• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ajans Red - Gülümse photofraf

Ben ajans red ile ufak bir görüşme yaşamıştım ama bana bazı çalışanları pek samimi gelmedi. ne aradığını tam bilmiyorum ama photoshopta bence yetersizler. premium albüm diye sana ofislerinde gösterdikleri albümdeki bir çok fotograf da onlara ait degil. bunu ben onlardan öğrenmedim, tesadüfen öğrendim. bana söylemediler. öğrendiğim gün zaten güvenim iyice kırıldı.

Ben ajans red ile ufak bir görüşme yaşamıştım ama bana bazı çalışanları pek samimi gelmedi. ne aradığını tam bilmiyorum ama photoshopta bence yetersizler. premium albüm diye sana ofislerinde gösterdikleri albümdeki bir çok fotograf da onlara ait degil. bunu ben onlardan öğrenmedim, tesadüfen öğrendim. bana söylemediler. öğrendiğim gün zaten güvenim iyice kırıldı.

Anladuım canım bende onlarla çalışmayı düşünüodum ama şimdi kararsız kaldım

Ben 22 haziran'da evlendim ve düğün fotoğraflarımı Ajans RED çekti..Samimiyetlerinden ve profesyonel işlerinden o kadar çok etkilendim ki neredeyse bir daha evlenebilirim o derece yani..Ben sırf az resim çekildim dedim üzüldüm diye Uğur Bey ÜCRETSİZ olarak ek çekim yapmayı önerdi.Ben bir çok fotoğrafçı ile görüştüm her biri önce parayı ön plana koydu ama Ajans RED önce işini ön plana koydu.Ben düğünümde yabancı biri ile değil bir dostum ile çalışmış gibi hissettim kendimi..Tek üzüldüğüm şey nişan fotoğraflarımı Ajans RED ailesine çektirmemiş olmam..

Back