Ailemle anlasamıyorum:(

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
Ailemi cok sevıyorum ama anlasamıyorum hergun kavga gürültü onun yüzünden ayrıldıgım nısanlıma gerı dondüm bosluktan cok yalvardı sonra yaptıklarını hazmedemedım ya aileni sileceksin dedım hayır orta yol dedı ..(Bu arada aılesı yüzünden cok severek ayrılmıstık) ailemi silemem dedı ozaman defol gıt dedım gitti 2.bucuk hafta oldu bır kere yanlıslıkla mesaj attı kandil mesajı cevap vermedım tabı..Herneyse konu bu degıl annemle hep kavga edıyoruz surekli evlen dıyo sevmedıgım bırıyle nasıl evleneyım? kpps girim uzaklasırsam sıkıntı olmaz işletme mezunuyum yada dgs gırıp sosyal hızmetlerden okul okuyup calısabılırım ozamanda mecburı ızın verır ..aslında en buyuk hedefım kpss ..Arkadaslar dayanacak gücüm kalmadı aılemden uzaklasmak ıstıyorum ama mazeret olmadan benı yollamazlar ne yapmalıyım dayanamıyorum zaten piskolojım bozuk sabahtan berı aglıyorum sürekli bır işe yaramadıgımı söyluyor bosuna okutmus dogru düzgün bır adam bulamamısım (bulduklarımıda begenmıyor) sürekli kusur buluyor hakaret ediyor ne yapmalıım sızce ? ;( bu arada özel sektörde calısmaktan bıktım

Yani çalışıyor musun bilmiyorum ama tek yol KPSS değil.Çalıştığın ortamı değiştirebilirsin çalışmıyorsan iş arayabilirsin.

Yani çalışıyor musun bilmiyorum ama tek yol KPSS değil.Çalıştığın ortamı değiştirebilirsin çalışmıyorsan iş arayabilirsin.

Ben ailemden uzaklasmak istiyorum ama bu sehırde calısırsam onlarla yasamak zorundayım ama memur olursam baska sehıre gıdıp onlardan uzaklasabırım bilmıyorum kafam baya karısık

Ailesini neden silsin? Ailesini bugün silse, yarın siz mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz? Bütün olumsuzluklarda başınıza kakılacak bu.
Senin yüzünden ben ailemi bıraktım cümlesiyle başlayan tartışmalar ve dayak. Hatta cinnet getirip öldürmeye kadar varır.

Aileler meselesini anlamaya çalışmak lazım. Aileler durup dururken ortada hiçbir şey yokken karşı çıkmazlar. Belki yanlış düşünüp karşı çıkıyorlardır. O zaman size düşen görev onlara yanlış düşündüklerini göstererek ikna etmeye çalışmak.

Hiçbir aile çocuğunun mutsuz olmasını istemez. Arada elbette çürükler çıkar ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Ben ailemden uzaklasmak istiyorum ama bu sehırde calısırsam onlarla yasamak zorundayım ama memur olursam baska sehıre gıdıp onlardan uzaklasabırım bilmıyorum kafam baya karısık
bankalara baş vurabilirsiniz onlarında başka şehire gönderme durumları oluyor

ailesi baya sorunlu annesı oglunu kıskanıyor benden sanırım kımseyle evlendırmek ıstemıyor ben o aıleyı ıstemıyorum bana cok cektırdıler

ailesi baya sorunlu annesı oglunu kıskanıyor benden sanırım kımseyle evlendırmek ıstemıyor ben o aıleyı ıstemıyorum bana cok cektırdıler
Bakın şayet adam ailesini silme niyetinde olsa ve siz de buna sessiz kalsanız veya destek verseniz sıkıntı olmaz. Ama eğer sırf siz istiyorsunuz diye ailesiyle arasına mesafe koyarsa bundan eninde sonunda siz zararlı çıkarsınız.

nişanlın ailesini silmemiş öncelikle onu tebrik ederim...banada biri aileni sileceksin dese bende ailemi silmem...
bence sende aileni silme..annen neden sürekli evlen diyor bilemem ama otur konuş her söylemesinde anne evlenip boşanayımmı kafama göre biri yok şuan de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…