- 29 Haziran 2022
- 2.213
- 937
- 53
- 31
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Ağrılarınızdan 2 gün sonra mı çatladı peki ? Aslında benim hem akıntı hemde ağrı oluyor o dönem tamamdır yumurtladım diyorum ama o gün yumurtlamış olmuyorum belki de soneaki gün yumurtlamışımdır bilemiyorumcanım genelde yumurtlama akıntısı olduğunda 2-3 gün sonra yumurtlama olur. ağrılar da zaten yumurta büyüdüğünde olur. ben yumurtlama ağrısı çekmedim hiç. ilk defa gecen ay cektim o da ilaçla yumurtlama sağlandığı için. ağrılarım olduğu günün ertesi günü doltora gittiğimde biri 18, diğeri 16mmdi yumurtalarımın.
evet ama benimki iğne ile çatlatıldı. kendi çatlaması için beklesek bi kaç gün daha çatlamazdı bence. cünkü en büyüğü 18mmdi zatenAğrılarınızdan 2 gün sonra mı çatladı peki ? Aslında benim hem akıntı hemde ağrı oluyor o dönem tamamdır yumurtladım diyorum ama o gün yumurtlamış olmuyorum belki de soneaki gün yumurtlamışımdır bilemiyoru
Anladım . Benim boyutta çatlamafa vs sorun yok ovulasyon testini önceki aylar denedim kopkoyu oluyor . Doktorda iyi her şey yolunda dedi . Ama bu 5. Ayımızevet ama benimki iğne ile çatlatıldı. kendi çatlaması için beklesek bi kaç gün daha çatlamazdı bence. cünkü en büyüğü 18mmdi zaten
5 ay daha çok yeni valla. bizim sorun olduğu halde ilk 1 yıl kendiniz deneyin dedilerAnladım . Benim boyutta çatlamafa vs sorun yok ovulasyon testini önceki aylar denedim kopkoyu oluyor . Doktorda iyi her şey yolunda dedi . Ama bu 5. Ayımızneden olmjyor anlamadım
Kaç yaşındasınız ? Ben 31 yaşındayım maalesef çoo vakit kaybedemem. Bu ay da tutmazsa doktora gidecek eşim. Ben zaten gitmişyim5 ay daha çok yeni valla. bizim sorun olduğu halde ilk 1 yıl kendiniz deneyin dediler
ben 28 yasindayım. benim de fsh değerim yüksek çıktı. doktorum vakit kaybetmeden gebe kalmamı söyledi. inşallah kalırız vallaKaç yaşındasınız ? Ben 31 yaşındayım maalesef çoo vakit kaybedemem. Bu ay da tutmazsa doktora gidecek eşim. Ben zaten gitmişyim
Fsh degeri degisiyor canim stres yapma. Benim dr um fsh 8 cıkinca umitlendi ve tup bebek dusunmeyelim hemen dedi hamile kaldim bu ay fsh degerim 4 cikti insallah tekrar bu sefer saglikli hamilelik yasarim.ki yaşım 38 .. rahat olun kizlarben 28 yasindayım. benim de fsh değerim yüksek çıktı. doktorum vakit kaybetmeden gebe kalmamı söyledi. inşallah kalırız valla
sağlıkla kucağınıza alın inşallahFsh degeri degisiyor canim stres yapma. Benim dr um fsh 8 cıkinca umitlendi ve tup bebek dusunmeyelim hemen dedi hamile kaldim bu ay fsh degerim 4 cikti insallah tekrar bu sefer saglikli hamilelik yasarim.ki yaşım 38 .. rahat olun kizlar
Ağrı başlıyor ya hani bir gün sürüyor sancı kasıkta benim öyle oluyor ağrı geçtiği zaman anlayın ki çatladı yumurtanız geliştiği için oluyor o sancı çatlayınca rahatlıyoruz ben bu şekil takip ederek yaptım iki kere hamile kaldım ilki kendi isteğimle kürtaj oldu ikincisi kimyasal oldu seneler farklı yalnız yemenize içmenize dikkat edin o ay güzel sonuç alırsınız en yakın zamanda inşallahAğrılarınızdan 2 gün sonra mı çatladı peki ? Aslında benim hem akıntı hemde ağrı oluyor o dönem tamamdır yumurtladım diyorum ama o gün yumurtlamış olmuyorum belki de soneaki gün yumurtlamışımdır bilemiyorum
Fsh degeri degisiyor canim stres yapma. Benim dr um fsh 8 cıkinca umitlendi ve tup bebek dusunmeyelim hemen dedi hamile kaldim bu ay fsh degerim 4 cikti insallah tekrar bu sefer saglikli hamilelik yasarim.ki yaşım 38 .. rahat olun kizlar
0.01 diAmh değeriniz kaçtı acaba
Ozelden yazıyorum yardımcı olursanız çok co sevinirim0.01 di
Ben 3 yildir istiyorum yas 38 bu ay da famera kullandim ama olumsuz gibi bakmaya cesaret edemiyorum bat a 3 gun kaldi bekliyorum gecikirse bakacam. Umutsuz olma sıkılma vazgecmeKızlar 9 aydır bebek istiyoruz artık çok sıkıldım umutsuzum gerçekten yoruldum yine adet ağrım var sisknlikle beraber o yüzden umudum olmuyor
İnsalah canım Allah isteyen herkse versin sana da öyle ben bı defa femara ve iğne kullandım ama gebelik oluşmadi inşallah senin olurBen 3 yildir istiyorum yas 38 bu ay da famera kullandim ama olumsuz gibi bakmaya cesaret edemiyorum bat a 3 gun kaldi bekliyorum gecikirse bakacam. Umutsuz olma sıkılma vazgecme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?