Ailenizle bağınız normal ama hafta 1-2 neden yetmiyor ki ? Aylarca göremeyen var.
Hatta belki bayramdan bayrama gören filan.
Aileye bu kadar düşkünlük iyi değil. Eşiniz haklı siz kendi aileniz olduğunun farkına varamamış gibi duruyorsunuz. Gittiğiniz yerleri haber vermeniz falan çok gereksiz. Ben annemlerle dip dibe oturuyorum buna rağmen hafta sonları nereye gittiğimizi geldiğimizi bilmezler, ne gerek var?3,5 yıllık evliyim aileme uzak bir şehirde yaşıyorum. Eşimin ailesine de kısmen daha yakın bir şehir sayılır. Bu durum benim zoruma gidiyor. Böyle hissetmem normal mi? Eşime aileme daha yakın bir yerde yaşamak istediğimi söylüyorum ama o da pek yanaşmıyor gibi aileme fazla düşkün olduğumdan sanırım dengeyi kuramadığımı düşünüyor. Günde 1-2 defa görüşürüm ailemle ama herkesle ayrı ayrı yani 2 kardeşim annem ve babamla çok abarttığımı düşünüyor telefon olayını da bir yerlere gittiğimizde falan ararım söylerim genelde şurdayız burdayız diye ama aile olarak biizim alışkanlığımız bu acaba abartıyor muyum ben de bu durumu ben mi haklıyım o mu anlayamadım.
işte uzak yaşıyorz zaten bayramdan bayrama bir ara tatil bir de yaz tatilinde görüşüyorum ben de
Arayacaksan bile eşinin gözüne sokarak aramamalısın.Eşinin gözünde ona değer vermeyen ailesi olarak görmeyen biri haline gelebilirsin.
çok özlüyorum onları yakınlarında bir şehirde olsam en azından hafta sonları görüşebilecek bir mesafede olsam diyorum ama eşim beni anlamıyor sanırım
Sanirim bende sorun vaR. Ben gunde 10 kere ararim. Konusacak bir sey olmasa bile 3gyi acik tutarim izleriz birbirimizi.
Iyi de neden buna karisiyor ki esiniz? Cok sacma.. 24 yıllık ailemi tabiki de arayacagim..
abartı buluyor sanırım bilmiyorum giderek daha fazla rahatsız olmaya başladı pek çok konuda arar destek alırım kendini etkisiz eleman gibi gördüğünden bahsediyor
Eşiniz kendi ailesiyle telefonda hiç görüşmüyor mu günde 1-2 defa bence normal hele uzak şehirde yaşanıyorsa.3,5 yıllık evliyim aileme uzak bir şehirde yaşıyorum. Eşimin ailesine de kısmen daha yakın bir şehir sayılır. Bu durum benim zoruma gidiyor. Böyle hissetmem normal mi? Eşime aileme daha yakın bir yerde yaşamak istediğimi söylüyorum ama o da pek yanaşmıyor gibi aileme fazla düşkün olduğumdan sanırım dengeyi kuramadığımı düşünüyor. Günde 1-2 defa görüşürüm ailemle ama herkesle ayrı ayrı yani 2 kardeşim annem ve babamla çok abarttığımı düşünüyor telefon olayını da bir yerlere gittiğimizde falan ararım söylerim genelde şurdayız burdayız diye ama aile olarak biizim alışkanlığımız bu acaba abartıyor muyum ben de bu durumu ben mi haklıyım o mu anlayamadım.