• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak Parti Referandum Reklam Filmi: Hayat Bir Film Değil Geleceğe Cüret Edin

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Capture.JPG

Ak Parti Referandum Reklam filmi sosyal medyayı salladı. Atatürk, Abdülhamit ve Recep Tayyip Erdoğan yer aldığı Geleceğe Cüret Edin reklam filmi oldukça konuşuldu. İşte Referandum yeni videosu.

TRT ekranlarında yayınlanan Osmanlı Devleti, Atatürk, Padişahlar ve Recep Tayyip Erdoğan yer aldığı Geleceğe cüret edin reklam filmi ekrana geldi. " Ya Rab seni kendine vekil yapıyorum ve senin uğrunda savaşıyorum. Azametin karşısında yüzümü yere sürüyorum" diyerek başlayan reklam filmi hayat bir film diyerek Alaeddin Keykubat sözleriyle devam ediyor. En iyi şeylere zahmetsiz sahip olamayız diyerek Osman Gazi görüntülerine yer verildi. Kazanarak ya da kaybederek yazarak diyerek Fatih Sultan Mehmet reklam filminde yer aldı. Bazen sona geldiğimiz düşünürüz ama kaybettiğimiz yerde beklemeyiz diyerek Osmanlı Devleti ekrana getiriliyor.

https://www.haber24.com/ozel-haber/...filmi-baskanlik-hayat-bir-film-2-h616713.html

Videoyu izleyince üzüldüm. O kadar buyuk hukumdarlardan sonra kala kala buna kalmışız. Yazık degil mi bize?:KK12: Kendini bu insanlarla bir tutmus bir de. Kibir mi bu neyse artik.
Onlarin bir dedigi diger dedigini tutuyor kimseler de kandiramiyordu. Hele ki Atatürk'ün ne mucadelerle kurdugu memleketi beka sorununa kadar getiren birini lider diye sunmak:63: Sakaysa cok komik degilse hic komik değil.

Ayrica sela var reklamda yasaklanir bu reklam:KK49:

Son düzenleme:
valla ben baştan sona izleyemedim bir reklam filmi için çok uzun, bi başına bi sonuna baktım:KK53:

TRT de yayınlanması yanlış. Öte yandan referandum maddeleri ile ilgili bir şey yok.

Bu reklamlara gerek bile yok oyle bir kesim varki ne olursa olsun verecek oyunu evet olarak..dun nette roportaja denk geldim amca israr ediyor en ucuz benzin bizde muhabir anlatiyor degil diye yalansin diyor:) hayir diyenler pkk li dedi muhabirde ocalanda evet diycegini acikladi deyince amca adam gormus demekki dogrulari dedi:)) gulsekmi aglasakmi bilemedim ama bu zihniyete ne diyebilirsin ki devamli chp zihniyeti deyip sozum ona elestirirler de kendi taraflarina bakmazlar:)

Bu reklamlara gerek bile yok oyle bir kesim varki ne olursa olsun verecek oyunu evet olarak..dun nette roportaja denk geldim amca israr ediyor en ucuz benzin bizde muhabir anlatiyor degil diye yalansin diyor:) hayir diyenler pkk li dedi muhabirde ocalanda evet diycegini acikladi deyince amca adam gormus demekki dogrulari dedi:)) gulsekmi aglasakmi bilemedim ama bu zihniyete ne diyebilirsin ki devamli chp zihniyeti deyip sozum ona elestirirler de kendi taraflarina bakmazlar:)

Ucuz benzini suyla karıştırmış amca demekki,bu insanlar neyle karınlarını doyuruyor acaba ne yiyorlarne içiyorlar ..
Rüya alemideler hala..
Varsa yoksa chp eleştirilsin sanki kendilei doğruda.

Buram buram dini ve milli duygu sömürüsü var.

Osmanlı padişahları, cihad ,sela,bayrak,Fetö, Kurtuluş savaşı, Atatürk
ne ararsan var.Bazı yerler kel alaka olmuş.

Daha çok milliyetçi kesime çalışılmış.Her nabza göre şerbet var.

Bir tek refarandum maddeleri yok.

Son düzenleme:
Buram buram dini ve milli duygu sömürüsü var.

Osmanlı padişahları, cihad ,sela,bayrak,Fetö, Kurtuluş savaşı, Atatürk
ne ararsan var.Bazı yerler kel alaka olmuş.

Daha çok milliyetçi kesime çalışılmış.Her nabza göre şerbet var.

Bir tek refarandum maddeleri yok.

çünkü "bu bir reklam değil, tavır" mış ne demekse...:KK53::KK53::KK53:

Banı yiyeceğim kesin ama içimde kalmasın.

Kendini Atatürkle yanyana koymasından rahatsız oldum.Atatürk kim sen kim çöpe attığı tırnak olamazsın.O düşmanlarıyla ortak hareket etmedi, onları beslemedi ,büyütmedi ,ne istedilerse verdik demedi ,cephede savaştı.Gerçek vatansever odur.

Menfaat için vatan toprağını karış karış satmadı.

Hem Atatürk hakkında yapmadığın kötülük kalmasın hem de üstüne yüzsüz bir şekilde adını kullan.

Bu kadar ikiyüzlülük olmaz:KK43:

Ayrıca 2. Abdulhamit Duyuni Umumi ile devletin ekonomisini Fransızlara İngilizlere peşkeş çeken padişah

Yarı sömürge haline gelmiştik.

Çok saçmasapan bir film olmuş.

Back