AK Partili kadın kollarından Kemal Kılıçdaroğlu'na protesto!

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile beraberindeki AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu'nun sözlerini protesto için CHP Genel Merkezi'ne siyah çelenk bıraktı.

CHP Genel Merkezi önüne gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile beraberindeki AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerini protesto etti. Şahin ve beraberindekiler, CHP Genel Merkezi'ne siyah çelenk bırakarak bir basın açıklaması yaptı.

http://haber.star.com.tr/guncel/kemal-kilicdarogluna-protesto-soku/haber-1101559

bende anlamıyorum bu yasanan igrenc olaylarda ayaklanmadılar kemel kılıcdaroglu birsey dedi ya olaya cevirdiler yaptıklarının ne kadar tezat olduklarının farkında degillermi tek amacları kemal kılıcdaroglunu kotu gostermekmi bosa caba ya

vay arkadaş, bu kadar mı düştünüz ya,
ben bu kadarı olmaz diyordum.
yani hadi diyelim yolsuzluk haberlerinde sustun, destekledin hükümeti,
hadi gezi olaylarında kapattın gözünü kulağını, destekledin hükümeti,
ya sen nasıl çocuk tecavüzü konusunda destekleyebiliyorsun?

sonra sen nasıl müslümansın deyince kızıyorlar?

insan çıkarı için bu kadarını yapamaz, yapamaz yani, ben insanım diyen yapamaz...

Bu kadın yürüyüşleri gündem değiştirme oyunu gibi. Çok fena bir haber var aslında,
Zencani Türkiyede 8,5 milyon rüşvet dağıttık demiş, yani 3 çok önemli isim var demiş..
Şimdi burada algısı ile istenildiği gibi oynanan seçmen kullanılarak gündem değişimi izlenimi verdi bana..

Zencani ağzındaki baklayı çıkarsada daha kimlerin önüne yatılmış bilsek...

Zencani ağzındaki baklayı çıkarsada daha kimlerin önüne yatılmış bilsek...
An meselesi işte. Millet sorgulamasın diye belki habire gündem değişiyor. Çünkü sorgularsa cevap verilmek zorunda kalınır, çıkışı yok çünkü olaya adı karışanların.

Sadece Zencani olayı değil, şu kimlik bilgileri konusunda da kamuoyunun dikkati dağılsın diye acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…