Merhaba arkadaşlar. Sizlere birşey sormak istiyorum..Benim bir tane kızım var .2 hafta önce de maalesef gelişim geriliği ile erken doğan bebeğimi kaybettim. İlk kızım da minyon doğdu fakat hiç böyle birşey söylemediler zamanında doğdu. Çok üzgünüm tekrar bebek istiyorum ama aynı zamanda da çok korkuyorum.mecbur belli bir süre bekleyeceğim sezeryan olduğum icin..Bebeğimi akım kaybı yani bebeği besleyen kanda damarlarda çentik varmış bu yüzden buyuyemedi karnimda gelisemedi. Benim gibi yaşayıp tekrar hamilelik yaşayıp sağlıkli kucağına alan var mı ? Hamileyken farklı perinatoloji doktorlara gittim doktorumun bir tanesi yüzde 80 tekrar yaşamazsın plasenta yanlış yerleşmesi kaynaklı dedi.diger doktorum tekrar yaşayabilirsin kan sulandırıcı kullanacaksın dedi fakat ben bu hamileliğimde zaten 18.haftada başladım gelişim geriliği farkedilince fakat bir faydası olmadi..
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Akım kaybı
- Konu Sahibi sdf555
- Başlangıç Tarihi