Bide yarı renkli lensler var...Arkadaşlar gözlerim kahverengi. Numaralı lens kullanıyorum. Bir kerelik renkli lens alıp bi değişiklik yapmak istiyorum ama çok da doğal gözüksün istiyorum. En rahat lens buymuş ama bu iki renk arasında kaldım. Hangisi daha doğal görünür bilemedim kullanan varsa bilgi verebilir mi ?
İki dediğin renkte yapay duruyo .Arkadaşlar gözlerim kahverengi. Numaralı lens kullanıyorum. Bir kerelik renkli lens alıp bi değişiklik yapmak istiyorum ama çok da doğal gözüksün istiyorum. En rahat lens buymuş ama bu iki renk arasında kaldım. Hangisi daha doğal görünür bilemedim kullanan varsa bilgi verebilir mi ?
Hangi marka acaba yarı renkli olanlar ?Bide yarı renkli lensler var...
Yani hiç belli olmıyo o dereceben sterling gray kullaniyorum gittigim doktor kendi renginmi diye sormustu hamilelikde muayne icin beklerken de kadinin biri sizin gozleriniz gibi olur insallah bebeginizin gozleride demisti :)) isil isil duruyor benimde gozlerim kahverengi
Hangi marka ki oYani hiç belli olmıyo o derece
dogal duruyormus bide sterling gray ısıl ısıl gosteriyor ben 2 kez aldim bu sefer numaralisindan alicam daha once adore solotica falanda kullandim ama en memnun kaldigim buyduYani hiç belli olmıyo o derece
Air optixden bahsediyor arkadaş. Benim konusunu açtığım olan işte. Sizin yapay dediğiniz air optix mi ?Hangi marka ki o
Ben de numaralı alıcam :) yoksa lens işine girmezdimdogal duruyormus bide sterling gray ısıl ısıl gosteriyor ben 2 kez aldim bu sefer numaralisindan alicam daha once adore solotica falanda kullandim ama en memnun kaldigim buydu
Hadi yaRenkli lenslerle ben hep bulanik goruyorum niyeyse.
Hadi yaBen neredeyse her markayi denedim. Freshlook , air, bausch and lomb goz kirptikca kayiyor ve bulaniklasiyor. Hele harelilerde sanki sis bulutunda gibiydim. O yuzden vazgectim seffad numarali devam ediyorum
Teşekkür ederim bu aradaBen neredeyse her markayi denedim. Freshlook , air, bausch and lomb goz kirptikca kayiyor ve bulaniklasiyor. Hele harelilerde sanki sis bulutunda gibiydim. O yuzden vazgectim seffad numarali devam ediyorum
yok rahat bir lens uzun sure kullaniyorum ben takinca rahatsiz etmiyor fiyatina gore cok guzel bir urunBen de numaralı alıcam :) yoksa lens işine girmezdimteşekkür ederim Batma sorunu da yok anladığım kadarıyla. Alayım gitsin
Selam her iki renginide kullandım, hazel daha belli olur yeşil belli taaaa burnunun icine girmesi gerekiyor anlamak icin:) hazel guzel, bence tavsiye daha doğal markalara bakın balık gözü gibi duruyor birazArkadaşlar gözlerim kahverengi. Numaralı lens kullanıyorum. Bir kerelik renkli lens alıp bi değişiklik yapmak istiyorum ama çok da doğal gözüksün istiyorum. En rahat lens buymuş ama bu iki renk arasında kaldım. Hangisi daha doğal görünür bilemedim kullanan varsa bilgi verebilir mi ?
Siz kendi lensinizi mi vereceksiniz. Numaraları tutacak mı ? Ayrıca ortalıkta virüs varken doğru mu ki?elimde fxeyes var ilgilenirseniz resim gönderirirm