Yakışırrr canomaa hakkkındırEee işin yordamı bu
Gözdevnk naberEti bulduk sıra airfryer bulmaya geldi agsidmmdmff
Ben de o zaman aldımİyi ki almışım Kasım indiriminde yoksa sizi izlerdim sadece
Minik yaKuşbaşı yaparlarsa bende sigarim belkimkarkas et olarak
Ben ameliyat için gittim. Doktor yaşımı genç buldu. Rahmi almak için 3-5 yıl daha sık dişini dedi. Polip ameliyatı oldum. Mirena spiral takıldı. Eylül ayında oldum. İlk aylar düzensiz oluyormuş. Ama düzelmiyor. Biraz iş yapayım, ağır kaldırayım 10 gün deli gibi akıyor.Kız ne zaman ameliyat oldun? ondan bile haberim yokçok geçmiş olsun amin inşallah. Ben de çok yoruldum. 2 ayda 2 ameliyat. Muhtemelen ocakta 3. olacaK ve ben de geçen ay hametomdan dolayı kan durdurucu içtim, tam da adet günüme denk geldi doğal olarak adetimi de kesti. bu ay 21’inde bekliyordum hala gelmedi çıldırmak üzereyim. mememde ağrı başladı. Üzüntüden mi yoksa burdan da mı bi şey çıkacak artık bilmiyorum
Buna şükür kuzumçok çok çok sevindim seni gördüğüme. Bebiş mi geliyor yoksa? bebek emojisi var
E yok diyorsun ya var mı yok muBen de o zaman aldım
Son anda yırtmışızBen de o zaman aldım
Kazanım yok ,airfry varE yok diyorsun ya var mı yok mu
En az 15 gün kullanım şartımız varEti bulduk sıra airfryer bulmaya geldi agsidmmdmff
Sorma Kasım bindirimi ay pardon indirimi işimize yaradıSon anda yırtmışız
Airfryer alan kazan da alırKazanım yok ,airfry var
Kazanda yemek kaynatacak kadar maharetli değilim senin gibiAirfryer alan kazan da alır
Ama kardayız öyle düşün şimdi daha pahalı olurSorma Kasım bindirimi ay pardon indirimi işimize yaradı
Kazanda tek aşure yaptım..yemek nasip olmadıKazanda yemek kaynatacak kadar maharetli değilim senin gibi
Aynen arasıra böyle kar ettiğim de denk geliyorAma kardayız öyle düşün şimdi daha pahalı olur
Neyde zam yokki zamanında stokladigim her seyde kar var şuanAma kardayız öyle düşün şimdi daha pahalı olur
Büyük bakır leğende et yemeği çok güzel oluyorKazanda tek aşure yaptım..yemek nasip olmadı
Onu yapan yemeği de yapar sanki
Hep de öyle derler. Volkan Konak veKazanacağımı düşünmüyorum beni elesinler
Kız hep paylaşıyordun ya kaç kilo kızartmalar şeyler komşularınla yaptığındaKazanda tek aşure yaptım..yemek nasip olmadı
Onu yapan yemeği de yapar sanki