Ailesinin plajda kaybettikleri çocuk denizde ölü bulundu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kocaeli'de ailesinin plajda kaybettiği 7 yaşındaki çocuk cankurtaranlar tarafından denizde ölü bulundu.
Sitene Ekle
İHA

Olay, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde gerçekleşti. İddialara göre, çocukları ile birlikte Bayramoğlu plajına giden Hanife ve Mahfuz Türkoğlu çifti, 7 yaşındaki kızları Esin Türkoğlu'nu plajda kaybetti. Aile çocuklarını aradığı sırada plajda görevli cankurtaranlar denizin içerisinde bir çocuğun hareketsiz şekilde yattığını gördü. Çocuğu denizden çıkaran cankurtaranların çağırdığı ambulansla küçük kız hastaneye kaldırıldı. Darıca'da bulunan özel bir hastaneye kaldırılan çocuk burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu sırada plajda çocuklarını arayan aileye de bir kız çocuğunun denizde bulunarak hastaneye kaldırıldığı söylendi.

Telaşla hastaneye gelen aile, kızları Esin Türkoğlu'nun cansız bedenini teşhis etti. Acılı aile hastanede sinir krizleri geçirdi. Küçük çocuğun cenazesi yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek.
http://www.milliyet.com.tr/ailesinin-plajda-kaybettikleri-gundem-2270248/

Aile nasil 7 yasindaki cocugu takip etmez? Cankurtaranlar neye yariyor? Nasil daha önce bir cocugun boguldugunu göremediler? Ortada o kadar cok sorumsuzluk var ki.

Tabiki yinede anne babanin acisi dayanilmazdir. Baslari sagolsun. Bu arada kücük bir kamu spotu olarak diyorum ki lütfen özelikle plajlarda cocugunuza ekstra dikkat edin. Ister 10-12 yasinda olsun, cocugum büyük bisey olmaz demeyin. Kalabalik yerlerde daima cocugun elini tutun ve cocuga oralar niye tehlikeli oldugunu anlatin.

Aynen öyle ablacım, tatil yörelerinde aileler çocuklarına dikkat etsinler, hergün en az 4-5 tane kayıp çocuk anonsu geçiyor bizim belediye.
Allah sabır versin.

cokk acı çok

Aynennn bazen ne rahat oluyorlar aileler hayretle izliyorum.bizim 3 ayimiz denizde geciyor neredeyse..ama onsanlari gordukce evlamada efemede sariliyorum.Dedigin gibi kalabalik olsun veya olmasin hep yaninizda olsun canlariniz.Ortalik cok kotu Allaha emanet evlatlarimiz.

Benim 4 yasinda yegenim var, evin bahcesinde bile gözlerim sürekli onun üzerinde. Yani kalmis kamu alanlarda. Gecen yazda anne baba güneslencek diye bir cocuk simit ile öyle denize dogru gidiyormus ya. Cidden herkes cocuk dogurmasin

Ve politik fikirlerimiz cok farkli olabilir fakat umarim evlat acisini asla yasamazsin. Bügün yine patlama olmus. Evlatlarini saril sen. Bende hangi dünyaya bebe getiriyorum diye düsünim

Aynen ben sokakta oynayan bi basina 3 4 yasinda cocuklar goruyorum bakkala falan yolluyorlar.Benim kizim 7 yasinda benden 5 metre uzaklasamaz.Anne diye gozu bendedir hep.Birkeresinde bakkalin orada 4 yasinda bi kiz buldum bundan 6 sene evvel .kizim senin ne isin var burda evin nerde dedim .gostere gostere cikardi .Allah hakki icin 200 300 metre rampa ciktim bebek arabasiyla o kiz yanimda.ortada kimsecikler yok.ormanin dibi.bagirdim bu cocugun annesi kim diye.Binanin birinin arasindan bi kadin cikti.kizim napiyonnn diye.Kor seytan dedi sık girtlagini...
Bende bagirdim kadina evladina sahip cikma basina bisey gelsin cik televizyona agla.Taa nereden getirdim bu cocugu diye.plajdada cok goruyorum hanim bronzlasicak cocuk suyla bogusuyor.Ama tek basina diyosun.Oynuyoorrr diyor.Bende arkadaslarimda hep cankurtsranlik yaptik.Insanrin bir kismi cokk sorumsuz.Bakmayacaksan dogurma beeee insan.Evlat acisi vermesin rabbim kimseye.

Bogazim dügüm dügüm oldu. 4 yasindaki cocuk tek basina. Ya tecavüzcü sapik bu kizi götürseydi? Iyikine sen fark etmissin.

O anneyede bi saglam küfür etmek istiyorum!

Gecenlerde facete "cocugunuzu sicak arabada yalniz birakmayin" kamu spotu vardi. Yau bu nasil bir kamu spotu olur! Insanlar nasil arabada birakiyor ya?!!!

Off off!

Allahım sabır versin . Çok acı çok .

Evlat ya ... geçtiğimiz ay kalabalık bir parkta şu büyük borulu kaydıraklarda kayan oğlumu bekliyoruz . Yaklaşık bi 30 sn göremedik eşimle . Kalbim yerinden çıkacaktı. Herkes kayıyor o yok ! Meğer borunun içinde ayakkabısını bağlıyormuş .

Yaz tatil mekanlarında özellikle denizde azami dikkat. Benimde oğlum 7 yaşında. Sudan çıkmak bilmez. Akbaba gibiyiz eşimle ya o denizde yanında ya ben nöbetleşe .

O yapilan aptalligin daniskasi

benim alt kat komşu da 2 yasindaki cocugu 6 yasindakinin yanina katip bakkala gonderiyor. Ben iptal ben şok yani. Insanin basina bir olay ancak bir kez gelir. O bir kez olduktan sonra ne kadar dovunsen az. Ben salondayken evin öbür odasindaki cocuguma bile hep kulak veriyorum ya.az sesi cikmasin hemen meraklaniyorum.dunyanin bin bir turlu hali var.

Cok uzucu bir haber aile ne hale gelmistir kimbilir ustune birre vijdan azabi herkez benim evhamimdan abarttigimdan bhsediyor ama hersey bir anlik cok dikkat etmek gerekiyor rabbim sbair versin

Birde Kocaelinde soyle de bir sorun var cankurtaran saat 10.00 ile 18.00 arasinda calisiyor bu saat disinda ihtiyac halinde yardim alamiyorsunuz malesef saat 18.00sahillerin cok aktif oldugu bir saat bence bu saatlere bir degisum uygulanmali

Boyle insanlar ne iciyor ben anlamis degilim

Allah sabır versin ailesine ama nasıl olurda çocuğa bakmazlar ki çok büyük bir sorumsuzluk bence.
bazen görüyorum küçücük çocuklar sokaklarda tek başına . takip edersin belki ama uzaktan ne kadar takip edilir ki
nasip olurda anne olursam çocuğumu gözümün önünden ayırmam , gözümü bile kırpmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…