- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.916
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
Dün kızımla sitenin parkındaydık. 20-25 yaşlarda bir adam kucağında bir kız çocuğuyla geldi, yolun kenarında buldum tek başına ağlıyordu dedi güvenliğe mi haber versek napsak diye konuşurken 6-7 dakika kadar sonra bir kadın bebeği alıp gayet olağan birşey gibi “thank you” dedi ve gitti. Şimdi kız çocuğu henüz 2 yaşında ya var ya yok. Adama sarılmış hıçkırarak ağlıyordu siteye servisler, kargo arabaları gibi koca arabalar giriyor ve binlerce her milletten kişinin yaşadığı kocaman bir site. Ya kötü birine denk gelseydi?
Bakıcı muhtemelen Filipinli okadar sinirlendim ki aileden birini görür görmez bu olayı anlatmaya karar verdim.
Bugün ise bakıcıyı tekrar gördüm çocuklar sanırım ikiz, ikisinin de peşinde koşuyordu ilgili görünüyordu.
Sizce ebeveynlerden birini gördüğümde dün yaşanan olayı anlatmalı mıyım? İşten çıkarılma hatta şirketlerle çalıştıkları için birdaha iş bulamayıp ülkeden gönderilmesi bile söz konusu olabilir. İkilemde kaldım
Bakıcı muhtemelen Filipinli okadar sinirlendim ki aileden birini görür görmez bu olayı anlatmaya karar verdim.
Bugün ise bakıcıyı tekrar gördüm çocuklar sanırım ikiz, ikisinin de peşinde koşuyordu ilgili görünüyordu.
Sizce ebeveynlerden birini gördüğümde dün yaşanan olayı anlatmalı mıyım? İşten çıkarılma hatta şirketlerle çalıştıkları için birdaha iş bulamayıp ülkeden gönderilmesi bile söz konusu olabilir. İkilemde kaldım