ailenin istemediği...

valla o da beni beğenmiş ki demekki istek gönderdi hatta birkaç kere ama ben her seferinde içim sızlayarak reddettim

of ooof..:KK43: kaderin oyunu işte.. beni beğeneni ben beğenmiyorum benim beğendiğim de de bi terslik çıkıyor..

bence siz hiç aşık olmamışsınız. bir kere gerçekten aşık olduğunuzda bir resmi unutmanın ne kadar kolay olduğunu anlayacaksınız. sevmek sevilmek yuva kurmak istiyorsunuz en doğal hakkınız bu sebeple içinizde kalmış ama bence ağırdan alın sakin olun.

aşık olmaz mıyım oldum ama işte bilmiyorum tam anlamıyla yaşamamışım birşeyleri demek ki..

olay sadece oğlanın dış görünüşü değil zaten öyle bi bradpit değil yani normal ama işte eli yüzü düzgün fena değil işi gücü var daha ne isteyeyim ben yaşımda geldi benimde işim gücüm var her şey uyuyor ama işte ailesi keşke öyle olmasaymış keşke..

şimdi herkese iyi akşamlar
şöyle bir soru mu desem dert mi desem ne olduğunu bende çözemedim. arkadaşlar beni isteyen biri var ama ailem kesinlikle istemiyor bu kişiyi yani bana sen onlarla yapamazsın ailesi şöyle böyle diyor babam. babam biliyor aileyi ve kötü bir aile diyor işte bugüne kadar gelinlerine falan hep laf sokan aşağılayan vs. gibi bir aile diyor. ailedeki çoğu kişi ayrılıp boşanmış başka eş getirmiş. tamam aileme birşey demiyorum haklıdırlar ama gelin görün ki bende istiyorum aklımdan çıkaramıyorum hiç tanımadığım halde bir de. ailemin onayı olmadan birşey yapmak istemem ama of diyorum kendi kendime keşke babam falan kabul etse. yani dediğim gibi tanımıyorum ama biliyorum mesleği iyi görüntüsü iyi ailesi kötü. oof of kaderime üzülüyorum kırk yılda birini beğeniyorum istiyorum bunuda ailem istemiyor :KK43:
Ha aksiyon istiyorum sevişip kapı onune konulmak istiyorum bana rahat battı anamı babamı ağlatmak istiyorum diyorsun..tamam oldu.

olay sadece oğlanın dış görünüşü değil zaten öyle bi bradpit değil yani normal ama işte eli yüzü düzgün fena değil işi gücü var daha ne isteyeyim ben yaşımda geldi benimde işim gücüm var her şey uyuyor ama işte ailesi keşke öyle olmasaymış keşke..
cikar karsina biri

Her nekadar ailesiyle evlenmiyorum mantigina girsende evleniyorsun bal gibi .. ve en umursanmayan adam bile evlenince anasinin kiymetine biniyor.. yada oglu ailesini kiymete bindirebilir hayatin zehir olur tanimiyosun etmiyosun huyunu suyunu bilmiyorsun resim gorup,meslegini bilip asik olup evlenmeye kalkcak kadar zor durumda misin ? Bunada ask demeyin bir zahmet -.- babanu dinle babani

Bence senin çekiceğin var ama haberin yok.Adını aşk koymuşsunuz.Allah aşkına bu kadar mantıksız olmayın.Diğerleri gibi üstüne ikinci kadın gelip seni baba evine götürdüklerinde bu konuyu açar açar ağlarsın.Hayret.

ya resim olarak gördüm çocuğu ve çok beğendim anlamadığım şekilde aşırı kanım ısındı bende bilmiyorum ailem ailesini tanıyor ben sadece tanımıyorum
insanlar taniyor asik oluyor evleniyor da yapamiyor ayriliyor.. bu kadar basit mi bu duygular ki, foto gorup mecnun olunuyor? fotodan en fazla begeni olur..

şöyle bir soru mu desem dert mi desem ne olduğunu bende çözemedim. arkadaşlar beni isteyen biri var ama ailem kesinlikle istemiyor bu kişiyi yani bana sen onlarla yapamazsın ailesi şöyle böyle diyor babam. babam biliyor aileyi ve kötü bir aile diyor işte bugüne kadar gelinlerine falan hep laf sokan aşağılayan vs. gibi bir aile diyor. ailedeki çoğu kişi ayrılıp boşanmış başka eş getirmiş. tamam aileme birşey demiyorum haklıdırlar ama gelin görün ki bende istiyorum aklımdan çıkaramıyorum hiç tanımadığım halde bir de. ailemin onayı olmadan birşey yapmak istemem ama of diyorum kendi kendime keşke babam falan kabul etse. yani dediğim gibi tanımıyorum ama biliyorum mesleği iyi görüntüsü iyi ailesi kötü. oof of kaderime üzülüyorum kırk yılda birini beğeniyorum istiyorum bunuda ailem istemiyor :KK43:
Mesleği nedir adayın yaşı kaç

Şuan ulaşamadığın için o çocuk sana cazip geliyor.
Fotodan beğendin sadece.
Oturup iki laf etsen tuz buz olcak belki içindekiler.

adam sana aşıkşa evlen kızım. kaynanan kötüyse benim gibi kaynanaya tekmeyi basarsın evine gelemez:)

hayır başka eş getirmek ne demek,evleıp ayrılmak suçmu,ben bekarım,hiç evlenmedım,ama şu ayrılığı ne zaman normal göreceğiz??ha evlenmış ayrılmış,ha sevgili iken,yıl 2015 ya 2015

Aile istemiyor muhakkak sonradan onaylanmayan evliliklerde bir şey çıkıyor ben bunu bilir bunu söylerim çok gördüm maalesef çevremde Hoppa

X