Piercing, Hızma Ailemi burun deldirme konusunda nasıl ikna edebilirim

F3N3RLiiM_19o7_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
46
0
mrb arkadaslar..
ya ben burnumu deldirmek istiiyorum..
ama ailem izin vermiyo
günah diyolar..
ama ben 2 senedir istiyorum..
onlariin iznini almadanda yaptirmak istemiyorum..
nasil ikna etcem yaa..?
yariin carsiya gitcem..ve deldirmeyi düsünüyorum..
ama sonucunuda cok merak ediyorum..
yarine kadar ikna etmeliyim..lütfen yardimci olun (mafoldumbenmafoldumben
bisii daha..piercing sag tarafami takiliir..yoksa sol tarafamii??

Son düzenleme:
slm canım ilk başta bizimkilerde istemedi bende gittimm kıendim delrdim geldim eve:) sora olan oldu artık dicek bişyleri kalmadı bende izin almaya çok çalıştım ama pekte sorun yaaşamadım sonradan onlar bile alıştı artık seviyolar hızmamı benm sağda sen hangi yanını daha çok seviyosan oraya yaptır kolay gelsinopuyorumnanaktan

sagol caniim cevabiin icin.. :)
dün deldircektim..ama carsiya gidemediim..
insallah bu hafta deldircem..

rica ederim canımyerimseniben deldir ama sonradan filan muhakkak antibiyotikli krem filan sür sürekli 1 2 hafta boyunca iyi bak burnuna bide deldirince oonların taktığını 3 gün çıkarmaopuyorumnanaktan

arkadaaslaaarr 3 gün önce deldirdim burnumu
ufak bii ceza aldiim..
ama sonra yumusadilar..yanii annemler yumusadii..
ya kizlar piercingin altiinda bisey vardi,sonra elimle aldiim cikardiim..
ne o yaa ??
korktum bii an..
biide ben adama sordugumda ertesi gün sabah burnunun etrafini suyla yika dedii..
baska bisii demedi :s..
yanii bakiim olarak sadece bunumu yapmaliydiim ??

hayırlı olsun canım 3 gün onların takıtğını çıkarma bide antibytkli bir krem al eczaneden 1 2 hafta bunu sür devamlı korkma içinden çıkan doğal olarak beyaz iltihap gibi bişiydir yeni değilindği için cilt onu kabulenmeye çalışıyo

canım krem sürmemeye dikkat et cünkü krem bütün mikrobu toplar ucusan tozu fln ben deldirdigimdede ıslak mendille silin yıkayın fln dediler ama apse gibi oldugunda antibiyotik krem öneriolar bepanten galiba

Bu antibiyotikli krem önemli olmalı.
Kızım da deldirmişti - benimde hoşuma gidiyordu.
Bir süre sonra hızmasını göremeyince sordum.
Okuldayken kanama olmuş - korkmuş çıkarmış.
Demekki bu kremi kullanması lazımmış.
Güle güle kullan canım - kremini ihmal etme.opuyorumnanaktan

sagolun arkadaslar önerileriniz icin :)
ama benim burnumdaki kanamalar fln bir türlü bitmedi..
bide sivilce gibi ufak bisey var deligin yaninda..
arkadaslar dezenfekte et diyolar..yaptim ama hala gecmedii

aynı dert bende de var dudağıma yaptırmak istiyorum fakat yaşım 15 olduğundan ileride fikrimi değiştireceğimden korkup izin vermiyorlar sanırım haftaya gidip deldiricem :/

annem babana sormadan onaylayamam diyor babama söylemeye de çekiniyorum bende gizlice yaptırmaya çekiniyorum ama bu hafta deldireceğim dudağımı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…