- 9 Ağustos 2021
- 77
- 30
- 18
- 22
Diğer sorularımıda okursanız az buçuk nasıl bir ortamın içinde yaşadığımı anlarsınız hanımlar benim İngilizcem iyi ve ben bunu yükseltme yolundayım açık lisem bitecek ve yks girebileceğim sonunda o kadar seviniyorum ki fakat önümde tek engel ailem benim dilim iyi de olduğu için ve çocukluk hayalim olduğu için hosteslik çok istiyorum fakat kapalıyım ve araştırmama göre kapalı Türk hava yollarında yasak kuran kursu okumuş biriyim 15 yaşımda çıktım ordan hedeflerimin içinde olmadığı için saygım sonsuz fakat ben istemedim ailem bunu diretti ve çarşafı bile kavga şiddet çıkarabildim şuan normal bol giyinen bir kapalıyım yapmak isteyeceğim tek meslek sanırım bu çevirmenlik halk ilişkileri hemşirelik vs oku diyor dayılarım ama istediğim bunlar değil istediğimi yapamayacaksam işimi iyi yapamam ki evlendirme yönünde ailem zaten yaşı gelince kocaya gitsin gibi aileme de ev işinde ben bakıyorum ama hedeflerim için çok üzülüyorum açılsam olduğum zaman ailemin tepkisini ölçemiyorum pişman olmaktan korkuyorum boşluktayım siz ne yapardınız bu durumda