• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme yaklaşımım nasıl olmalı ?

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Kendimi bildim bileli ailemden değer görmüyorum yaşım 27 çocuk değilim herşeyin suçlusu kendim sanırdım büyüdüm yine bir şey değişmedi artık odamdan tartışmamak için çıkmıyorum biriyle evlenicegim yine çok basit bir şey yüzünden kavga çıktı annem aylardır konuşmuyor Allah'ın selamini dahi kabul etmiyor yüzüme bile bakmıyorlar ne yaptın derseniz inan tek kullandığım kelime "gevezelik yapiyorsundu" biriyle evlilik aşamasına gelicegim anne denecek o mahlukat konusucagim ne halt olduğunu o da bilecek tarzında konuşmaya başladı sonrada çocukla tanışmak istedi tabii ki tanistirmadim beni istemeye gelecek karşısında muhattap bulamayacak kızlar siz olsanız naparsiniz bu durumda bir komşuma aile sırrımı anlatıp kendimizi rezil rüsva etmek istemiyorum ama inan başka cagre kalmadı son görevlerini evlenene kadar yerine getirsin hayatımdan çıkıp gitsinler inan umrumda değil hem aileniz diyip hem insan yerine konmamak insanı yıpratıyor.

Canım sabırlı ol
eğer hayatındaki kişiye güveniyorsan isteme söz nişan düğün gibi fasıllara fazla girmeyin daha hızlı bişekilde ilerlesin bence herşey. sorun çıkmaması için söylüyorum. normalde bile sorun çıkabiliyor iyi anlaşan aileler arasında sizinki daha riskli bence... kendi ruh sağlığını düşün kimseyi memnun edemezsin bu hayatta eğer vicdanın rahatsa için rahat olmalı.
ailenin sende oluşturduğu değersizlik duygusunu ilerde kendi hayatına taşımamak için bir yardım almalısın..

ailene nasıl davranıcaksın bir kulağından girecek diğerinden çıkacak söyledikleri
evlat olarak üstüne düşeni yapmaya çalış pişmanlık duymamak için ilerde
not.,,,evlilik yakınsa idare edebilir insan bu sorunları bir nebze ama daha vakit varsa kolay olmayacaktır

Canım sabırlı ol
eğer hayatındaki kişiye güveniyorsan isteme söz nişan düğün gibi fasıllara fazla girmeyin daha hızlı bişekilde ilerlesin bence herşey. sorun çıkmaması için söylüyorum. normalde bile sorun çıkabiliyor iyi anlaşan aileler arasında sizinki daha riskli bence... kendi ruh sağlığını düşün kimseyi memnun edemezsin bu hayatta eğer vicdanın rahatsa için rahat olmalı.
ailenin sende oluşturduğu değersizlik duygusunu ilerde kendi hayatına taşımamak için bir yardım almalısın..

ailene nasıl davranıcaksın bir kulağından girecek diğerinden çıkacak söyledikleri
evlat olarak üstüne düşeni yapmaya çalış pişmanlık duymamak için ilerde
not.,,,evlilik yakınsa idare edebilir insan bu sorunları bir nebze ama daha vakit varsa kolay olmayacaktır
Onunla bu durumu paylasmadim çünkü benim annem herşeye küsüyor bana asla değer vermiyor bu şeyleri onun bilmesini istemedim sahipsiz diye düşünmesin ancak istemeye gelecek kadın beni dinlemiyor duymuyor bile ne yapacağım ? Gerektiğinde destek alacağım mutlaka

Onunla bu durumu paylasmadim çünkü benim annem herşeye küsüyor bana asla değer vermiyor bu şeyleri onun bilmesini istemedim sahipsiz diye düşünmesin ancak istemeye gelecek kadın beni dinlemiyor duymuyor bile ne yapacağım ? Gerektiğinde destek alacağım mutlaka
Babanızla konuşun ortayı yumuşatacak biri lazım demek ki

Back