Söz Kesimi Aileye Söyleme :((

zatanna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
4
0
1
29
Kızlaaar 19 yaşındayım. 1 bucuk senelik bir ilişkim var. Ben sevgilimim ailesiyle akrabalariyla tanisiyorum. Uni ikinci siniftayim ve bu senenin sonunda aileme durumu anlatip sevgilimin ailesiyle tanismalarini isteyecegim cunku onlar hazir ne zaman istersen gelelim tanisalim diyorlar. Bende bir seyleri gizli yasama taraftari olan birisi degilim. Ailemle ayni sehirde olmasak bile bulundugum sehirde huzursuz oluyorum. Sizce evdekilere durumdan nasil bahsetmeliyim, bu sene sonunda yani 20 yasimda boyle bir durumun olmasi anormal karsilanir mi? Yasin küçük derler mi? Yorumlarinizi bekliyorum simdiden hepinize teşekkürler :*

Yaşınız bana göre küçük evet aileler bilince daha rahat hareket ediliyor ama bence üniversite bitmeden aileleri tanıştırmayın derim aileler işin içine girince hiç bir şey aynı kalamaz çünkü Okulun son senesinde tanışırlar daha sonra ciddi adım atmak isterseniz atarsınız bence hayat sizin tabi ki

Bana da yaşın küçük daha erken dediler pes etmezsen sorun cıkacağını sanmam canım

Bende 23 yaşında uni sondayken ilk kez aileme erkek arkadasimdan bahsettim ciddiyiz dedim vs. Ilk basta uni bitsin calis dediler erkek arkadasimda 29 yasinda askerliğini yapmış isi gucu yerinde sadece benim okulumun bitmesini bekliyordu. Sekiz ay sonunda uniden mezun olunca tanistirdim ailemle sonra aileler tanıştı söz nişan suan dugune 3 ay var allah sana da nasip etsin canim. Sabredeceksin askinin yaninda duracaksin sonuna kadar savasacaksin. Ilk basta okulun var yasin kucuk derler ama sen her fırsatta konuyu acacaksin vazgecmedigini göstereceksin. Gerekirse okul bitene kadar sözlü veya nisanli kalirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…