- 29 Ocak 2015
- 1.092
- 2.000
- 63
- 31
seçimden sonra Rte cumhurbaşkanı olduğunu hatırlayıp muhalefeti dinler oldu demek ki...bu gün baykalı rte görüşmeye çağırmış,ne diyecek acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seçimden sonra Rte cumhurbaşkanı olduğunu hatırlayıp muhalefeti dinler oldu demek ki...bu gün baykalı rte görüşmeye çağırmış,ne diyecek acaba
keşke hep barışçıl olsaydı,herkes ister istikrarı,maalsef istikrarın önündeki engel kendisi olduseçimden sonra Rte cumhurbaşkanı olduğunu hatırlayıp muhalefeti dinler oldu demek ki...
kız zavallı deniz baykalı şutlamadımı bunlar zamanında,chp nin kaşınacak bir tarafı yokki,13 senedir muhalefet yollarında yazıkkkSen benim sırtımı kaşı, ben senin sırtını kaşıyım diyecek.
zaten bu yüzden tepkili chp kesimi rte cumhurbaşkanı gibi davranmadı bu ülkenin muhtarı savcısı başbakanı polisi herseyi rte oldu.. o yüzden rte bu seçimin içindeydi mitinglerle açılışlarla akpnin eşbaşkanlığını yaptı.. chpnin akp ile koalisyon kurması rte ile kurması demek...keşke hep barışçıl olsaydı,herkes ister istikrarı,maalsef istikrarın önündeki engel kendisi oldu
kesinlikle adalet sağlanmaz chp bu hatayı yaparsa akp tüm olumsuzlukları chpnin üstüne yıkar gider.. medya, patronlar bu koalisyonu istiyor.. akp bitik zaten umarım koalisyon yapmazlar akpyle...akp ve chp koalisyon kurarsa yolsuzlukların ve rte nin üstüne nasıl gidilecek adalet nasıl sağlanacak .. çok karışık bi süreç..
Akpli seçmenin bu koalisyona hiç sıcak bakacağını düşünmemiştim de aynı şekilde chpli seçmenin de sıcak bakacağını sanmıyorumnedennn..
kız zavallı deniz baykalı şutlamadımı bunlar zamanında,chp nin kaşınacak bir tarafı yokki,13 senedir muhalefet yollarında yazıkkk
çevremdeki bir çok akpli seçmen herhangi bir partiyle koalisyon yapılması durumunda birdaha akp ye kesinlikle oy vermeyeceklerini söylüyorlar ve ayrıca akpnin çekilip chp-mhp-hdp koalisyonu kurulsun diyorlarasla istemezler. onlar mhpden bekliyorlar bence
akp nin şuan yaptıklarına bakılırsa hiçbir partinin koalisyon yapmaması lazım.. akp ile koalisyon demek rte ye karşı susmak yolsuzlukların üstünü kapatmak demek zaten şuanda asıl üstüne gidilmesi gereken rte asıl yolsuzluğu yapan o.. tayyip o 4 bakanı harcar zaten.. 4 bakanın kurtuluşu yokta asıl tayyipin suçlarını ortaya cıkarmalılarkesinlikle adalet sağlanmaz chp bu hatayı yaparsa akp tüm olumsuzlukları chpnin üstüne yıkar gider.. medya, patronlar bu koalisyonu istiyor.. akp bitik zaten umarım koalisyon yapmazlar akpyle...
Bu konuda Mhpnin mizikciligina inanilmaz sinirleniyorum. Ulke cikarlari en on planda olmali suan. Adam hala irkcilik uzerinden politika yapiyor. Anketlerde cozum sureci bizi rahatsiz etmiyor demis bircok insan. Herkesin onceligi ekonomi ve hukukun ustunlugu konulari.hdp baraj aşamasaydı tek başına iktidar olacaktı malum..bu da zaten hdp akpli kürtlerden oy aldı demektir..evet hdp mhp chp koalisyonu bi çok kişi tarafından tepki alacaktır bu da doğaldır.. ama akp ile hiçbir partinin koalisyon yapmaması lazım şu durumda... artık biraz da halkı düşünsünler 3 de asgari ücreti yükseltmekle ilgili seçim kampanyası yürüttü..3 ü de yolsuzların üstüne gidileceğini tayyir erdoğanı başkan yapmayacaklarını söyledi.. bu noktada birleşsinler halk için bunun üstüne gitsinler adaleti getirsinler sonra zaten seçime gidilir... yok hdp mhp türk kürt diye konuşmalar yapılacaksa sayarız yerimizde bi ilerdeme de olmaz saçma sapan bi koalisyon olur
Peki Mhp Akp koalisyonu cok etkisiz olmaz mi? Ben bahcelinin Erdogani frenleyebilecegini dusunmuyorum. Bu konuda Chp daha basarili olamaz mi?Kılıçdaroğlu ha iki topuğuna sıkmış ha akpyle koalisyon yapmış.
Arkadaşlara katılıyorum, kılıçdaroğlu olduğu sürece bir daha chpye oy vermem eğer koalisyon yaparsa
Maksat o yolsuzlukları yargılatmak zaten, sen bi de git kankito ol
Oldu
Peki Mhp Akp koalisyonu cok etkisiz olmaz mi? Ben bahcelinin Erdogani frenleyebilecegini dusunmuyorum. Bu konuda Chp daha basarili olamaz mi?