• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesel bir mesele lütfen yardımcı olur musunuz?

Sizce annem babam denen heriften boşansın mı?

• Boşanmasın

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8

Sudesakar77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
6
3
1
22
Şimdi arkadaşlar ben 18 yaşındayım birde 10 yaşında bir kız kardeşim var. Babam 21 senelik evliliklerinde anneme çok çektirdi ve annem şiddetin her türlüsünü gördü. Bir gün ben anneme telefondan bir şey gösterirken babam karıştı olaya ve neden bu kadar çok bakıyorsun telefona diye bagırdı annemde beni savundu tabiki ve sonra kavga başladı yanlarında ben olmasam annemi öldürebilirdi bile ve anneme şiddet uyguladı bundan sonraki gün biz apar topar ananemlerin yanına gittik. Ben yine sınav için dönmek zorunda kalmıştım. O süre içinde babam senin bu sorumsuzlukların yüzünden bu haldeyiz annenle diye beni suçlu yerine koydu sanki kendisinin bir suçu yokmuş gibi... Haa bu arada babam denen herif kızı yaşında kızları kesmeye bayılır kendisi sapığın önde gidenidir de. Sonra bana dedi ki eğer annenizle ayrılırsak hiçbir maddi destekte bulunmayacağım ne haliniz varsa görün dedi sizce ben ne yapmalıyım???

Boşansın

Annenin ölmesinimi bekliyorsun

Hadiya vurduğunda annen düşer kafasını vurur ölürse

Ama çok dikkat etmeli baban onu öldürebilir boşanma aşamasında

Çünkü şiddete meyilli erkekler

Kadını mal olarak görür

Malını bırakmamak için öldürürüm diyebilir

Çok güvenli bulamayacağı bir yere gidilmeli

Emine bulut daha binlercesi

Şiddete dayanamayıp ayrılırken öldüler

Bu risk göze önüne alınıp uzaklara gidilmeli

En az 5 ay yüzyüze gelinmemeli

Ama çok dikkat etmeli baban onu öldürebilir boşanma aşamasında

Çünkü şiddete meyilli erkekler

Kadını mal olarak görür

Malını bırakmamak için öldürürüm diyebilir

Çok güvenli bulamayacağı bir yere gidilmeli

Emine bulut daha binlercesi

Şiddete dayanamayıp ayrılırken öldüler

Bu risk göze önüne alınıp uzaklara gidilmeli

En az 5 ay yüzyüze gelinmemeli
En kötü yanıda babam bir polis nasıl kurtulabiliriz ki?

En kötü yanıda babam bir polis nasıl kurtulabiliriz ki?
Öncelikle para konusunu düşünme

Annen çekişmeli dava açtığında

Babandan tedbir nafakası istemeli

Yani boşanma gerçekleşene kadar baban maaşının yarısını size

Ve ondan sonrada sizler için annene nafaka vermek zorunda

Fakat polis olduğu için izinizi bulup

Senide varsa kardeşlerinede zarar verebilir çünkü

Onlar için sinirlendiklerinde veya yanlış olduğuna inanadıkları şeylere

şiddet ölüm cezası vermek çok kolaydır

Ve hakları olduğuna inanırlar

Bu yüzden çok korkunç

Silahıda vardır

Ayrıyetten polis olduğu için heryerde izinizi bulabilir

Boşansın dedim ama polis olduğu için ürktüm

Öncelikle para konusunu düşünme

Annen çekişmeli dava açtığında

Babandan tedbir nafakası istemeli

Yani boşanma gerçekleşene kadar baban maaşının yarısını size

Ve ondan sonrada sizler için annene nafaka vermek zorunda

Fakat polis olduğu için izinizi bulup

Senide varsa kardeşlerinede zarar verebilir çünkü

Onlar için sinirlendiklerinde veya yanlış olduğuna inanadıkları şeylere

şiddet ölüm cezası vermek çok kolaydır

Ve hakları olduğuna inanırlar

Bu yüzden çok korkunç

Silahıda vardır

Ayrıyetten polis olduğu için heryerde izinizi bulabilir

Boşansın dedim ama polis olduğu için ürktüm
İşte bize bile psikolojik şiddetin her türlüsünü uyguladı kendisi çok sinirli bir insan ve bu yaptıklarından dolayı psikoloğa gidiyor karakter bozukluğu falan çıktı ve sakinleştirici falan kullanmaya başladı...

Şimdi arkadaşlar ben 18 yaşındayım birde 10 yaşında bir kız kardeşim var. Babam 21 senelik evliliklerinde anneme çok çektirdi ve annem şiddetin her türlüsünü gördü. Bir gün ben anneme telefondan bir şey gösterirken babam karıştı olaya ve neden bu kadar çok bakıyorsun telefona diye bagırdı annemde beni savundu tabiki ve sonra kavga başladı yanlarında ben olmasam annemi öldürebilirdi bile ve anneme şiddet uyguladı bundan sonraki gün biz apar topar ananemlerin yanına gittik. Ben yine sınav için dönmek zorunda kalmıştım. O süre içinde babam senin bu sorumsuzlukların yüzünden bu haldeyiz annenle diye beni suçlu yerine koydu sanki kendisinin bir suçu yokmuş gibi... Haa bu arada babam denen herif kızı yaşında kızları kesmeye bayılır kendisi sapığın önde gidenidir de. Sonra bana dedi ki eğer annenizle ayrılırsak hiçbir maddi destekte bulunmayacağım ne haliniz varsa görün dedi sizce ben ne yapmalıyım???
ay ne biçim iş bu ya. bir şekilde mutlaka boşanın ya aileden destekle biraz idare edersiniz en de üniversiteye girince burs alırsın canım. böyle devam ederseniz yani televizyonlara çıkabilirsiniz çünkü adam polismiş yani silahı da var

Back