AK Partili vekil: '90 yıllık reklam arası sona erdi'

Ac tavuk kendini bugday ambarında sanırmıs..Bakalım reklam arası olan 90 yıllık anlı sanlı cumhuriyet mi yoksa 13 yıllıl at kosturmaca mı..Gorecegiz.
Kolay degil oyle Ataturk'un eserini ortadan kaldırmak..Anca fotosunu kaldırmaya yeter gucunuz.

valla cumhuriyetimi kast ettiniz dediler haberlerde demin hayır onu kastmedim cumhuriyete saygım sonsuz gibisinden bişey söyledi açıklamasından bişey anlamadım:KK53::KK53:

Türkiye Cumhuriyet'inin ona sunduğu onlarca nimetten faydalanıp, sonrada böyle nankörce yazılar yazan kadınları görünce, çok şaşırıyorum.
Bu zihniyette yüzbin kadını biraraya getirsen, Tek bir CUMHURIYET KADINI etmez, yazık.....

İsyan değil hoşuma gitti
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu’nun sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı, “Osmanlı İmparatorluğu’nun 90 yıllık reklam arası sona erdi” tweet’i tartışma yarattı.
Sitene Ekle
isyan-degil-hosuma-gitti-5197773.Jpeg

ÖNDER YILMAZ Ankara milliyet

Babuşçu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı yorumla bir anda hedef haline geldi. Babuşçu, Filistin Devlet Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihteki temsili Türk askerleri ile birlikte çekilmiş olan fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa yorumda bulunan Babuşçu, şu ifadeleri kullandı:

“Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin’i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı’yla Cumhurbaşkanı’mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zekâ. Tabii ki Sayın Cumhurbaşkanı’mızın zekâsı. 600 yıllık imparatorluğun 90 yıllık Reklam arası sona erdi.”
Babuşçu’ya yorumundan dolayı çok sayıda vatandaş tepki gösterdi.

‘Sadece retweet ettim’
TBMM kulisinde attığı tweet’e ilişkin soruları yanıtlayan Babuşçu, “Yıllardır ortada dolaşan bir cümledir o. Çok değişik yerlerde telaffuz edildi. Hatta reklamlarda da kullanıldı. Ben sadece o cümleyi retweet ettim” diye konuştu. Babuşcu, “Siz bu cümleye katılıyor musunuz” sorusunu ise, “Hoşuma gitti paylaştım. Siz hoşunuza gitmeyen bir şeyi paylaşır mısınız?” diye yanıtladı.
Babuşcu, şunları söyledi:
“Cumhuriyet ile bir problemimiz yok. Bu bir isyan değil, hareket değil. Her zaman Cumhuriyet’in arkasında durduk. Onu ayakta tutma gayretiyle çalıştık. Cumhuriyet’le derdimiz olsaydı Cumhuriyet’i ayakta tutmaya çalışmazdık.”

Neymiş kastettiği?Ben çok merak ettim.:KK51:

anlamadım:KK53::KK53::KK53:

Babuşcu, şunları söyledi:
“Cumhuriyet ile bir problemimiz yok. Bu bir isyan değil, hareket değil. Her zaman Cumhuriyet’in arkasında durduk. Onu ayakta tutma gayretiyle çalıştık. Cumhuriyet’le derdimiz olsaydı Cumhuriyet’i ayakta tutmaya çalışmazdık.”

çevir kazı yanmasın istemiş ama olmamış:KK59:

Ona "salaga yatmak" denir. "Ay ne demek oldugunu bilmiyodum valla, bu lafi hep duyardim, hosuma giderdi, paylasayim dedim, o anlama mi geliyormus? Aaaa...:KK57:"

başkaları hoşuna giden başkasının laflarını paylaştığı için davalardan kurtulamıyor ama:KK53:

Ee seçimler yaklaşıyor, safları sıkı tutmak lazım.

Yeniden milletvekili adayı olmanın yolu Erdoğan'a yaranmaktan geçiyor :)

Ne zaman böyle bir cümle popi olmuş biz niye hiç duymadık ?
Aklını peynir ekmekle yiyen insan Filistin'i vermemek için mi dağıldı Osmanlı yoksa Filistin arkasından vurdu diye mi ?
Filistin bayrağının amacını biliyor mu acaba meclisten tonla maaş alan kişilik ?

Ne zaman böyle bir cümle popi olmuş biz niye hiç duymadık ?
Aklını peynir ekmekle yiyen insan Filistin'i vermemek için mi dağıldı Osmanlı yoksa Filistin arkasından vurdu diye mi ?
Filistin bayrağının amacını biliyor mu acaba meclisten tonla maaş alan kişilik ?
kimleri vekil seçiyorlar:KK43:

yaygınca söylenen, reklamlarda bile söylenmiş bir lafmış, bunca insan neden ilk defa duyduysa

Igrenc sey seni secimler yaklasti ya yalakalik yapiyor.
Kimin sayende milletvekilisin sen nan..

X