Yalnız öyle ev tutmak, öğrenci evi falan çok cazip gelmesin arkadaşlar, ev arkadaşlığı için 3 kişi bile çok. Onun da derdi tasası bitmez, ev arkadaşın sorumsuz çıkabilir, sevgilisi eve yerleşip gitmek bilmeyebilir, maddi konularda anlaşmazlık yaşanabilir, temizlik, yemek, bulaşık vs sorun olabilir, beş parasız da kalınabilir, bilemiyorum yani bu kadar da risk alınır mı... Ben 3. yılımdayım, isteksiz gittim ve hala daha isteksiz okuyorum. Koca bir yılı daha isteksiz tamamlayıp geri döneceğim. Okuduğunuz şehre göre de kısıtlanabilir özgürlüğünüz, benim okuduğum yerde akşam 8'den sonra birçok yer kapanıyor ve caddeler ıssızlaşıyor mesela, yazın da 9'da yaşanıyor bu durum. En son otobüs saat 11'de, yani ben istesem de gece geç saatlere kadar dışarıda takılamam, eğlenemem mesela. Ayrıca çok uzak mesafeleri yazmayın, en fazla 5 saat uzaklıkta olsun. Sıkılırsın gitmek istersin, özlersin gitmek istersin vs. bizim evi uzak olan arkadaşlar finallerin bitimiyle bütünlemelerin başlangıcı arasındaki 1 haftalık boşlukta gidemiyorlar mesela, hem çok masraflı hem de yorucu. Uzaklıktan dolayı bayramda evine gitmeyen arkadaşlarım var benim.