- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi archangelus
kefenin cebi yok tatlım boşver amelin temiz olsun varsın mezar taşımızz bile olmasınçıldırdım cıldırdım dün...
İstanbulda yıldız parkına gdelim dedik. ( ben ilkkez gdiyorum bu arada) agzımı acmıs hayran hayran görmemişlik temsili lalelere bakıyorum
trafık sıkısık ıcerde gelınler damatlar havada ucusuyor..
anamm bı baktımbıdene sıyah merso gelıyor tbmm 0023 plaka.. ıcınde 2 tane hatun camı acmıs süzüle süzüle gdıyor.. hay sızın deıdm gezınızıde seyrınızıde....
makam arabaları pazar gunlerı bakanlar tarafından eşlerine tahsis ediliyor gözümlede gördüm nihayet..
evet.. ÇILDIRDIMMM !!!!!!
Bizde makam arabasi kullandik cunki kisiye baska araba tahsisi olmuyor.Makam arabasi evet ne kadar şaşali o arabaya gomdum ben babami .Makam arabasi ne kadar basit geliyor herkese.O kisiye tahsis edilmis gerektiginde ailesinin kullanimina uygun kisiye zimmetlii.O kadar duskun olan makam sahibi biriyle evlenseydi keske.
Evet 27 sene once akp vardi.Kaynak evet 27 sene once bak bakalim varmiydi.Net suclamak cok kolay dimiAkp sevgisinin kaynağı yavaş yavaş açığa çıkıyor.
Çok şükür hiç makam arabamız olmadı :)
Cildirma tasit kanununa gore ailesine tahsis edebilir.
Evet 27 sene once akp vardi.Kaynak evet 27 sene once bak bakalim varmiydi.Net suclamak cok kolay dimi
88 de hangi hukumet varmis baktin mi cnmAhmet necdet eşi düştüğünde sivil aracıyla hastaneye götürmüştü. Şoföre götür dese kimse bişey demezdi. Adam bunu yediremiyordu kendine:)
Savunma degil cnm mevzuat boyleBaşkası vardır farketmez.. Suçlamıyorum ama makam arabasını özel işlerde kullanmayı savunmayı anlamıyorum..
88 de hangi hukumet varmis baktin mi cnm
Necdet Sezer ile Tayyip Erdoğan kiyaslanamaz bile, mümkün değil.Ahmet necdet eşi düştüğünde sivil aracıyla hastaneye götürmüştü. Şoföre götür dese kimse bişey demezdi. Adam bunu yediremiyordu kendine:)
evettt dogru bildin bugunun sampiyonuuAnap sizden :)
Necdet Sezer ile Tayyip Erdoğan kiyaslanamaz bile, mümkün değil.
evettt dogru bildin bugunun sampiyonuu
Biz alışkıniz değerlerimizi kaybedip hak etmeyenleri değerli kılmaya.Yazık gerçekten öyle değerli insanları bir çırpıda harcadı ki bu ülke
Evet babamda oyle atmistiki cebine 3 yetim ortada kaldik.1 Allahjn kulu sahip cikmadi.Paralari nereye saklayacaktik bilemedik.Bi rahmetli Recep Yazicioglu halimizi sormustu.Mekani cennet olsun hepsinin.Yolsuzlukta akpye örnek parti :)
çıldırın çıldırın çıldırın akp için çıldırın ( bu başka bişeymiydi ne )senin akp ye sırtını dayamaya ihtiyacınmı var derdin ne acaba çıkar kokusu bakalım.
Evet babamda oyle atmistiki cebine 3 yetim ortada kaldik.1 Allahjn kulu sahip cikmadi.Paralari nereye saklayacaktik bilemedik.Bi rahmetli Recep Yazicioglu halimizi sormustu.Mekani cennet olsun hepsinin.
Baktı babası bitti. Tayyip babaya sırtımı dayiyim dedi heralde :)