Kontakt Lens Aır optıx aqua ?

paytak_paytak_kosan_koala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
4.335
1.274
kızlaar ben lens kullanıyorum ama o kadar yoğun oluyorum ki, lenslerimin süresi dolduğu halde gidip sipariş vermeye vakit bulamadığım zaman oluyor. e süresi dolmuuş lens takınca da gözler kıpkırmızı ben de dedim internetten alayım da ayağıma gelsin bari bu düşünceyle nette gezinirken bi sitede ciba vision'un AIR OPTIX AQUA adındaki lensini bir yıllık, yanında günlük lenslerden 5 adet, bir de solusyon veriyorlar. hepsi toplam 169,90.
hiç kullanmadım ciba vision ben johnson&johnson kullanıyorum ama kuruluk olabiliyor...
kullanan arkadaslarım varsa beni bilgilendirebilirler mi acaba, rahatt mısınız lensinizden :82:

Ben kullandım Air Optix Aqua'yı 3 aylık kutularından almıştım çok rahat güzel bir lens.. Gözünde lens olduğunu hissetmiyosun bile, rahat bir lens istiyorsan doğru bi seçim canım

merhabalar . air optix aqua silikon hidrojen lensler kategorisinde en iyi lenslerden birisidir. %33 su içeriği ile neredeyse yokmuşcasına rahattır. tavsiyem çap ölçüleri sizin gözlerinize uyuyormu bunu bir araştırın derim. bu arada ciba ürünlerinde müşteri memnuniyeti garantisi oldukça zor çalışan bir sistem. bazı lenslerin özellikle air optix in ve oasys in piyasada sahte yada kullanım süreleri dolduğu halde üzerine yeni bandrol basılıp yapıstırıp satılanları bol miktarda yaygın. her işte olduğu gibi bu işinde malesef mafiyası var :) ve malesef bu tür ürünler gözde mantar hastalığına kadar gidebiliyor.
alacağanız ürünün orjinal yada süresi geçmiş olmadığına emin olun. gözlere gelecek bir zarar bir daha geri dönüşü olmayan bir zarardır. giyim aksesuar hobi alışveriş konularında tasarrufa ucuzluğa kaçmak ülkemizde oldukça normal. ama bence sağlıkla üstelik göz gibi önemli bir organımıza kullanacağınız ürün 10 20 tl ucuz olup riske gireceğinize bence 20 fazla verip iyisini alın derim. sağlıcakla..

Son düzenleme:
ooof çok kötü görünüyo o göz... :26:
ya yok ucuz diye değil ama başka bi lense geçmek istediğim ama karar veremediğim için sordum...
ama galiba en iyisi internette indirimden almamak sanırım, bandrol değiştirme meselesinden şüphelendim..
teşekkürler canım...

İlk kullandığım lens markasının üstünden 7-8 yıl geçtiği için hatırlamıyorum :90: bundan önce de Johnson and Johnson'ın Acuvue Advance'ini kullanıyordum, batma vs olmuyordu fakat biraz kuruluk olabiliyordu. Şimdi ise Johnson and Johnson'ın Acuvue Oasys'ini kullanıyorum. Ne batma, ne kuruluk. Hava geçirgenliği çok iyi çünkü. En iyisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…