- 4 Mart 2024
- 7
- 5
- 23
- Konu Sahibi overthinkistan yolcusu
Merhabalar, aslında evleneceğim güne daha çok var fakat bu mesele çok kafamı kurcalıyor bu yüzden danışmak istedim. Ciddi bir ilişkim var bu Ağustos ya da Eylül'de nişanımız olacak. Yüksek ihtimalle de seneye yaz tatilinde de düğün olacak. Annem ve ablamla beraber arada evlilik meselelerini konuşurken daha öncesinde kaydettiğim ya da beğendiğim gelinlik modellerini gösteriyorum bazen konusu açıldığı zaman. Fakat hep olumsuz geri dönüş alıyorum. (Bu arada beğendiğim gelinlik modeli a kesim, sırt ya da göğüs dekoltesi olan askılı dantel işlemeli zarif gelinlikleri beğeniyorum.) Annem ve ablam gösterdiğim ne kadar gelinlik varsa ya çok açık, biraz usturuplu bir gelinlik alırsın, çok açık olmaz falan diyorlar. Yani gösterdiğim gelinlikler öyle çok çok açık gelinlikler değil ama sürekli bu şekilde tepkiler veriyorlar. Yani sonuçta ben evlenicem ve nasıl bir şey giyeceğime benim karar vermem gerekmiyor mu? Hani hayatımda olan insan bile benim gösterdiğim gelinlik modellerine laf etmedi bu zamana kadar, kıskançlık falanda yapmadı. Aksine o gün senin günün, bizim günümüz olacak prenses gibi olacaksın, ne yakışırsa onu al, çok yakışır bu sana gibi yorumlar yapıyor. Annem ve ablamın yaptığı şey sizce doğru mu? Nasıl halledebilirim bu konuyu? İleride bununla ilgili sıkıntı yaşamak istemiyorum. Tek istediğim kendi istediğim, beğendiğim bir gelinliği giyebilmek düğünümde.