• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'AK Parti-CHP büyük koalisyonunun, Türkiye’nin önemli sorunlarını çözme ihtimali var'

Sen benim sırtımı kaşı, ben senin sırtını kaşıyım diyecek.
:KK48::KK48::KK48:kız zavallı deniz baykalı şutlamadımı bunlar zamanında,chp nin kaşınacak bir tarafı yokki,13 senedir muhalefet yollarında yazıkkk

keşke hep barışçıl olsaydı,herkes ister istikrarı,maalsef istikrarın önündeki engel kendisi oldu
zaten bu yüzden tepkili chp kesimi rte cumhurbaşkanı gibi davranmadı bu ülkenin muhtarı savcısı başbakanı polisi herseyi rte oldu.. o yüzden rte bu seçimin içindeydi mitinglerle açılışlarla akpnin eşbaşkanlığını yaptı.. chpnin akp ile koalisyon kurması rte ile kurması demek...

akp ve chp koalisyon kurarsa yolsuzlukların ve rte nin üstüne nasıl gidilecek adalet nasıl sağlanacak .. çok karışık bi süreç..
kesinlikle adalet sağlanmaz chp bu hatayı yaparsa akp tüm olumsuzlukları chpnin üstüne yıkar gider.. medya, patronlar bu koalisyonu istiyor.. akp bitik zaten umarım koalisyon yapmazlar akpyle...

:KK48::KK48::KK48:kız zavallı deniz baykalı şutlamadımı bunlar zamanında,chp nin kaşınacak bir tarafı yokki,13 senedir muhalefet yollarında yazıkkk

Valla onlar öyle işlerin içindeki tek sırtını kaşıyacağı konu siyaset olmayabilir de sen nereye uctun ya :KK48:

Ben Erdoğan' ın yerinde olsam sırf Kemal Derviş ve Selin Sayek Böke için chp ile koalisyona gitmeyi düşünürdüm :) bunun için de ufak fedakarlıklar yapardım mesela dört bakan gibi :)

asla istemezler. onlar mhpden bekliyorlar bence
çevremdeki bir çok akpli seçmen herhangi bir partiyle koalisyon yapılması durumunda birdaha akp ye kesinlikle oy vermeyeceklerini söylüyorlar ve ayrıca akpnin çekilip chp-mhp-hdp koalisyonu kurulsun diyorlar

kesinlikle adalet sağlanmaz chp bu hatayı yaparsa akp tüm olumsuzlukları chpnin üstüne yıkar gider.. medya, patronlar bu koalisyonu istiyor.. akp bitik zaten umarım koalisyon yapmazlar akpyle...
akp nin şuan yaptıklarına bakılırsa hiçbir partinin koalisyon yapmaması lazım.. akp ile koalisyon demek rte ye karşı susmak yolsuzlukların üstünü kapatmak demek zaten şuanda asıl üstüne gidilmesi gereken rte asıl yolsuzluğu yapan o.. tayyip o 4 bakanı harcar zaten.. 4 bakanın kurtuluşu yokta asıl tayyipin suçlarını ortaya cıkarmalılar

Akp ve Chp koalisyon kuracak. Ve akp yaptıgı pislikleri 7-8 ay içinde temizlemeye çalışacak ve sonra bir seçim daha. İnşallah bu seçimdede %30 alırda adı silinmeye başlar. Evet bu ülke yıllar öncesinde yoluk çekti kriz yaşadı. Ama bu akpnin yaptıklarını kabullenmemizi gerektirmez. Adam gibi dursalardıda oyları düşmeseydi ! Ha bu arada diyorlarya Chp nin oyu Hdpye kaydı filan diye söylentilerde var cidden gülüyorum. Bu durumuda şöyle özetlemeden geçemicem. Zaten Aklı olan kişiler bunu düşünmüştür ama akılsızlara açıklama yapayım ben. :KK70:

Akp nin oyu %9 azaldı
2011de %6 oy alan Hdp 2015de %13 oy aldı.
2011de %12 oy alan Mhp 2015de %15 oy aldı.
Chpnin oyları 2011de ve 2015de aynıdır.

Doğal olarak Akpnin kaybettigi o %9luk oranın %6sı Hdpye gitmiştir. %3lük kısım ise Mhpye kaymıştır. Anlaşıldımı yoksa bir daha anlatayım mı ? :) Dur bide şöyle izah edeyim.

Her sene Diyarbakırdan 10 millet vekili çıkartan Akp 1 millet vekili çıkartmıştır. eee Daha ne söyleyeyim kardeşim ben :KK70:

Şimdi gelecek yorumlara açığım. Kürt diceksiniz. Ama üzgünüm içanadolunun küçük bir şehrinde yaşamaktayım.Ve Türküm. Vatan Haini dinsiz diceksiniz. Elhamdürillah müslümanım. Eğitimsiz kişiler bile siyaset yapıyor diyeceksiniz. Hukuk mezunuyum. Siyasetin S sinden anlamıyorsun dicekler. Belediye Meclis üyesiyim.HDP'ye oy verdin şehit analarının hakkını nasıl ödüceksin hain diceksiniz. Ama o kişide ben degilim. Evet Akplilerle ortak birşeye üzülüyorum. Hdpnin meclise girmesini istemiyordum. Ama Akp kollarını açtı. Hdpde koşarak sarıldı. Şimdi hadi bakalım temizleyin pirincin taşını...

Not: Sonuç tamda beklediğim gibi geldigi için hayal kırıklıgına uğramadım. !

Kılıçdaroğlu ha iki topuğuna sıkmış ha akpyle koalisyon yapmış.

Arkadaşlara katılıyorum, kılıçdaroğlu olduğu sürece bir daha chpye oy vermem eğer koalisyon yaparsa

Maksat o yolsuzlukları yargılatmak zaten, sen bi de git kankito ol

Oldu

hdp baraj aşamasaydı tek başına iktidar olacaktı malum..bu da zaten hdp akpli kürtlerden oy aldı demektir..evet hdp mhp chp koalisyonu bi çok kişi tarafından tepki alacaktır bu da doğaldır.. ama akp ile hiçbir partinin koalisyon yapmaması lazım şu durumda... artık biraz da halkı düşünsünler 3 de asgari ücreti yükseltmekle ilgili seçim kampanyası yürüttü..3 ü de yolsuzların üstüne gidileceğini tayyir erdoğanı başkan yapmayacaklarını söyledi.. bu noktada birleşsinler halk için bunun üstüne gitsinler adaleti getirsinler sonra zaten seçime gidilir... yok hdp mhp türk kürt diye konuşmalar yapılacaksa sayarız yerimizde bi ilerdeme de olmaz saçma sapan bi koalisyon olur

Ben Chp parti uyelerinib yerinde olsam bu Deniz baykali aday bile yapmam. Adamda bi sinsilik arkadan is cevirme gibi seyler yapacak hava var. Kaset olayinda Erdogan yerden yere vuruyordu simdi neyi gorusuyorlar. Baykal yine gizli hesaplar pesinde gibi geliyor.

hdp baraj aşamasaydı tek başına iktidar olacaktı malum..bu da zaten hdp akpli kürtlerden oy aldı demektir..evet hdp mhp chp koalisyonu bi çok kişi tarafından tepki alacaktır bu da doğaldır.. ama akp ile hiçbir partinin koalisyon yapmaması lazım şu durumda... artık biraz da halkı düşünsünler 3 de asgari ücreti yükseltmekle ilgili seçim kampanyası yürüttü..3 ü de yolsuzların üstüne gidileceğini tayyir erdoğanı başkan yapmayacaklarını söyledi.. bu noktada birleşsinler halk için bunun üstüne gitsinler adaleti getirsinler sonra zaten seçime gidilir... yok hdp mhp türk kürt diye konuşmalar yapılacaksa sayarız yerimizde bi ilerdeme de olmaz saçma sapan bi koalisyon olur
Bu konuda Mhpnin mizikciligina inanilmaz sinirleniyorum. Ulke cikarlari en on planda olmali suan. Adam hala irkcilik uzerinden politika yapiyor. Anketlerde cozum sureci bizi rahatsiz etmiyor demis bircok insan. Herkesin onceligi ekonomi ve hukukun ustunlugu konulari.

Kılıçdaroğlu ha iki topuğuna sıkmış ha akpyle koalisyon yapmış.

Arkadaşlara katılıyorum, kılıçdaroğlu olduğu sürece bir daha chpye oy vermem eğer koalisyon yaparsa

Maksat o yolsuzlukları yargılatmak zaten, sen bi de git kankito ol

Oldu
Peki Mhp Akp koalisyonu cok etkisiz olmaz mi? Ben bahcelinin Erdogani frenleyebilecegini dusunmuyorum. Bu konuda Chp daha basarili olamaz mi?

Peki Mhp Akp koalisyonu cok etkisiz olmaz mi? Ben bahcelinin Erdogani frenleyebilecegini dusunmuyorum. Bu konuda Chp daha basarili olamaz mi?

akpnin herhangi biriyle koalisyon olması başlı başına sıkıntı bence yalnız bıraakılması gerekiyor ve cezalandırılması

Back
X