AK Partili vekil: '90 yıllık reklam arası sona erdi'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
İHA
15 Ocak 2015
27413577.jpg
31
Paylaş
    • inPaylaşın1
AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı yorumda Osmanlı İmparatorluğu'nun 90 yıllık reklam arasının sona erdiğini öne sürdü.
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti. Milletvekili Babuşcu, Filistin Devlet Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihteki temsili Türk askerleri ile birlikte çekilmiş olan fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa yorumda bulunan Babuşcu, "Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin'i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı'yla Cumhurbaşkanı'mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabiki Sn Cumhurbaşkanı'mızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" yorumunda bulundu.
Milletvekilinin yorumu Balıkesir'de yayın yapan bir gazete tarafından 'Babuşcu'nun gafı' başlığı ile manşete taşınırken, Türkiye Cumhuriyeti'nin Millet Meclisi'nde yemin ettiği hatırlatıldı.

27413586.jpg

Ben bunu böyle anlamadım tarihi geçmişimizle gösteriş yapmış , artık bir araştırın mesela amerikanın geçmişi kaç yıllık, adamlar halen bizim tarihimize hayran ve bizden fazla araştırıyorlar
İHA
15 Ocak 2015
27413577.jpg
31
Paylaş
    • inPaylaşın1
AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı yorumda Osmanlı İmparatorluğu'nun 90 yıllık reklam arasının sona erdiğini öne sürdü.
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti. Milletvekili Babuşcu, Filistin Devlet Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihteki temsili Türk askerleri ile birlikte çekilmiş olan fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa yorumda bulunan Babuşcu, "Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin'i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı'yla Cumhurbaşkanı'mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabiki Sn Cumhurbaşkanı'mızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" yorumunda bulundu.
Milletvekilinin yorumu Balıkesir'de yayın yapan bir gazete tarafından 'Babuşcu'nun gafı' başlığı ile manşete taşınırken, Türkiye Cumhuriyeti'nin Millet Meclisi'nde yemin ettiği hatırlatıldı.

27413586.jpg

allah akıl fikir versin o cumhuriyet olmasaydı o koltukta oturabilcekmiydin acaba?oturamayacağını sende biliyorsun ama yaranmak için son gaz devam..

sen ATATÜRK ve cumhuriyet sayesinde bulunduğun yerdesin farkında mısın tülaycık.Atatürk olmasa adın sanın olacak mıydı bakalım:KK14:
Kim bilir hangi kodamanın odalığı, hangi paşanın 4. karısı olurdu?
Değil milletvekili olmak oy verme hakkı bile olmayacaktı.
Hani erkekler M. Kemal'i sevmeyince anlıyorum işlerine gelmiyor tabi de bir Türk kadını nasıl Atatürk'ü sevmez?
Arap ülkelerinde kadınların hallerini görmüyorlar mı? Her görüşe saygılı olayım diyorum da bu nankörlük karşısında kalbim sıkışıyor.

Seçimler yaklaşıyor
Sinirlerimizi sağlam tutalım daha ne veciz sözler duyarız

ben bu milletvekilini ilk kez görüyorum yanlız, vesileyle tanımış olduk:KK53:

başka türlü nasıl reklam yapabilirdi ki bu kadını daha çok görecegiz ekranlarda eminim

X