onları çok seviyor ve beğeniyoruz. Tabi kalbime sorarsanız, Veysel Tiryaki artık buralara dar geliyor, başka güzel güzel, büyük büyük şeyler de olsun diyorum ama en iyisini Allah bilir. Kendisi neye niyetliyse Allah gönlünde geçeni nasip etsin. Biz, ondan memnunuz, Altındağ'da memnunsa rabbim en hayırlısını nasip etsin."

İsmi 2009’da Ankara için konuşuluyordu
Arınç’ın övgüyle bahsettiği Veysel Tiryaki’nin ismi, bir önceki yerel seçimlerin yapıldığı 2009 yılında da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kulislerde konuşuluyordu. 2009’da Melih Gökçek ’in aday gösterilmeyip Tiryaki’nin tercih edileceği gündeme gelmesine karşın Gökçek AKP’nin adayı olarak yerel seçimlere katılmıştı.
internethaber

Son düzenleme:
VALİ, İŞ MAKİNALARININ YAKILMASINDAN ŞİKAYET ETTİ

Bir hafta içerisinde Şırnak'ta meydana gelen olaylarda 4 iş makinesinin yakıldığını kaydeden Vali İpek, buna isyan ettiğini söyledi. "Bir çözüm sürecimiz var. Bu insanların sokağa çıkma hakkını da elinden alanlara tepki göstermemiz lazım" diyen İpek, bu konuda herşeyi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Şerafettin Elçi isminin havaalanına verilmesinin çok anlamlı olduğunu aktaran İpek, şöyle devam etti:
"Düne kadar Kürt'ü, Çerkez'i ve Laz'ı Türk'üm dedirtmek mecburiyetindeydik bu ülkede. Ama bugün bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Nedir bu yaşadığımız mutluluk? İşte andımızı kaldırdık.[/U] Her şey dört dörtlük mü? Hayır. Ama Cizre'de insanlar 3 günden beri dışarı çıkamıyorsa, kusura bakmayın da dört dörtlük olmasını bekleyemezsiniz. Herkesin bir adım atması lazım. Bir ay içerisinde birçok olayım oldu Şırnak'ta. Bunların barış ve çözüm süreciyle alakası var mı, yok. Bu insanları sürekli molotoflarla sokağa çıkarmanın anlamı var mı yok. İşte bunları hep birlikte yapacağız. Vali olarak gaz ve su atmayacağım halkıma. Herkes yürüyüşünü, basın açıklamasını yapacak. Ama başkaları da gelip benim insanlarımın üzerine molotof, el yapımı bomba atmayacak. İnsanlarımı taşlamayacak."

BDP'Lİ KAPLAN: NUTUK DİNLEMEYE GELMEDİM

Bu arada oturduğu yerden Vali İpek'in konuşmasına tepki gösteren milletvekili Kaplan da demokrasilerde bir ilde seçilmiş iki milletvekilinin, 6 belediye başkanının cezaevinde tutulamayacağını belirterek, "Ramazan Uysal terörist midir? Allah aşkına cezaevindedir. Faysal Sarıyıldız öyle midir? Allah aşkına yapmayın. Biraz da bu vatandaşın çektiklerini görün. Bizi isyan ettirmeyin. Ben nutuk dinlemeye gelmedim, burada nezaketen bulundum. Ben siyasetçiyim. Bana atanmışlar burada nutuk atamaz. Demokrasilerde atanmışlar nutuk atmaz. Seçilmişler mecliste bunu muhalefetiyle iktidarıyla yapar. Bize bırakın bu işi" diye konuştu.

BDP'li Kaplan treni terk etti - Hrriyet GNDEM

keşke bahsedilen ama gerçekte varolmayan o darbe yapılsaydı da topunuzu mahvetselerdi...

keşke bahsedilen ama gerçekte varolmayan o darbe yapılsaydı da topunuzu mahvetselerdi...
yorumlarının bu başlıkla alakasını çözmedim piyonist:44:

yorumlarının bu başlıkla alakasını çözmedim piyonist:44:

aslında yokta. yeni başlık açmayayım hazır siyasette açılmış bvir başlık var cve yapılmış yorumuda yok dedim yazdım. kızdınmı

aslında yokta. yeni başlık açmayayım hazır siyasette açılmış bvir başlık var cve yapılmış yorumuda yok dedim yazdım. kızdınmı

estağfirullah ama ne kadar kızarsak kızalım uslubumuzu korumamız taraftarıyım.

estağfirullah ama ne kadar kızarsak kızalım uslubumuzu korumamız taraftarıyım.

haklısın ama andımız kaldırılırken, tc ler kaldırılırken bana zor geliyor. evet edepli olmak laızm ama milliyetçilik söz konusu olunca vatana millete laf gelince ben gelemiyorum. bunu bir vatandaş yapsa sorun değil ama benim vekilim (ben seçmemiş olsam bile) herkesi Türk demekten kurtardık diyorsa orada duracak!
sinirim, isyanım, saygısızlığım; adaleti kalmamış düzen(!)e..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…