Ailenizle biraraya geldiğinizde neleri paylaşabiliyorsunuz?

gizel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
11
0
52
Sizce aile toplantılarının konusu Televizyon dizileri, siyaset, hastalıklar v.b. mi olmalı? Ya bunu nasıl yıkarız. İnanın bana Sözlü olarak anneler günün kutlu olsun bile demeden oturma odalarından çıkılıyor. İyi akşamlar deniyor ve herkes yine kendi hayatına devam ediyor. Gerçekci paylaşımların unutulduğu şimdiyi kurtarabilmek adına tavsiyelerinizi bekliyorum. Büyüklere saygı sınırında içimden geçenleri onlarla direkt paylaşamıyorum. Bırakın şu siyaseti, diziyi bana biraz neler yaptığınızdan bahsedin, ihtiyaçlarınızdan ya da benim ihtiyaçlarımdan yaşadıklarımdan bahsedelim. Ama gün geçtikce yabancı olmuş aileler üzerine toplum oluşuyor. Bu da beni çok endişelendiriyor.

teknoloji bizlerin hayatını bi çok alanda kolaylaştırmakla beraber insan ilişkilerinin sekteye ugratmasıda tenolojinin götürülerindendir sanıyorum

zaman ve çaglar değiştikce insanların yaşamsal faaliyetleri teknolojinin dogrultusunda biçimlenmektedir günümüzün en fazla kullanılabilinen teknolojik arac bilgisayar ve bilgisayarın bireylere açtıgı internet günyasıdır internet dünyası o denli renkli ve cezbedicidirki aile ile içilen bi kahve eşliginde edilen bi sohbetin yerini çoktan almıştır bile

peki nemi yapmalıyız hayatımızın öncelikler sırasının değişmezlerni seçip hayatımızın önem sırasına insansal ilişkileri daha sonra teknolojik cihazlara yönlenmek daha uygun olucaktır diye düşünmekteyim))

X