• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ailesi olmayan esindende bosanma yakinlasan 40 yasindaki kadin bebek sahibi olmalimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavisular

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
26
1
16
45
Zor bi cocukluk ,genclik vs.sebeb ailesel nedenler.tek varligim rahmetli babam ,bide faturalarimi odememi saglayan muhtac etmeyen isim. Boyle bi hayat 39 a kadar ,hastaliklar ,trafik kazalari ,gecen sene once ben kaza yaptgm ve bu kazayla tanistgm kisiden hoslandim.tam iylesmeden trafik kazasiyla babami kaybettim.bu kayip beni dunyadan sildi.7 ay sonra hoslandgm kisiyle evlendim.virus geliniyim ben.zaten hicbisey tam olmadiydi ama hicbukadarda bos olmamisti canim babam yokken.evlendim.yas oldu herhalde 40 .koca dersen kazik atti atiyo az kaldi.bebek icin tedavi lazim .belki.bebek sahibi olmak konusunda kararsizim.

Çok karışık yazılmış konu anlaşılmıyor o yüzden başlığa göre cevap veriyorum. Hayır bebeğe tek başına bakacak maddi imkanınız yoksa çocuk yapmayın. Hatta maddi olarak bakarım diyorsanız bile yapmayın çünkü mutsuz evliliğinize bir de çocuk ekleyip onun da hakkına girmeyin

Hayır asla. Bu kadar belirsiz bir ortamda, doğmamış bir bebeğin geleceği üzerine kumar oynamak olur bu.

Zor bi cocukluk ,genclik vs.sebeb ailesel nedenler.tek varligim rahmetli babam ,bide faturalarimi odememi saglayan muhtac etmeyen isim. Boyle bi hayat 39 a kadar ,hastaliklar ,trafik kazalari ,gecen sene once ben kaza yaptgm ve bu kazayla tanistgm kisiden hoslandim.tam iylesmeden trafik kazasiyla babami kaybettim.bu kayip beni dunyadan sildi.7 ay sonra hoslandgm kisiyle evlendim.virus geliniyim ben.zaten hicbisey tam olmadiydi ama hicbukadarda bos olmamisti canim babam yokken.evlendim.yas oldu herhalde 40 .koca dersen kazik atti atiyo az kaldi.bebek icin tedavi lazim .belki.bebek sahibi olmak konusunda kararsizim.
Aslında zor bi soru. Bi akrabam var prof kadın ona sorsan yap çocuğu istemezsen adamı boşa . Evladinla yaşa o sana yeter der. Kendisi iki evlilik yapmış ama ikisinden de çocuk yapmamış . Şuan yalnız onun yaşanmışlıkları bunları soyletiyo ama bana kalırsa her çocuk mutlu huzurlu bir yuvayı ve yanyana olan ebeveynleri hak eder bile isteye bu şartlarda yapılmamalı. Bir yanım öyle bir yanım böyle siz ne düşünüyorsunuz peki , muhtemelen evlat sahibi olmak istiyorsunuz babası bu adam bile olsa

Çocuğu huzurlu bir ortamda büyütebilecekseniz tek veya eşinzle neden olmasın. Eşinizle pek mümkün görünmüyor ama tek başarabilirim derseniz maddi manevi yetebilirim derseniz yapın. Kolunuz kanadınız olur.

Back
X