- 8 Nisan 2017
- 56.755
- 297.015
Heh keyifli okumalarKeyifli okumalar ahshnsdnmd
Abla o bildiğin normal köfte yani ona kimse oy vermez kiAma köfte yapıyorum demiştin
İşte yarisma öncesi dene yarışma tarif8ne pratik olsunAma hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum ki ya beceremezsem bide
Teşekkür ederim minikommmHeh keyifli okumalar
Gaza getirme beni yavİşte yarisma öncesi dene yarışma tarif8ne pratik olsun
Sen aldın mı esli prolugun hayırlı olsun
Bize destek olmayacaksın yaniAbla o bildiğin normal köfte yani ona kimse oy vermez ki
Bende hiç yemek yapmıyorum ama bir tavuk köfte pişirmişsindir şimdiBen airfreyde hiç yemek yapmıyorum kipatates kızartıyorum ekmek ısıtıyorum sadece
Nevoş sen özelden öneride bulun benceBize destek olmayacaksın yani
offf abla özele bakBize destek olmayacaksın yani
Proluğun hayırlı olsun canım
Gel gel ben olsam yapardım..söyle palamutu bir parmak kalınlığında dilimlet sosla at airfryere o pisiyorken sunumunu hazırlaGaza getirme beni yav
Hiç tavuk yapmadım köfte yaptım ama çok basit oBende hiç yemek yapmıyorum ama bir tavuk köfte pişirmişsindir şimdi
Ne tarifler bulur sana nevoş şimdiHiç tavuk yapmadım köfte yaptım ama çok basit o
Balık yapmamda diğer şeyler olabilirGel gel ben olsam yapardım..söyle palamutu bir parmak kalınlığında dilimlet sosla at airfryere o pisiyorken sunumunu hazırla
Bildiğin varsa önerilere açığımNe tarifler bulur sana nevoş şimdi
Çok tarif var ya tavukla yada etle kıyma ile çok bulursun tarif :)Balık yapmamda diğer şeyler olabilir
GeliyorumBildiğin varsa önerilere açığım