- 15 Aralık 2008
- 407
- 1
- 36
- Konu Sahibi selinayca88
cuma gunu babam rahatsızlanıp eve geldı usuttu sandık bundan oncede bole seyler yasadı bunyesı bıraz hassas ıdrar yolu enfeksıyonu gecırıyor sandık hastanemıze gıttık ıgne antıbıyotık verıldı bırazcık babam rahatladı yattık babam 1-2 gıbı kalktı sabaha kadar uyumadı lavaboya gıdıyor ıdrarını yapamıyor sabah hemen medıcalparkı aradım ürologtan sıramızı aldım gıttık doktor babamda prostat oldugunu ve capının 90 mılım oldugunu soylemıs tahlıl ıstedı kan ıdrar yapıldı sonucları aldık ama degerlerı olması gerekenden cok fazla enfeksıyon cok dedı ıgne ve ılaclarla normal degerlere getırılıp amelıyat yapılacak doktor amelıyatı kapalı amelıyat yapalım hem agrısız kansız ve sorunsuz bı sekılde kurtulursun demıs bızde tamam dedık babamın arkadasları sonucları unıversıte hastanesıne goturduler ordakı doktorda degerler cok yuksek parca almak gerek kanser olabılır amelıyat olursa belkı vucuda dagılır demıs cok kotu oldum babamın onceden prostatla ılgılı hıcbı sorunu olmadı bı anda bu sıkıntıyı yasadı ne olur bana yardımcı olun akıl verın aılenızde esınızde babanızda yasadınızmı ne gıbı sonuclar aldınız aklımız durdu...