• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesinin Facebook'u yasakladığı kız canına kıydı

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.809
55.299
1.123
Ailesi Facebook'u yasaklayınca, 17 yaşındaki genç kız intihar etti.
Maharashtra kentinde yaşayan Aiswarya S. Dahiwal isimli17 yaşındaki genç kız, ailesinin sosyal paylaşım sitesiFacebook'a girmesini yasaklamasından sonra intihar etti. Hint polisi, intiharla ilgili olarak soruşturma başlattı.Soruşturmayı yürüten polislerden G.H. Lemgude, olayın aile arasındaki bir tartışma sonucu yaşanmış olabileceğini düşündüklerini söyledi. Lemgude, Aiswarya'nın internette çok zaman harcaması ve uzun telefon konuşmaları yapmasının ailesinin tepkisine neden olduğunu ve intiharı da bu tartışmanın tetiklediğini düşündüklerini ifade etti. İntiharın şokunu yaşayan Aiswarya S. Dahiwal'in babası “Biz sadece derslerine odaklanması gerektiğini söylemiştik. Böyle bir şey yapabileceğini asla tahmin etmezdik“ dedi. Aiswarya'nın intiharından sonra gözler yaşadığı kent olan Maharashtra'ya çevrildi. Hindistan'ın en gelişmiş eyaletlerinden olan Maharashtra, aynı zamanda ülkenin genç intihar oranı en yüksek ikinci kenti. Kentte sadece 2012 yılında toplam 16 bin 112 kişinin intihar nedeniyle öldüğü bildirildi. İntiharların en büyük nedeninin aile içinde yaşanan sorunlar olduğu belirtiliyor

KAYNAK:Ailesinin Facebook'u yasakladığı kız canına kıydı - TG

Artık ölmek değil yaşamak daha zor görünüyor gençlere. Çocuğum olursa nasıl yaklaşacağım diye kara kara düşünüyorum. Allah herkese hayırlı evlat versin, kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

2013 yılında hala interneti ağları yasaklamaya çalışmak çok saçma. bu kız için çok üzüldürm.

"Ailesi Facebook'u yasaklayınca, 17 yaşındaki genç kız intihar etti." Haberi süslemek için yazılmış gibi geldi.
Kimse facebooku yasaklandı diye intihar etmez. :) Haberde aile içinde yaşanan sorunlardan da bahsedilmiş zaten...

Bu arada sadece bir yıl içerisinde 16 bin 112 kişi... Korkunç bi rakam.

"Ailesi Facebook'u yasaklayınca, 17 yaşındaki genç kız intihar etti." Haberi süslemek için yazılmış gibi geldi.
Kimse facebooku yasaklandı diye intihar etmez. :) Haberde aile içinde yaşanan sorunlardan da bahsedilmiş zaten...

Bu arada sadece bir yıl içerisinde 16 bin 112 kişi... Korkunç bi rakam.

Magazin kokan habercilik, öyle sinir oluyorum ki başlığın konuyla alakası olmayan haberler yazıyorlar (konu sahibine demiyorum yazanlara diyorum:))

Back