- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
-
- Konu Sahibi paytak_paytak_kosan_koala
merhabalar . air optix aqua silikon hidrojen lensler kategorisinde en iyi lenslerden birisidir. %33 su içeriği ile neredeyse yokmuşcasına rahattır. tavsiyem çap ölçüleri sizin gözlerinize uyuyormu bunu bir araştırın derim. bu arada ciba ürünlerinde müşteri memnuniyeti garantisi oldukça zor çalışan bir sistem. bazı lenslerin özellikle air optix in ve oasys in piyasada sahte yada kullanım süreleri dolduğu halde üzerine yeni bandrol basılıp yapıstırıp satılanları bol miktarda yaygın. her işte olduğu gibi bu işinde malesef mafiyası var :) ve malesef bu tür ürünler gözde mantar hastalığına kadar gidebiliyor.kızlaar ben lens kullanıyorum ama o kadar yoğun oluyorum ki, lenslerimin süresi dolduğu halde gidip sipariş vermeye vakit bulamadığım zaman oluyor. e süresi dolmuuş lens takınca da gözler kıpkırmızıben de dedim internetten alayım da ayağıma gelsin bari bu düşünceyle nette gezinirken bi sitede ciba vision'un AIR OPTIX AQUA adındaki lensini bir yıllık, yanında günlük lenslerden 5 adet, bir de solusyon veriyorlar. hepsi toplam 169,90.
hiç kullanmadım ciba vision ben johnson&johnson kullanıyorum ama kuruluk olabiliyor...
kullanan arkadaslarım varsa beni bilgilendirebilirler mi acaba, rahatt mısınız lensinizden :82: