Ailevi problemlerim sonumuzu getirdii !!!

Esmerr_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
2.579
12
158
Merhabalarr,
Biriyleriyle paylaşmazsam patlıcam artık, o kadar çok doldum , o kadar acı çektim şu 2 aydırr.. Kelimelere dökmem imkansızz...
İlk önce kurban bayramında başladı herşeyy,, halamın ve babannemin beni ve kardeşimim oros..pu diye adlandırmalarıyla! Nedenleride pantolon giymemiz ve makyaj yapmamız.. Tabiki büyük sorunlar çıktı,, şuanda ne babannemle nede halamla konuşmuyoruz ailecek.. Tabi bu durumlar bizi çok çok etkiledi,, hiç bir suçumuz olmadığı halde evden çıkmamız yasaklandı, telefonlarımıza dokunamaz olduk.. Net açamaz, konuşamaz olduk.. Babam ve annnem bişey söyleyecek olsak bize kızıp bağırdılarr... Onlarda çok mutsuz oldu çünkü.. Haklıyken haksız duruma düştük.
Erkek arkdaşımla ise uzak yerlerdeyiz.. Ben istanbulda o gebzede..
Hep bunların acısı ondan çıktı! Evdekilerle kavgalarımız tartışmalarımız hep ilişkimizin üzerine çığ gibi düşütü !
Neyse geçti bitti dedik artıkk.. Daha iyi herşey..
2 ay önce annem ve babam nedenini bilmediğimiz bir şey yüzünden kavga ettiler halada konuşmuyorlarr...
O günden sonra herşey daha bir yıkım haline geldi.. Onar biribiryle konuşmadılar bize yüklendiler.. Herşeyin suçlusu ben ve kardeşimmiş gibi..
Babam içine kapandı kahvede sürekli, kaç aydır akşam yemeklerini babamsız yiyiyoruzz.. Annemse çok sinirli biri oldu çıktı.. ZAten ototriterdi çok kuralcıydı dahada bir arttırdı bu tutumu..
Sürekli gidin bu evden, defolun istemiyorum sizi, neden bu evdesinizki ? Banyo yapmamız, net açamamız, çok tv izlememiz herşey suç! herşeyde bir kovulma hali..
Gelelim benim ilişkime daha 5 ay oldu.. Ama bu durumlar beni o kadar çok üzdü, o kadar yıprattıki hep ondan daha fazlasını istedimm.. Olmayacağını bildiğimm yanlış olduğunu bildiğim halde! beni yanına al .. Evlenelim dedimm.. Sürekli bu sonucu bekledim ondan. Ve 25 aralık günü sonuç yoksa bende yokum deyip ayrıldım ondan.
o akşam buz kestim, yalvarlamarına göz yumdum hiç birşey yapmadım.
Sonra aramayı msj atmayı kesince yalnız kalınca 26 aralık akşamı msj attım 1 gün bile geçmeden, beni affetmiceksin değil mi diye? Ne diye affedeyimki diye bir cevap geldii.. Haklıydı ne diye affedecekti benii..
Ama affetti tekrar bir şans verdii..
7 ocakta doğum günüm vardı.. Sabahın 8 inde msj atmış aşkım doğum günün kutlu olsun, iyiki varsın iyiki doğmuşsun diyee..
8 ocaktada sabah 10 da kalkıp 2,5 saat yol çekip yanıma geldii.. Hediyelerimi birlikte seçtikk.. Çok eğlendik çok güldükk... sonra eve gittim yine o bakışlarr niye geldin bu saatte diyee eve gittiğim saat 6...
sonra nolduysa bir soğukluk ben aramasam hiç arayıp sormuyor, hiç msj atmıyorr..
Affedemiyorum bir türlü çok tükendım diyor...
son 1 aydırr hiç konuşmadık desem yeriidirr.. Geçen hafta çarşamba günü gebzeye gittik biz annemle... Dayımın kızının kaynı oluyor benim sevgilim. Yengemde geldi orda kaldık pazar gününe kadar.. ilişkimizi kuzenim ve eşi hariç kimse bilmiyor.. Oraya gittim ne bir msj attı hoşgeldin diye nede bir bakışş... buz gibiydi.
Ben msj atmasam hiç msj atmadıı.. pazar günü dedim ben gidiyorum,tmm dedi..
Geldik izmite bu sefer annanemin yanına. O akşam üstü dedim beni ararmısın aşkım ? hayır işlerim var dedi.. 15 dkk arasan nolur bak kaç haftadır konuşmuyoruz dedimm.. Ya hayır sinirlendirme beni arayamam dedi. böyle böyle konu tükendimlere bu ilişkiyi yürütememlere geldii..
tükendiğini bu ilişkiyi yürütecek gücüü kalmadığını bizim için çabaladığını ama yapamadığını bazı şeyleri diri tutamadığını bunun yanında benim yalnız bırakmıycağını ama ilişki anlamdında birşeyin olmadığını tutturamadığımızı sölyedi.. Ne kadar ağladıysam ne kadar yalvardıysam da dönmedi.. 2 gün boyunca o kadar dil döktüm dönmedi. bende resti çektim. kabul ettim.
1 gün sonra nasılsın diye bir msj atmış? beni tamamen yalnız bırakmıyor iştee... iyi olmaya çalışıyorum dedim.. iyi ol, havalarda soğuk kendine çok dikkat et dedi. bende tmm ederim sende dikkat et dedim. tmm bende dikkat ederim iyi akşamlar yazdı.
Bu sefer dün akşam ben msj attım nasılsın diye ?
İyiyim saol sen nasılsın yazdı. Bende iyiyiym, bir tek bitip tükenmeyen özlem var yazdım..
İyi olmanı istiyorum, anlıyorum seni, yazdı.
Bende hala izmitteyiz burası kalabalık bazen unutuyorum yaşadıklarımızı gülüyorum, hatırladığım anda çok acıyor canım eve gidince yine yalnız kalmaktan çok korkuyorum eve gitmeden görüşelim mi yazdım.
Ben seni yalnız bırakmıcam, arada konuşuruz.. Görüşmemiz şuanda çok zor
başka zaman görüşürüz. en şimdi uyuyyorum sende kib iyi geceler yazdı..
Bende sanada iyi geceler öptüm yazdım...
Şimdi nasıl olcak ne yapmalıyım bilemiyorumm..
Barışmak için ne yapabilirim ? Çok seviyorum hala.. Yardım bize lütfennn

çok üzüldüm gerçekden kandil akşamı bence herşeyi oluruna bırak.bazen birinin kalbını ıstemeden bı öfkeyle kırıyoruz sonra düzelse bile karşıdakının güveni isteği kalmıyor.ayrıca böyle akrabalar çok var sizin aile durumundaki.annenız de keşke anlayışlı her zaman yanınzda olsa bi ihtimal daha iyi olurdurunuz..

sana bşe söyleyim mi canım burda sende büyük hata. çünkü benim başımdada senin gibi biri var yok hemen ayrılalım demeler yok ailevi sebeblerden beni üzmeler. insan zman sonra artık yıprandım diyo çünkü bende nişanlıma böyle söyledim . kendi degerinizi kendiniz düşürüyosunuz. ben onsuz yapamayan her dk msj atan ölen biten ben şimdi o atarsa msj atıyorum. sizi seven biri varken kıymetini bilmeyip sonra ahh desen ne fayda.bu benim şahsi görüşüm bende yaşadım bunları.. sunuda söyleym eger sana msj atıyosa hala merak etme seni seviyodur kendine dikkat et hava soguk felan demesi bile sahiplenmedir. insanı son noktaya getiriyosunuz elinizdeki kaçıncada peşine düşüyosunuz :) sende, nişanlımda. biraz daha onunla ilgilen sevgini belli et ama sana tavsiyem asla bu konuları açma geçmişte kaldı de eger o açarsa . zman sonra bence oda sizi olmak isticektir...

Ben hatalarımın hepsini teker teker biliyorum.. Onu çok ama çok fazla üzdüm yıprattım kırdımm...
Pişmanım ama faydası yok.. Şimdi keşke diyorum ama faydasızz.. Canım gereçkten çok fazla yanıyorr... Bana güçlü ol, ben seni yalnız bırakmıcam diyor ama yetmiyor iştee
O bana bir kandil akşamı gelmişti, yine kandil akşamı ve ben onu bu akşam geri istiyorumm

Bana yardım edin lütfen, onu tekrar nasıl kazanabilirim ? Çok özledim onuu

bana kalırsa onu kaçıran ayrılıp ertesi gün dönmeniz olmuş.. erkekler böyle direk ne oldu şimdi demkki peşimden koşacak bu kıza getiriyorlar olayı. bence daha politik davranabilirsniz. çok üzgünsünüz yanlız hissediyosunz biliyorum ama bi anda yok olun ne ulaşabilsin ne başka bişe.meraktan delircektir. ama her türlü altından girip üstünden çıkıp bi şekilde ulaşır sana ve bu dönme ilişkiye başlama dönmesi olur

Sevgilim çok hassas biri ve şuanda herşey daha çok yeni.. Onu arayıp bu konu hakkında konuşmak onu daha çok kaybetmeme neden olcak
Ama böyle hiç birşey yapmadan beklemekte beni kahrediyor bizim için bişeyler yapmak istiyorumm,,
Hala izmitteyiz yarın gitme ihtimalimiz var ama kar durumuna bağlı.. Eğer gitmezsek gebzeye gitsem mi acaba ?
Yarın 12 de işten çıkacak o arada msj atıp hayır demesine izin vermeden gidip bi sarılsam mı ?

Tabi o zamanda geri dönmemem verdiğim kararın arkasında çok zor olsada durmam lazımdı. Ama yapamadım o anda o kadar üzüntünün içinde beni en çok sevenin yanında olmak istiyordum bi tek
Onuda başaramadım kaldım işte böyle yine onsuzz

Şuanda o kadar çok sinirli ve hırçınımki annemden nefret ediyorum adeta.. Bişey söylese herşey senin yüzünden deyip haykırmak geliyor içide..
O bu kadar fazla üzerimize gelmeseydi, bizi sürekli evden kovmasaydı bunların hiç biri olmazdı gibi geliyorr

canım sen ne anneni ne kendini suçla,olacağı varmış de geç,hayırlısı olsun eğer nasibinde o kişi varsa tüm dünya biraraya gelse sizi ayıramaz ama nasibin değilse ne kadar yalvarsan ağlasan ne etsen boş,bence sen güzelce bir mesaj yaz şimdiye kadar ona yaptığın haksızlıklardan haberdar olduğunu bundan sonra ona çok iyi davranacağını söyle senin için ne kadar önemli biri olduğundan bahset en sonunada eğerki birgün fikrini değiştirirsen ben burda olacağım ararsın de ve bir daha ne mesaj at ne ara bırak geri dönecekse döner,biraz sabret,hem dünya ondan ibaret değil

Keşke yapabilsem ama malesef yapamıyorumm..
Resti çekip gidemiyorum kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki ..
Dün akşam burdan çıktıktan sonra misafirlerimiz gelmişti annanemlere yine onun konusu oldu yine herkez onu öve öve anlatıyor.. iyiliklerini işi gücünü terrbiyesini..
of off dayanmak çok zorr..
Birdaha görmeyecek olsam unuturum diyeceğim ama bir ay sonra amca olcak benimde yiğenim olcak yine gideceğim ve yine göreceğimm.. Unutamadan herşey yine alevlenecekk..
Tek istediğim biran önce barışmakkk...

Akşam yine msj attım nasılsın diye ?
İyiyim sen nasılsın dedi..
Ben: İyiyim, bu kandil biliyosun dimi ?
O: Evet, kandil..
Ben: Biz kandilde konuşmaya başlamıştık unuttun mu ?
O: cevap yokk..
Ben: Canımmm :S
O: cevap yokk..
Ben: Bu gece birlikte uyuyalım mı ?
O: Yapma böyle lütfenn..
Ben: Birlikte uyuyalım lütfennnnn :S
O: Tmm uyuyalım ama biliyosun konuştuk bunları.. Ben uyuyyorum şimdi iyi geceler sana..
Ben: Tmm canım benim bende sana sarıldım yanaklarından öptüm başımı omzuna koyup gözlerimi kapadım iyi geceler tatlı rüyalar canımm..
Sabahta biz istanbula dönüyoruz yazdım cevap atmadı telefonu kapalıydı, eve gelince msj attım yine canım eve geldik diyee telefonu yine kapalı.. Bu sefer iş hattını aradım işteymiş o yüzden teli kapalı.. Geldik biz dedim tmm dedi bende işteyim mesaiye kaldımm.. Bende tmm sonra konuşutuz sen işlerine devam et dedim.. Tmm dedi.. hadi öptüm by by dedim..
Terslemiyor, konuşuyoruz, beni yalnız bırakmayacağını söylüyor, ki yalnız bırakmıyor..
Ama ilişki anlamında olmaz diyor.. Biz barışabilir miyiz ? Umut varmıdır ? yardım edin bana lütfennn :s

tabiki barışırsınız sakın umutsuzluğa düşme biraz bunalmıştır soğumuştur senden ondan böyle davranıyordur, biraz nefes alsın bi kendi haline bırak, bi sensiz kalsın ancak öyle geri döner inşallah

Umut var yanii ?

Msne çağırıp konuşmak istiyorum herşeyi açık açık msj atsam mı acabaa ??

sen artık onun sevgilisi değilsin
bi kere kabul et bunu
beraber uyuyalımlar filan falan
poposunu kaldırıyorsun bak iyice böyle yapaarak
bırak arama sorma yaa

bana da aynen böyle olmuştu sevgilim bıraktı gitti arayınca açıyordu mesaj atınca cevap veriyordu ama ne zaman konu ikimize gelse cevap yok ,teli kapatıyordu yada öff deyip kızıyordu bende kabullendim durumu,artık o yok dedim,ne kadar ağladığımı bir ben bir allah bilir, hiç arayıp sormadım sonra pişman olup gene geldi özürler diledi hatta o geldiğinde ben istemiyordum,ondan sana da diyorum sakın arama rahat bırak, belki olur belki olmaz senden daha kıymetli biri değil,bol bol dua et için rahatlar ben öyle yapmıştım allaha şükür dualarım kabul oldu inş sende çok mutlu olursun ama unutma hayata onun için gelmedin

o dönsede dönmesede senin için hayırlısı neyse o olucak merak etme:) benim çook öncelerden bi sevgilim vardı ( bi önceki mesajda anlattığımdan farklı) o beni bırakıp gitmişti o kadar üzülmüştüm ki ,o kadar ağladım ki arkasından anlatamam,o hiç geri dönmedi ama sonradan ben iyiki beni bırakmış dönmemiş dedim,yani bu hayatın neler getireceğini hiçbirimiz bilemeyiz:) belki yarın çok farklı biriyle tanışıcaksın ve hayatımın aşkı buymuş diceksin

Off off hiç bilemiyorummm
Çok özledim sadecee onsuz olmaya nasıl alışcam? Herşey bitti diyip nasıl kabul etcemm:S
İnş geri döner ve barışırızz..

Canım çok üzüldüm ayrıldığınızı okuyunca ama yaptıkların onu senden daha da uzaklaştıracaktır, o yüzden yağacağın tek şey bir şey yapmamak, istersen son bir mesaj at şöyle güzelce evet onu çok sevdiğini ama o istemiyorsa elinden bir şey gelmeyeceğini yaz ve ondan sonra mesajlarına bile cevap verme ..
Eğer seni gerçekten seviyorsa merak edip ulaşacaktır zaten bir türlü.

Aynen böyle düşünüyorum ben aradıkça benden daha çok uzaklaşacak..
Hiç msj atmadan beklemek mi güzel yada bir msj atıp belli bir süre hiç cevap vermemek mi ? :S
Sen olsan napardın ? yardım et bana yaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…