Çok baskıcı değiller ama rahat değilim işte biraz hayatı öğrenmek parayı kısıtlı kullanmayı öğrenmek yeri gelirse parasızlıkla mücadeleyi bile öğrenmek istiyorum ama öte yandan pişman olur muyum diyorum.Benim de hep hayalimdi şehir dışında okumak fakat ailemin yanındayım.
Yemek derdi yok,temizlik derdi yok. Bu ve bunun gibi şeyler olmadığı için aşırı rahatım. Bi de okulda şehir dışından gelenlerin problemlerini gördükçe iyiki diyorum,iyiki şehir dışına gitmemişim..
Eğer ailenle problemlerin yoksa,çok baskıcı değillerse ailenin yanında olmanı tavsiye ederim.
Ama yok kendi ayaklarımın üzerinde durucam,rahat edicem gibi bi düşüncen varsa şehir dışı derim.
Evet sonradan pişman olması var bi de.Çok baskıcı değiller ama rahat değilim işte biraz hayatı öğrenmek parayı kısıtlı kullanmayı öğrenmek yeri gelirse parasızlıkla mücadeleyi bile öğrenmek istiyorum ama öte yandan pişman olur muyum diyorum.
Maddi olarak çok zorlanmazlar diye düşünüyorum bende farklı şehir yazicak gibiyim şuan.Ben ailen baskıcı olmasa bile başka şehirde okuman taraftarıyım. Tabiki maddi olarak cok fazla yıpranmayacaklarsa. Benim üniversitede birinci yılım bitti ikinci sınıfa geçtim ve ailemden farklı şehirde okuyorum. Üstelik baskıcı bir ailem yok, çok iyi anlaşırız. Kendi ayakların üstünde durmayı kısacası birey olmayı öğreniyorsun. Hele birde kafa arkadaşların oldu mu tadından yenmiyor :) farklı bir tecrübe ve ben bu tecrübeyi yaşaman taraftarıyım :)
Evet iyi düşünmek lazım hayırlısı sagolunEvet sonradan pişman olması var bi de.
Benim yakın bir arkadaşımda böyle düşünerek şehir dışı yazdı ve 2. Yılında pişman oldu. Şuan ailesinin olduğu şehire geçiş yapmaya çalışıyor.
İyi ölçüp tartıp karar vermen gerek. Hakkında hayırlısı olsun..
24 saat mi çok uzakmis ya sizinkiBen evime 24 saat uzaklıkta bi ilde okuyorum,bence ailenle aynı yerde oku
Ben evime 24 saat uzaklıkta bi ilde okuyorum,bence ailenle aynı yerde oku
türkiyedeyiz tabiki evet varailenin nerede oturup senin nerede okuduğunu merak ettim. 24 saat uzaklık çok fazla. Türkiye içinde misiniz? o kadar fark olan yerler var mı ki.
Diyarbakır -İzmir gibi. Var tabi olmaz mı
Ne kadar çok başka şehir istersen iste ilk sene çok zorlanıyorsun. Bende başka şehirde okuyorum bu ikinci yılım olacak. İlk sene çok zorlandim ayda bir kere mutlaka memleketime geldim. Allahtan yakındı. Yazacaksanda 4-5 saat uzaklıktaki illeri yaz en fazla. İlk seneni atlatirsan alışırsın. Ordayken burayı özlüyorum buradayken de orayı özlemeye başladım. Tamamen alışmak ve sevmekle alakalı . inşallah Allah gönlüne gore verirBen tercihlerimi bugün internete gecircem ilk 22 tercihim istediğim bölüm ama kendi şehrim yok ama garanti olsun diye farklı bi bölüm yazicam.
Garanti gelebilecek bölüme kendi şehrimi mi yoksa farkli şehri mi yaziyim kararsız kaldım.
Aileme çok bağlı değilim başka şehirde okumak da hayalimdi hep istemisimdir ama özellikle ailesiyle okuyan ve okumayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum..
Ben tercihlerimi bugün internete gecircem ilk 22 tercihim istediğim bölüm ama kendi şehrim yok ama garanti olsun diye farklı bi bölüm yazicam.
Garanti gelebilecek bölüme kendi şehrimi mi yoksa farkli şehri mi yaziyim kararsız kaldım.
Aileme çok bağlı değilim başka şehirde okumak da hayalimdi hep istemisimdir ama özellikle ailesiyle okuyan ve okumayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum..