Ailenin 120 yıldır aynı gelinlikle evlenen 11. gelini olacak

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Abigail-Kingston-aile-yadigari-gelinlik-1-721x400.jpg

Abigail Kingston evlenme kararını aldığında, düğün günü ne giymek istediğinden de emindi. 120 yıldır ailenin kadınları arasında, nesilden nesile geçen bir gelinlik… Bu aile yadigarı gelinliği daha önce, Kingston’ın annesi dahil aileden 10 kadın giymişti.

Victoria Dönemi’ne ait bu iki parçalı gelinliği ilk kez 1895‘te Kingston’un büyük büyük annesi Mary Lowry giymişti. En son 1991 yılında giyilmiş olan bu mükemmel elbise yılların verdiği hasarla hayli yıpranmış haldeydi. Gelinlik tasarımcısı Deborah LoPresti‘nin üzerinde çalıştığı gelinlik 200 saatlik emek sonucu Kingston’ın giyebileceği bir hale getirildi. Sonuç muhteşemdi…

Abigail Kingston 17 Ekim’de nişanlısı Jason Curtis’le evlenirken üzerinde bu gelinlik olacak. Ardından gelinliği taşımak isteyen 12. gelin, yani Kingston’ın annesinin kuzeni, gelinliği alacak. Kingston “Gelinliği giymek beni çok mutlu etti ve gerçekten sihrini hissettim.” diyor. “Bu benim Sindrella elbisem.”…

Yıl 1895… İlk gelin Mary Lowry

İkinci gelin Jane Woodruff. Yıl 1946…

1948, üçüncü gelin Virginia Woodruff

1960’ta gelin olan Sara Seiler dördüncüydü

Beşinci gelin 1976’da evlenen Laird MacConnell

1977’de gelinliği giyen altıncı kişi Abigail’in annesi Leslie Kingston’dı.

1982, yedinci gelin Janet Kearns

Sekizinci gelin 1986’da evlenen Jane Odgen

Dokuzuncu gelin Virginia Kearns 1989’da evlendi

1991’de evlenen onuncu gelin Ann Ogden

Fotoğraflar: Kelly McEwan ve Lehigh Valley Live
kaynak:nolm.us

Abigail-Kingston-aile-yadigari-gelinlik-1-721x400.jpg

Abigail Kingston evlenme kararını aldığında, düğün günü ne giymek istediğinden de emindi. 120 yıldır ailenin kadınları arasında, nesilden nesile geçen bir gelinlik… Bu aile yadigarı gelinliği daha önce, Kingston’ın annesi dahil aileden 10 kadın giymişti.

Victoria Dönemi’ne ait bu iki parçalı gelinliği ilk kez 1895‘te Kingston’un büyük büyük annesi Mary Lowry giymişti. En son 1991 yılında giyilmiş olan bu mükemmel elbise yılların verdiği hasarla hayli yıpranmış haldeydi. Gelinlik tasarımcısı Deborah LoPresti‘nin üzerinde çalıştığı gelinlik 200 saatlik emek sonucu Kingston’ın giyebileceği bir hale getirildi. Sonuç muhteşemdi…

Abigail Kingston 17 Ekim’de nişanlısı Jason Curtis’le evlenirken üzerinde bu gelinlik olacak. Ardından gelinliği taşımak isteyen 12. gelin, yani Kingston’ın annesinin kuzeni, gelinliği alacak. Kingston “Gelinliği giymek beni çok mutlu etti ve gerçekten sihrini hissettim.” diyor. “Bu benim Sindrella elbisem.”…

Yıl 1895… İlk gelin Mary Lowry

İkinci gelin Jane Woodruff. Yıl 1946…

1948, üçüncü gelin Virginia Woodruff

1960’ta gelin olan Sara Seiler dördüncüydü

Beşinci gelin 1976’da evlenen Laird MacConnell

1977’de gelinliği giyen altıncı kişi Abigail’in annesi Leslie Kingston’dı.

1982, yedinci gelin Janet Kearns

Sekizinci gelin 1986’da evlenen Jane Odgen

Dokuzuncu gelin Virginia Kearns 1989’da evlendi

1991’de evlenen onuncu gelin Ann Ogden

Fotoğraflar: Kelly McEwan ve Lehigh Valley Live
kaynak:nolm.us
Çok hoşmuş Huy Meselesi Huy Meselesi paylaşımın harika tatlım ama bizde nerdeeee öyle gelinlik giycek gelin:))

İlk gelin kısa boylu olduğu için uzun boylularda kötü duruyor. Bari alttan tül falan yapsalarmış.

Bir de alıp ütülemek istedim gelinliği.

Fikir çok çok hoş, iyi bir el değse çok da iyi bir gelinlik olur ama bu şekilde bizimle diyilsın Abigail....

Manevi değerini düşününce güzel tabii ama ilk gelin dahil hiçbir gelinde güzel durmamış bence. Büyükbüyükbüyükannenin laneti gibi olmuş.

Benim fikir çok hoşuma gitti :)

Gelinlik de hoş valla ama tadilatlarda hatalar var bence de.
Bir de herkesin vücut tipine uydurmak sorun olduğu için sıkıntı olmuştur. :)

Şöyle düğünlerde bizimkiler gibi klasik gelinlikler değilde herkesin kendi tarzı olan kıyafetler olsa ne güzel olur:KK66: Güzel bir gelenek:KK66:

X