Evinden ekmek almaya diyerek taksime ülkeyi karıştırmaya gitseydi yada polisimi taşla saydı molotof atsaydı devletin dairelerine zarar verseydi, polis arabalarını yaksaydı emin ol gündem olurdu ve geziciler destek çıkardı ama O malesef bu vatana sevdalı olan bir Vatan evladıydıakp liyse önemli değil!
Valla benim icin sağcı yada solcu yoktur artık bir vatansever birde vatan hayini var ayrımı ona göre yapiyorum. Allah görüp biliyor nihayetinde mazlumuda hayinideEvinden ekmek almaya diyerek taksime ülkeyi karıştırmaya gitseydi yada polisimi taşla saydı molotof atsaydı devletin dairelerine zarar verseydi, polis arabalarını yaksaydı emin ol gündem olurdu ve geziciler destek çıkardı ama O malesef bu vatana sevdalı olan bir Vatan evladıydı
Allah Rahmet Eylesin. Mekanın Cennet Olsun. Kevser Irmagında Resulullahla Beraber olsun. Rabbim Şehadetini Kabul Eylesin.
Bizim gençlerimiz Öldüğün de Şehid olur ama onları ölüsü Leş olur.
chpnin izmir vekili ne kadar da pkk itleri için şehid dese de onların itleri öldüğünde ''LEŞ'' olur ve yerleri de cehennem kuyusudur
Evet canim ne üzücü degilmi ? Her kim olursa olsun ölümü hak etmiyor degilmi ?O malesef bu vatana sevdalı olan bir Vatan evladıydı
Siz eger bu düzmece haberlere inanıyorsanız pes diyorum başkada bir şey demiyorum...Evet canim ne üzücü degilmi ? Her kim olursa olsun ölümü hak etmiyor degilmi ?
Bir ülke isterim ölümler olmayan, baris ve huzur icinde yasayan bir ülke.
Ne yazikki basarili olamadilar.
Özellikle tek basina baskanlik kurulmayinca ölümlerin cogalmasi insanin yüregini acitiyor, cünkü hic gerek yoktu.
VallaBiz ne ara bu kadar namussuzlasdik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?