Eşiniz kendi ailesiyle telefonda hiç görüşmüyor mu günde 1-2 defa bence normal hele uzak şehirde yaşanıyorsa.
Eğer gerçekten çok karşıyorlarsa eşin bu konuda kızmakta haklı eşinin tepkisi telefonla konuştuğun için değil o zaman karıştıkları için,bir de gün içerisinde ailenle konuşuyorsan ki hakkın konuşmak ama şuraya gittik buraya gittik diye söylemeyin eşiniz bu durumda kızabilir ki bundan dolayı kızarsa haklı,siz ister misiniz eşinizin annesi ile telefonda konuşurken şuraya gittik Burdayız diye.Bize çok karıştıklarını söylüyor eşim şuan bulunduğumuz yere tayin istediğinde de gönülsüzlerdi hala söylerler eşimde dengeyi kuramıyosun yeri geldiğinde hayır diyemiyosun diye işte yakına gitmek istemiyor
Bence siz eşinizde aile olamamışsanız
Aslında birlikte uzun zaman geçirmişsiniz ama hala gittiğiniz yerleri bile annenizle paylaşmak istiyorsunuz
Eşinizin rahatsız olması normal burda bir çok kadın eşi annesini arayınca kızıyor ve çoğunluk onlara hak veriyor siz hem de birkaç kez görüşüyorsunuz
Bence bağımlılık olmuş hayatınızda başka meşgaleler paylaşımda bulunacak başka kimseler de bulun
Yakına da bence gitmeyin çünkü her hafta sonu gitmek istersiniz bu da uyum sağlamanızı zorlaştırır
Bir de bence neden bu kadar çok görüşme ihtiyacı duyduğunuzu objektif olarak değerlendirin hastalar mı kaybetme korkusu mu var kendinizi bir tek onların anlayacağını mı düşünüyorsunuz vs
Eşiniz ile sıkıntınız da azalır bu halde gibi geldi bana
Ailemle 12 saatlik uzakta oturuyoruz. 2.5 sene oldu görmeyeli. Telefonla haftada 1 görüşüyoruz. Çok soğuk buldum şimdi kendimi. :)
Çocuk var mı peki.Ben 8 saat mesafede oturuyorum yılda 3-4 sefer görüşürüm eşimde çok özlersen söyle yine arabaya atar götürürüm seni der zaten sağolsun ama yetmiyor işte daha çok görüşmek istiyorum ben bende mi sorun var aşmaya çalışıyorum
Çocuk var mı peki.
Bizim mecburiyetten. Kızım 12 saat oturamaz yolculuk yapamaz. Annem de hasta o da gelemiyor. Alıştık artık çok zorlanmıyoruz.
Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle davranmalısın.Günde kaç kere aramak istersen ara. Ne bileyim ailene yakın yaşamak istemende normal. Bunların erkeklerin yapmasına alışmış toplum bi kadın yapınca abes karşılanıyor. Keşke benim ailemde birbirine bu kadar düşkün olsa!
Bence bebeğinize de evinizde bakmalısınız bebek eşinizin ve sizin
Aileniz destek olur ama sorumluluk sizde olmalı
Bu arada sürekli yazdım tuzun kuru demesinler yaklaşık 10 yıldır ailemden 8-9 saat mesafedeyim
Ilk geldiğim yıl haftada bir aradım 10-15 dakika konuştum şimdi de aklıma ne zaman eserse arıyorum bazen de annem arıyor ama haftada 2 yi geçmez bazen de 2 haftada bir olur
Benim eşim aynı senin gibi ailesiyle çok sık görüşür.en ufak detayları bile konuşurlar. Bende tam tersi annemle altli ustluyum onun kadar görüşmuyorum.eşimin ailesi de aynı şehirde,uzak değil onlarda. Ama bana fenalık geliyor,yansitmamaya çalışıyorum ama çok fazLa yani bence gerek yok. Benim bu tavrım da sorun oldu zaten başlarda.şimdi alıştılar ya da alışmış görünüyorlar.
Asıl eşin sıkışmış seninle mi sülalende mi evlendiğini anlamaya çalışıyor
Bak sana haksızsın demiyorum ama abartılı yaşıyorsun sakin kafa ile kadınların kocaları ve aileleri hakkındaki yazılarını oku eşinin hislerini anlarsın
annemlerle ve kv ile aynı şehirdeyim ... olağan dışı bi durum olmadıkça her ikisine de haftada 1 defa gideriz ...ablam şehir dışında günde 2 yada 3 defa konuşurum ...annemlede günde 2 defa konuşuruz ... eşim bu durumda rahatsız mı bilmem . hiç şikayet etmedi ... oda kendi ailesi ike günde 1 defa konuşur ... eşimin ailesini telefonla falan aramam bi durum olnadıkça :) düşününce gayet iyi yapıyormuşuz :)