- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
hazır gelmişken bir şey daha anlatmak istiyorum.. çok gücüme giden şeyler var bu hayatta. Benim babamlar 8 kardeş ve babam sadece 2 kardeşiyle görüşüyor.. bir kardeşi alt katımızda oturuyo önce ondan basliyim oturduğumuz ev babamın üstüne tapusu babamda yani babam yaptırıdı babam ilgilendi ama biz dedemlerle yaşıyorduk dedem bu ev senin asağısıda onun demş ve babam da ölene kadar otursunlar oğlu 18 yasına gelince tapuyu veririm gbi bi söz cıkmış ağzından.. sürekli iki senedir babamıb üstüne geliyor tapuyu ver yada su kadar para ver gidiyim diye kendi evimizi bize satıyor resmen anlayacağınız.. babam da vermiyo ve sürekli tehdit ediyo babamı bıçak çekti kackere cok korkuyorum zarar verecek diye.. gitmiyo da kaldı basımıza.
Bir ablası var onun da eşiyle ortaklık yapmıştı bizim sayemizde tabi önce Allahın tkdiriyle ama bizim verdiğimiz borç para sayesinde iş kurup ortak oldular ortaklık bitince babamı kandurmaya calıştılar hakkını vermediler önce daha sonra zorla aldık ama su an babm onla da konuşmuyo.. diğerleri de var ama gercekten babama kardeşleri çok haksızlık yaptı zenginken heekese yardımcıyken herkes yanımızdaydı ama şu an herkes düşman ben bunu sindiremiyorum hazmedemiyorum babama yapılan haksızlıklara karsı susamıyorum hepsini bi odaya alıp sizin kardeşliğinize tüküreyim diye bağırasıö hepsini vurasım geliyo .. cocukları da eşleri de saygısız karakter yoksunu insanlar dayanamıyorum böyle insanlarla akraba olmaya :’(
Bir ablası var onun da eşiyle ortaklık yapmıştı bizim sayemizde tabi önce Allahın tkdiriyle ama bizim verdiğimiz borç para sayesinde iş kurup ortak oldular ortaklık bitince babamı kandurmaya calıştılar hakkını vermediler önce daha sonra zorla aldık ama su an babm onla da konuşmuyo.. diğerleri de var ama gercekten babama kardeşleri çok haksızlık yaptı zenginken heekese yardımcıyken herkes yanımızdaydı ama şu an herkes düşman ben bunu sindiremiyorum hazmedemiyorum babama yapılan haksızlıklara karsı susamıyorum hepsini bi odaya alıp sizin kardeşliğinize tüküreyim diye bağırasıö hepsini vurasım geliyo .. cocukları da eşleri de saygısız karakter yoksunu insanlar dayanamıyorum böyle insanlarla akraba olmaya :’(