• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak Parti Reklamlarını Bir de Böyle İzleyin !

albunea

kedi ruhlu
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
1.402
530
168
37
[video=youtube;UbZ4QImjbv8]http://www.youtube.com/watch?v=UbZ4QImjbv8[/video]:ssz::ssz::ssz:

Bende icraata bakanlardanım.:ssz:
Annem rahmetli eşinden emekli maaşı alıyor ve bu ay işçi emeklilerinden 40 tl. kesmişler.
Kadıncağız "hastaneye falan da gitmedim,neden kestiler?" diyip üzülüyor.
Yazıklar olsun! 40 tl. mi kaldınız be??
Haram zıkkım olsun!!!

Son düzenleme:
Bende icraata bakanlardanım.:ssz:
Annem rahmetli eşinden emekli maaşı alıyor ve bu ay işçi emeklilerinden 40 tl. kesmişler.
Kadıncağız "hastaneye falan da gitmedim,neden kestiler?" diyip üzülüyor.
Yazıklar olsun! 40 tl. mi kaldınız be??
Haram zıkkım olsun!!!
Yuh yani çok emekli maaşı verir gibi birde 40 tl mi kesmişler.Emeklililerin üç kuruş maaşını kesiyorlar kendileri çuvalla parayı nereye saklayacaklarını bulamadılar ama.Valla şu hakkımızdan yedikleri haram zıkkım olsun gerçekten.Bir insanda utanma olur ar olur bunlarda o da yok...

Yurtta mı kalsın evde mi kalsın karar verememişmiş...

Daha bugün facede gördüm hesabını yapmışlar, ankara konya arası 35 tl imiş buda git gel 1 günlük 70 tlye mâl oluyor.
Günlük sadece yol parasına verecek 70 lirası olan bi hatun lafa bakmasın zaten, nereye bakarsa baksın.
Asgari ücretli ailelerin okuyan çocukları baksın asıl lafa !

Yurtta mı kalsın evde mi kalsın karar verememişmiş...

Daha bugün facede gördüm hesabını yapmışlar, ankara konya arası 35 tl imiş buda git gel 1 günlük 70 tlye mâl oluyor.
Günlük sadece yol parasına verecek 70 lirası olan bi hatun lafa bakmasın zaten, nereye bakarsa baksın.
Asgari ücretli ailelerin okuyan çocukları baksın asıl lafa !

bunu diğer konuda da konuştuk arkadaşlar

abonman kartı ankara konya arası 275 tl aylık
günlük 70e gelmiyo yani
o 35 tl normal bilet alan vatandaş için
benim arkadaşım da ankara-eskişehir arası aylık 200lü birşey ödüyodu bi iki yıl önce
o açıdan gidip gelinebilir fiyat olarak ucuz bence

Son düzenleme:
Back