Selamlar,
burada okudugum kadariyla bu konularda zannettigim gibi bir tek ben degilmisim.
Ama benim sonucum zannedersem en aci veren olacak maalesef.
Ben Almanyada yasiyorum. Babam 2003 yilinin sonunda vefaat etti, ve hemen hemen bir yil sonra burada bir cocukla tanistim.
Yani 2004 de tanistik ve suan 5 yila dogru gidiyor beraberligimiz.
Ben 25 yasindayim.
Tanistigim ilk zamanlar korkumdan, anneme birsey diyemedim.
Yazin türkiyeye izine geldigimde biraz kendimi tartayim, hakikaten seviyormuyum, nasil olacak diye düsündüm kendimce. Ama maalesef türkiyede güvendigim insanlara actim konuyu, ve anneme ben söyleyemeden kendisi o kisilerden ögrendi. Yani bu konuyu annem yaklasik 4 yildir biliyor ve dört yildir karsi cikiyor. Durum ayni cocugu sadece 1-2 kez gördü ama erkek arkadasim oldugunu bilmeden. Yani ne cocugu nede ailesini taniyor. Ama semt olarak ayni semtte yasadigimiz icin annem tabiiki annesiylede cok karsilasiyordu.
Annemin bir huyu var maalesef bir insani ya sever ilk görmede, yada sevmez.
Ve hem erkek arkadasimi hemde annesini sevmeyi birakin nefret ediyor.
Bundan 3 sene önce sokakta ne annemin nede erkek arkadasimin annesinin tanimadigi bir kadin annemi cevirip, sen elifin annesimisin. Iste kizi niye vermiyosun. Cocugun annesi üzülüyor, aslinda oda istemiyor, ama oglu var iste gibi laflarla konusmalar yapmis.
Hatta ve hatta Erkek arkadasimin annesi icin, o seni yolda görse seni parcaliyacak demis. Ama tabiiki böyle birsey yok, onlarda bilmiyorlar bu kadinin kim oldugunu.
Annesi dünya tatlisi bir insan kendi halinde.
Bu olaydan beri annem bu ise iyice karsi cikiyor, yani kisacasi nuh diyor peygamber demiyor. Kararim kesin diyor. Cocuk iyi papuc degil diyor neden diyorum bana bir cevap veremiyor. Okumamis diyor. Ailemize uygun degil diyor. Bizim Ailede herkes okumus, Abim docent, dayimlar avukat, ögretmen vs.
Son 2 aydir durum benim icin iyice cekilmez hale geldi. Evde huzur yok, ve annem iki de bir, artik kararini ver bende ona göre yolumu cizecegim diyor. Yani ya o ya ben diyor. O diyorsan git evlen, ama beni unut. Bende kizim 25 yasinda öldü derim diyor. Sasirdim kaldim. Ve annemi taniyorum, ve bazen cok hissiz ve acimasiz olabileceginide biliyorum. Annem trabzonlu ve cok sert bir insan.
Tamam annemi cok seviyorum, ve aa gibi yar olmaz ama diger yanda erkek arkadasimla 5 senedir beraberiz. Bu kadarmi iyi anlasabilir bir cift. Bu kadar sorun ve problemere ragmen iliskimiz cok güzel gidiyor. Birbirimizi anliyoruz, konusabiliyoruz. Cok acik görüslü bir insan. Benim herseyimi düsünen, bana her zaman yardimca olan ve 5 senedir sabirla beni bekleyen bir insan. Ve bu kadar seylere ragmen, annem bu kadar asagilamalarina ragmen agzindan annem icin tek bir kirici veya kötü sözünü duymamisimdir. Hatta bana yinede der annen hakli, sen sesini yükseltme, anneni kirma diye.
Yani hersey bu kadar iyiyken, ben bu cocuktan sadece okumamis ve annem sevmedi diyemi ayrilayim???
Sizce bu dogrumu, ben ne kadar mutlu olucamki o zaman. Herzaman baskasida olsa, onun bana davranislarini ariyacagim, bunu biliyorum.
Valla sizde bir akil verirseniz cidden cok sevinirim. Artik cidden cözüm yolu bulamiyorum.