AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ayser Soy'un İlginç CV'si

Yok uzaktan eğitimi küçümsemekle alakası yok, benim söylemek istediğim ne master'ı yapıyormuş bu hanım? Master lisansüstü eğitim demek, üniversiteyi bitirip yüksek öğrenime devam etmiş ama ne üzerine yapmış master'ı? Master - Üniversite Adı şeklinde bir kullanım mı olur yahu?

yok onu anladım canım : ) ben kendi yazdığıma açıklama yaptım kk da bazı hanımlar bazen alıngan olabiliyorda:KK53:

Sanirim bazi arkadaslar okumuyor. Bilgisayar Yazılım lisesini 1.likle bitirmis. Daha sonra Bilgisayar Programciligi ve Kamu yonetimiyle lisansini tamamlamis. Daha sonra da Hoca Ahmet Yesevi Ekonomi Fakültesinde Yonetim ve Organizasyon Master'i yapmis.
Aslinda okusaydiniz gorurdunuz çünkü boyle komik duruma dusuyorsunuz ya. Kadin Yazilimci, bilgisayar uzerine okumus, tabiki bilgisi olacak...

Sanirim bazi arkadaslar okumuyor. Bilgisayar Yazılım lisesini 1.likle bitirmis. Daha sonra Bilgisayar Programciligi ve Kamu yonetimiyle lisansini tamamlamis. Daha sonra da Hoca Ahmet Yesevi Ekonomi Fakültesinde Yonetim ve Organizasyon Master'i yapmis.
Aslinda okusaydiniz gorurdunuz çünkü boyle komik duruma dusuyorsunuz ya. Kadin Yazilimci, bilgisayar uzerine okumus, tabiki bilgisi olacak...

canım sence kronik tayyipçiler facebook kuruculuğunu yazması olmuş mu, bi de küçükken dayısıyla diye giden cümle benim takıldığım bu ikisi valla, öğretimi değil, ilkokul mezunuda olabilir

Şu isim vermeden gönderme yapmaya da ayrı bir hastayım. "Okumuyor herhalde birileri!!" :) Ofisteyim, image'lar görünmüyor sadece aşağıda yazan cv'yi görebiliyorum, burada da bilgisayar programcılığını bitirdiği yazmıyor. Kaldı ki facebook grubu kurmak için yazılımcı olmaya da gerek yok aslında :)

İşte dikkat çeken o CV:

26.12.1978 Ordu Kumru Doğumlu (Kafkas ve Trabzon kökenli)
Master (Hoca Ahmet Yasavi Üniversitesi)
Yönetici ve Uzman Danışman Mesleği
Küçükken Dayısı ile MGV evlerinde sohbetlere katıldı
Pendik(2013-2015) İlçe Kadın Kolları Başkanı (Siyasi alanda SHİB, Teşkilatlanma, Sosyal İşler Başkanlıkları yaparak Teşkilatta Yetişti)
Sosyal Medya Uzmanı (Kronik Tayyipçiler Topluluğu Grubu Kurucusu Facebook)
KADEM Kadın ve Demokrasi Derneği
Pendikliler Kültür ve Demokrasi Derneği
Ordulular Derneği
Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği
Evli-1 Çocuk Annesi

canım sence kronik tayyipçiler facebook kuruculuğunu yazması olmuş mu, bi de küçükken dayısıyla diye giden cümle benim takıldığım bu ikisi valla, öğretimi değil, ilkokul mezunuda olabilir
E orası tabiki saçma sapan. Ama kadının yaptığı master falan filan hepsi yazıyor yani onu demek istedim..

Aynen öyle. Cv.yi kötü hale getiren küçükken kelimesiyle baslayan ve facebook sayfasi actigindan bahsedilen kısımlar... Yoksa kadının eğitimi iyi gayet. Doktora yapıyormuş ara vermiş ayrıca

AKP'li Milletvekili aday adayı Ayser Soy'un özgeçmişi, sosyal medyada çok konuşulan konular arasında yer aldı.
Paylaşılan özgeçmişte "küçükken dayısı ile MGC evlerinde sohbetlere katıldı" ve "Sosyal Medya Uzmanı (Kronik Tayyipçiler Topluluğu Gurubu Kurucusu Facebook)" gibi ifadeler dikkat çekti.

İşte dikkat çeken o CV:

26.12.1978 Ordu Kumru Doğumlu (Kafkas ve Trabzon kökenli)
Master (Hoca Ahmet Yasavi Üniversitesi)
Yönetici ve Uzman Danışman Mesleği
Küçükken Dayısı ile MGV evlerinde sohbetlere katıldı
Pendik(2013-2015) İlçe Kadın Kolları Başkanı (Siyasi alanda SHİB, Teşkilatlanma, Sosyal İşler Başkanlıkları yaparak Teşkilatta Yetişti)
Sosyal Medya Uzmanı (Kronik Tayyipçiler Topluluğu Grubu Kurucusu Facebook)
KADEM Kadın ve Demokrasi Derneği
Pendikliler Kültür ve Demokrasi Derneği
Ordulular Derneği
Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği
Evli-1 Çocuk Annesi

54f4752e3891659e1b644c32.jpg

onedio

Twitterdaki tepkiler için: http://onedio.com/haber/ak-parti-milletvekili-aday-adayi-ayser-soy-un-ilginc-cv-si-463484
Okuduğu okul ve bölümleri yazıyor arkadaşlar,tabi o mgv evleri(ne olduğunu buradan öğrendim) ve facebook gibi yerleri yazması güzel olmamış.

Bu kadar ayaga dusmemeli yuksek lisans yapmak ya :)))
Dayisiyla sohbetlere katildi :)
Facebookta kronik tayyipci sayfasinin kurucusu master degree bir aday adayi :KK53:

Whatsapp'te "Haydi tayyipciler elele grubunun yoneticisi "ilavesini de yapaydi tam olurdu:KK45:

X