- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
-
- Konu Sahibi archangelus
pislik babasi bitti dedigin babam oldu sen neyin pesindesin lafina adabina dikkat et olmus insanin arkasindan laf etme haddini bilmez dengesizBaktı babası bitti. Tayyip babaya sırtımı dayiyim dedi heralde :)
sanamı dedi o nu bu ne şiddet bu celalpislik babasi bitti dedigin babam öldu sen neyin pesindesin lafina adabina dikkat et olmus insanin arkasindan laf etme haddini bilmez dengesiz
yok bana dememis.sanamı dedi o nu bu ne şiddet bu celal
ben idoya yazdım oda benim yazdığıma karşılık yazdı anlamadan insanlara bide hakaret ediyorsun neyse kibledim canım.
oylemi pardon o zaman ozur dilerim benimde babamdan konusuyorduk.Babasi bitti deyince cinlerim ciktim tepeme cok pardon o zamanben idoya yazdım oda benim yazdığıma karşılık yazdı anlamadan insanlara bide hakaret ediyorsun neyse kibledim canım.
cok ozur dilerim ozelinede yazdim senin oyle bisey yazuncada sasirdim.Bu kiz pervasi degil diye kusura bakma yanlis anladim.İdo için dedim ben onu
Senin baban kim anlamadım. Ama babanın adını ağzıma almadım. İnanamıyorum şu an beni itham ettiğin şeye. Ben kimseyle laf dalaşına girmedim kimseye terbiyesizlik yapmadım daha bu sitede.
evet idoya söylediğin için komik geldi banadaİdo için dedim ben onu
Senin baban kim anlamadım. Ama babanın adını ağzıma almadım. İnanamıyorum şu an beni itham ettiğin şeye. Ben kimseyle laf dalaşına girmedim kimseye terbiyesizlik yapmadım daha bu sitede.
mevzuatta gerektiginde cocugunu okula birakabilecegi bile yaziyor.O eşlere tahsis edilen makam Araçları ve korumalarına bezler mi taşıtılmadı, poşetler mi...
Çocukları okuldan mı aldırılmadı... Kız istemesine mi götürülmedi...
Kaymakamı, polis müdürü ve daha bir çoğu,
Bunun hangisi normal? Benim bildiğim AKP düzeninde olanlar bunlar.
Anap'tan bahsedilmiş de aklıma korumalarının nöbet tuttuğu kumar Kapıları geldi. Ne kadar Şanlı bir geçmiş!
Sağ partiden Başkasına oy vermem diyen bir zihniyet var ki, Allah gözlerindeki perdeyi sağ sol yapmamak üzere kaldırsın.
Kumar masalarından ayakkabı kutularına uzanan Şanlı bir destanı avuçları kızarana kadar alkışlıyorlar
yıllardır biliyoruz seni dansİdo için dedim ben onu
şimdiye dek hiç parti için çıldırmamıştım nasıl bir duygu acaba
Ben çıldırttıklarındanım. Konuşurken ağzından köpükler saçmasına çıldırıyorum mesela, Herkese\her şeye saldırmasına çıldırıyorum. Hele o basit konuşmasına deliriyorum deliriyorumOlabilir, dogrudur, ne de olsa bu hislerinde Ido yalniz degil.. Bazen ben de insanlarin toplu halde hipnotize edilmis olabileceklerini dusunuyorum.. Belki de Tayyip'in boyle bir ozelligi vardir. Ben "ainesi istir kisinin,lafa bakilmaz" diyerek adamin hic bir konusmasini dinlemedigim icin bu durumdan yirtmis olabilirim, belki dinleyenler buyulenip adama deliler gibi tav oluyorlar da ondan boyle ne olursa olsun arkasindayiz filan gibi seyler soyluyorlardir..
Siz de AKPnin cildirtabildiklerinden misiniz, yoksa cildirtamadiklarindan misiniz?
çok tatlısın canım ya doğum günü kutlanmazdı ailemde..ama bir iki sanatçıya çıldırmıştım genç kızken karşı cinsten:))Doğum günü partisi içinde mi çıldırmadın
bir ilk tebrikleralıntıyı düzeltemedim yaw kendimi kibledim bu yüzdeninş. düzeltirler
Necdet Sezer ile Tayyip Erdoğan kiyaslanamaz bile, mümkün değil.
çok tatlısın canım ya doğum günü kutlanmazdı ailemde..ama bir iki sanatçıya çıldırmıştım genç kızken karşı cinsten:))
çok değişik hissettim kendimi kiblerken