• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı ve kuruluk

Biravucmutluluk

Annelik varlığına hergün şükretmektir ❤️
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
10.527
14.652
248
İyi akşamlar bayanlar.

Ben bundan 3 ay önce ameliyat oldm ve haliyle had safhada antibiyotik kullandm. Aşırı kuruluk başladı ve cinsel ilişki esnasında ağrı oluyordu brde sık idrara çıkmada vardı. Doktora gittim az birde akintm vardı kokusuz neyse vajinal tablet verdi ve tek kullanımlık uromis sase verdi kullandm geçmedi . Tabi bu arada soğan kürü demedm 5gunden fazla icemedim karbonatlı suyla yikadm sirkeli suyla yikadm geçmedi. Neyse burdan bir arkadaş bu durumun idrar yolu enfeksiyonu olduğu söyledi kendi kafama piyeloseptly diye bir ilaç kullandm ve vajinaya bal sürdm zararlı bakterileri öldürüyormus diye gerçektende geçti .

Bir hafta geçmeden cok ağır bir grip oldum doktor vücut ta enfeksiyon oranı çok yüksek dedi yine antibiyotik kullanmak zorunda kaldm yine kuruluk basladi ağrı yok kaşıntı yok akıntıda var beyaz kokusuz artk sıkıldim uç aydr ya bn ne yapacağım bu durum . :KK43: Sürekli böyle tekrarlayacakmi bu durm ve bu kuruluk problemi nasıl çözülür gerçekten esimede mahcup oluyorum artk çünkü hiç ilişkiye girmek istemiyorum !!!

He birde sorun cinsel isteksizliktr diye civanpercemi ve anoson çayı yapıp iciyorum. Hayit tohumu aldm onu iciyorum ictigim gün ertesi ilişki olursa biraz ıslanma oluyo azıcık.. ya birde önceden çok aşırı islaniyordm baznleri gerçekten anlamıyorum bu durumu. Bu arada 4 5 ay öncede kurtaj oldum asıl hersy ondan sonra baş göstermeye başladı...

Back