Ailemin yanına mı döneyim evde mi durayım

Bu gunlerde protokolü ayarlayalım imzalayalım dedim, bir tek onun için bir araya geliriz o da kalabalık bir alan olur. Birkaç kere aksama evde ol gibi sözlerle eve çağırdı ben gitmedim
aman sakın tek başınıza gitmeyin, kimse yoksa polisle gidin imzalamaya.

Bu maddeleri kullandığına son 2 ayda tanık oldum. O sebeple acaba sadece deniyor muydu, bağımlı olmaz mıydı, ya da öncesi vardı da benden mi gizliyordu gibi aklımda sorular var. Ama bu tarz şeyler tek kullanımda bile beyine hasar veriyormuş. Zaten saygısız ve kaba olan eşimin daha kötüye gidiyor olma ihtimali de beni korkutup uzaklaştırıyor bir yandan

Annen başka adamla evliymiş çocuğunla yerleşmen ona sıkıntı çıkaracaktır o yüzden Boşanıp nafaka alabilirmisiniz delil topla çalışabilir misin onları araştır kendi ayaklarının üzerinde dur derim annenler de sığıntı gibi olmak yerine

Eşiniz madde bağımlısı. İçtiği sarhoş edici sigara muhtemelen uyuşturucu madde.Antidepresan diye içtikleride öyleki,zira alkolle antidepresan içilmez.Olsa olsa uyarıcı haptır o.Saygısızlığını,aldatmasını geçin size zarar verebilir bu adam.Yanında olmanız büyük risk
Ne şartlarda yaşıyorsunuz ailesi yakınmı maddi imkanınız nasıl bilmiyorum.Ama sizin o adamdan biran evvel kurtulmanız lazım ya ailesinin yanına gönderip eve almayın yada siz gidin biryerlere kurtarın kendinizi,hatta uzaklaştırma çıkartın
Bağımlı bir adamın ne yapacağı hiç belli olmaz

Mezun olana kadar annenizin yanında kalıp sonra işe girince kendi ayaklarınız üzerinizde durmak en iyisi... Bu kadar alkol, sigara, madde kullanımı... Yani aile yaşantısı bu şekilde yürümez. O evde bir de çocuk var, bu adam en iyi ihtimalle o çocuk için çok kötü bir baba figürü. En kötü ihtimalle de canına zarar bile verebilir. Çünkü madde etkisinde olduğu zamanlar da vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…