- 13 Ağustos 2022
- 6.263
- 25.767
Kıyma en basiti heraldeÇok tarif var ya tavukla yada etle kıyma ile çok bulursun tarif :)
BekliyooommGeliyorum
Kıyma deyince tek köfte gelmesin aklına birbir çeşit tarif bulur sana nevoKıyma en basiti heralde
Sağ ol canım benim
Bende bugün öğrendim bilmiyordum ameliyat oldugunuSağ ol canım benim
Ben pek bahsetmiyorum. Hayat beni her yerden süründürüyor
Patoloji sonucu da iyi çıkmadı. Alınan parçalarda kanserli hücreler bulundu. Tam zamanında temizlediler.Bende bugün öğrendim bilmiyordum ameliyat oldugunu
Tamamdır o işKıyma deyince tek köfte gelmesin aklına birbir çeşit tarif bulur sana nevo
İnşallah tekrarlamaz ..çok zorluk yaşadın nevo.Allah güzel kapılar açsın genceciksin üzme kendini stres yapmaman lazımPatoloji sonucu da iyi çıkmadı. Alınan parçalarda kanserli hücreler bulundu. Tam zamanında temizlediler.
Geçmiş olsunPatoloji sonucu da iyi çıkmadı. Alınan parçalarda kanserli hücreler bulundu. Tam zamanında temizlediler.
Sen yaparsın ya Allah kolaylık versin miniğim ben almıyayım ama2 koca kazan 1 tane 3 kasa domates alan tava bir tane de orta boy tava var ocak ateşinde kullandığım seç beğen al
İnşallah canım bunlarda benim sınavlarımİnşallah tekrarlamaz ..çok zorluk yaşadın nevo.Allah güzel kapılar açsın genceciksin üzme kendini stres yapmaman lazım
Sağ ol canımGeçmiş olsun
Sen dikkat et kendineSen yaparsın ya Allah kolaylık versin miniğim ben almıyayım ama
Allah iyilik versin çok teşekkür edrim bende öyle canım benimKız ne zaman ameliyat oldun? ondan bile haberim yokçok geçmiş olsun amin inşallah. Ben de çok yoruldum. 2 ayda 2 ameliyat. Muhtemelen ocakta 3. olacaK ve ben de geçen ay hametomdan dolayı kan durdurucu içtim, tam da adet günüme denk geldi doğal olarak adetimi de kesti. bu ay 21’inde bekliyordum hala gelmedi çıldırmak üzereyim. mememde ağrı başladı. Üzüntüden mi yoksa burdan da mı bi şey çıkacak artık bilmiyorum
Buna şükür kuzumçok çok çok sevindim seni gördüğüme. Bebiş mi geliyor yoksa? bebek emojisi var
Herkesin sınavı farklı işte Rabbım hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin .üzme canını hersek geçer neleri atlattin senİnşallah canım bunlarda benim sınavlarım
Ederim miniğim çok sağol seviliyorsunSen dikkat et kendine
Çok şükürHerkesin sınavı farklı işte Rabbım hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin .üzme canını hersek geçer neleri atlattin sen
Abla sen ameliyatmı oldun çok geçmiş olsun daha iyisindir inşallahSağ ol canım
Ahhh eski günler sana şarkılar armağan ettigim günler geldi aklımaEderim miniğim çok sağol seviliyorsun