- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Diğer fakirler gibi kitap okuyordum sen napiyon hsjsjsnddGözdevnk naber
Yakin olsak salcalarimdan verirdim
Ya o kazanla değilki prta boy tava ile yapıyoruz orta boy dediğim 3-4 kilo yağ alıyor içine rahatKız hep paylaşıyordun ya kaç kilo kızartmalar şeyler komşularınla yaptığında
Hay Allah yaaaaBen ameliyat için gittim. Doktor yaşımı genç buldu. Rahmi almak için 3-5 yıl daha sık dişini dedi. Polip ameliyatı oldum. Mirena spiral takıldı. Eylül ayında oldum. İlk aylar düzensiz oluyormuş. Ama düzelmiyor. Biraz iş yapayım, ağır kaldırayım 10 gün deli gibi akıyor.
Benimde üzüntü, stresten olabilir.
Senin daha zor yaSürekli operasyon
Rabbim yardımcın olsun
Amin inşallah canımHay Allah yaaaaAllah sağlıkla imtihan etmesin, gerçekten çok zor bir an önce iyileşelim inşallah
Sağol canım siz ağız tadıyla yiyin inşallahYakin olsak salcalarimdan verirdim
Benim de biber salcalar8min yarısı bozuldusoguk gelmiş herhalde salça hep gitti kucuk şişeler
Şükür domates salcaları sağlam .yazdan hazırlık olmayınca zor oluyor ..bende de güneş salçası yok onn eksikliği de ayrı
Kucuk guveclerde et ve keşkek yaptık aslında ama bakır yokBüyük bakır leğende et yemeği çok güzel oluyor
Denk gelmemiştir inşallah seneye yaparsın bol bolSağol canım siz ağız tadıyla yiyin inşallahbenim arkadaşın annesi çok güzel yapıyor biber salçası sağolsun bana da veriyor her sene .
Aynen kışlıklar iyi oluyor bu sene yaprak bile koymadım ,tembellik ettim
Evet en son dedim tefal tencere seti alayım 3 küsürdü şimdi 5 küsür almadığıma pişmanımNeyde zam yokki zamanında stokladigim her seyde kar var şuan
Kitap okuyana ne denir bilemedim Allah zihin açıklığı versin mi diyeyim ne diyeyimDiğer fakirler gibi kitap okuyordum sen napiyon hsjsjsndd
Ben airfreyde hiç yemek yapmıyorum ki
Benim de büyük eşya almama pişmanlığım varEvet en son dedim tefal tencere seti alayım 3 küsürdü şimdi 5 küsür almadığıma pişmanım
Dene bazı şeyleri et tavuk balıkBen airfreyde hiç yemek yapmıyorum kipatates kızartıyorum ekmek ısıtıyorum sadece
Ne gördüysek hemen alamız lazım artıkBenim de büyük eşya almama pişmanlığım varözellikle beyaz eşyalarım
Kayınvalidemin var biz bahçeye gidince yapıyorduk.Kucuk guveclerde et ve keşkek yaptık aslında ama bakır yok
Ama köfte yapıyorum demiştinBen airfreyde hiç yemek yapmıyorum kipatates kızartıyorum ekmek ısıtıyorum sadece
Keyifli okumalar ahshnsdnmdKitap okuyana ne denir bilemedim Allah zihin açıklığı versin mi diyeyim ne diyeyim
Her tencerenin lezzeti bambaşka oluyor .birde açık havada yapılan ocak üzerindeki yemeğin tadı daha bit başka oluyor nedenseKayınvalidemin var biz bahçeye gidince yapıyorduk.
Özellikle kurban bayramında iyi oluyordu
Ama hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum ki ya beceremezsem bideDene bazı şeyleri et tavuk balık