• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme ve bana karşı çok saygısız ayrıca sorumsuz...

yorgunnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
22
0
36
Diğer
çok üzgünüm arkadaşlar...eşim beni başkalarının yanında rencide ediyor,aileme saygısızlık yapıyor.ayrıca evin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamıyor.9 yıllık evliyim,1 çocuğum var.eşimle aramızda kültür farkı var.sanırım oda bunu sorun ediyor.aileme gittiğimizde surat asıp oturuyor.küçük bi işleri olsa rica etseler ihmal ediyor,yapmıyor.ben söylediğimde mecbur değilim diyip geçiştiriyor.
geçenlerde arkadaşımla bi yere gitmemiz gerekiyordu.eşim çocugu alıp anneme bıraktı.çünkü arkadaşımın motoru var ve biz gideceğimiz yere motorla gidecektik,eşimde ben çocugu annene bırakayım,siz gidin dedi.eve gittiğinde babamda evdeymiş.''kendi geberirse gebersin,ben çocugumu sokakta bulmaım,motora bindiremem'..vs..demiş.babamda orda beni savunmamış,'karın değilmi,sahip çık'gibi bişeyler söylemiş..çok incindim ikisinede..anem beni savunur hep ama babam çok fena,çok anlayışsızdır.halbuki ortada kötü bir durumda yok.arkadaşımı çok iyi tanır eşim ve arkadaşımın iş görüşmesi vardı,yanında olmamı istedi.hatta eşim kendisi dedi beraber gidin diye..
sonra balkonda sandalyeler varmış,o sandalyeleri çekin,çocuk düşecek..diye sert bi şekilde azarlamış annemi..
geçenlerde arkadaşlarımız var.balkonda sigara içiyolar.çocukta balkonun diğer ucunda oynuyor.beni azarladı yine,çocugu içeri götür diye..bende o dumanı görmüyor,bırak keyfi yerinde deim.çocugu aldı hızla içeri bıraktı.çok utandım.ne kadar çok yakın arkadaşlarımızda olsa mahçup oldum.beni çok utandırıyor.samimi ortak arkadaşımızdı yanımızdaki.oda daha sonra bana 'bu adam seni kaldıramıyor,kompleks yapmış..vs..'gibi şeyler söyledi.artık bende öyle düşünüyorum.aşağılık kompleksi var eşimde.
bunca yıllık evliyiz,daha doğru düzgün bi yatırımı yok.kendisiyle aynı işi yapanların durumları gayet iyi.ama bizimki evin faturalarını bile biriktirdiği için bi türlü 2 yakası bir araya gelmiyorr.günü geçireyim derdinde..ben çocugumu düşünüyorum.onun için bişeyler yapmamız lazım diyorum ama 70 lik dedeler gibi sanki emekli olmuş,ununu elemiş eleğini asmış bi havası var.
kaç gündür çok üzgünüm.duru pdurup ağlıyorum.bana davranışları çok yaralıyor beni.sanki bu evde sadece çocuğa bakmak için varım.ne maddi yönden ne manevi anlamda hiç bir söz hakkım yok.hatasınıda asla kabul etmiyor.diyorum ki 'ne olursa olsun aileme karşı saygılı olmaslısın,onlar senin büyüğün'..ben buyum diyip keyfine bakıyor.delirtti beni iyice..özgüvenimi aldı..

çok üzgünüm arkadaşlar...eşim beni başkalarının yanında rencide ediyor,aileme saygısızlık yapıyor.ayrıca evin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamıyor.9 yıllık evliyim,1 çocuğum var.eşimle aramızda kültür farkı var.sanırım oda bunu sorun ediyor.aileme gittiğimizde surat asıp oturuyor.küçük bi işleri olsa rica etseler ihmal ediyor,yapmıyor.ben söylediğimde mecbur değilim diyip geçiştiriyor.
geçenlerde arkadaşımla bi yere gitmemiz gerekiyordu.eşim çocugu alıp anneme bıraktı.çünkü arkadaşımın motoru var ve biz gideceğimiz yere motorla gidecektik,eşimde ben çocugu annene bırakayım,siz gidin dedi.eve gittiğinde babamda evdeymiş.''kendi geberirse gebersin,ben çocugumu sokakta bulmaım,motora bindiremem'..vs..demiş.babamda orda beni savunmamış,'karın değilmi,sahip çık'gibi bişeyler söylemiş..çok incindim ikisinede..anem beni savunur hep ama babam çok fena,çok anlayışsızdır.halbuki ortada kötü bir durumda yok.arkadaşımı çok iyi tanır eşim ve arkadaşımın iş görüşmesi vardı,yanında olmamı istedi.hatta eşim kendisi dedi beraber gidin diye..
sonra balkonda sandalyeler varmış,o sandalyeleri çekin,çocuk düşecek..diye sert bi şekilde azarlamış annemi..
geçenlerde arkadaşlarımız var.balkonda sigara içiyolar.çocukta balkonun diğer ucunda oynuyor.beni azarladı yine,çocugu içeri götür diye..bende o dumanı görmüyor,bırak keyfi yerinde deim.çocugu aldı hızla içeri bıraktı.çok utandım.ne kadar çok yakın arkadaşlarımızda olsa mahçup oldum.beni çok utandırıyor.samimi ortak arkadaşımızdı yanımızdaki.oda daha sonra bana 'bu adam seni kaldıramıyor,kompleks yapmış..vs..'gibi şeyler söyledi.artık bende öyle düşünüyorum.aşağılık kompleksi var eşimde.
bunca yıllık evliyiz,daha doğru düzgün bi yatırımı yok.kendisiyle aynı işi yapanların durumları gayet iyi.ama bizimki evin faturalarını bile biriktirdiği için bi türlü 2 yakası bir araya gelmiyorr.günü geçireyim derdinde..ben çocugumu düşünüyorum.onun için bişeyler yapmamız lazım diyorum ama 70 lik dedeler gibi sanki emekli olmuş,ununu elemiş eleğini asmış bi havası var.
kaç gündür çok üzgünüm.duru pdurup ağlıyorum.bana davranışları çok yaralıyor beni.sanki bu evde sadece çocuğa bakmak için varım.ne maddi yönden ne manevi anlamda hiç bir söz hakkım yok.hatasınıda asla kabul etmiyor.diyorum ki 'ne olursa olsun aileme karşı saygılı olmaslısın,onlar senin büyüğün'..ben buyum diyip keyfine bakıyor.delirtti beni iyice..özgüvenimi aldı..

Benim babamda da vardı bu. Hiç yüzlerine karşı saygısızlığı yoktur ama arkalarından bir sallar ki offf... Annem kızar, babam konuşur, annem bağırır, babam bağırır kavgaya tutuşurlardı.

Eşinizle bağlarınız kopmuş gibi geldi. Adam akıllı konuşmanız lazım karşınıza alıp. Yoksa aşılacak gibi değil bu sorun. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

canım senin ve eşinin mesleği ne?
acaba gelir veya statü uyuşmazlığından dolayı mı oluştu bu kompleks?

Benim babamda da vardı bu. Hiç yüzlerine karşı saygısızlığı yoktur ama arkalarından bir sallar ki offf... Annem kızar, babam konuşur, annem bağırır, babam bağırır kavgaya tutuşurlardı.

Eşinizle bağlarınız kopmuş gibi geldi. Adam akıllı konuşmanız lazım karşınıza alıp. Yoksa aşılacak gibi değil bu sorun. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

konuşmaktanda anlamıyor ne yazık ki..haklıyım diyip çıkıyor,hep beni suçluyor.sizin babanız en azından yüzlerine karşı saygısızlık yapmıyormuş ,benimki annem-babamla sanki arkadaşlarıymış gibi laubali oluyor.ama bu onun genel yapısı yani herkese karşı aynı...bilmiyorum çıkamıyorum işin içinden...

canım senin ve eşinin mesleği ne?
acaba gelir veya statü uyuşmazlığından dolayı mı oluştu bu kompleks?

ben çalışmıyorum ,eşimin kendi işyeri var .ama aile yapılarımız çok farklı.maddi olarak bizimkiler çok daha iyi.ama bu asla konu olmadı bu güne kadar.şu anda ailemin bize verdiği evde oturuyoruz ama lafı bile geçmedi asla.onun babasıda annesine karşı böyle..sanki kadın sadece yemek yapmak ve çocuklarla ilgilenmek için var.o beni babasının annesini sindirdiği gibi sindirmek istiyor ama yemezler..ben sessiz kalmayacağım.ailemi sevmek zorunda değil ama saygılı olmak zorunda.tıpkı benim bugüne kadar onun annesini-babasını hiç incitmediğim kırmadıgım gibi oda yapmayacak buna mecbur.

arkadasim benim esimde ayni senin esin gibi, allah yardimcimiz olsun ben onu allaha haval ettim, allahlarindan bulsunlar....

arkadasim benim esimde ayni senin esin gibi, allah yardimcimiz olsun ben onu allaha haval ettim, allahlarindan bulsunlar....

o kadar zor ki..böylesini Allah kimseye vermesin.üzüntüden başıma ağrılar giriyor artık.
beni seven insan ailemede saygı duymak zorunda.ayrıca beni başkalarının yanında ezmeye çalışıyor. tartışırken öldürmekle tehdit ediyor.babam bu kadar anlayışsız olmasa hemen çıkıp gidicem ama onunda ödü kopuyor başına kalırım diye..Allah ıslah etsin hepsini.napıcam bilmiyorum çok mutsuzum.hayata küstüm.

tartışırken öldürmekle mi tehdit ediyor:53: bu çok kötü
galiba eşinin psikolojisi bozuk sağlıklı düşünemiyor.diğer mevzuları belki aşarsınız zamanla düzelir diyecektim ama bu şekilde konuşan biri bana pek normal gelmedi canım:26:
keşke baban sana sahip çıksa arkanda olduğunu hissettirse eşin belki kendine bir çeki düzen verir ama şu durumda eşin seni iyice sahipsiz görüyor bence:31:

Canım seni üzmek istemem ama eşin pek düzelecek cinsten değil..

Böylesini gerçek hayatta da çok gördüm bir tanesi dayım biri de eniştemdir.

Forumda da daha önce yüzlerce örneğini konuştuk..

Bu tür davranışlar sergileyen erkekler laftan ,sözden,güzellikten anlamıyor.Yani evliliğini bitirmek gibi bir kararın yoksa eşin hiçbir zaman değişmeyecek bunu bil.

Bu yüzden kendini çok yıpratmamaya çalış arkadaşım Allah sana kolaylıklar ve mutluluklar versin..

aBlamın eski eşi de Böyleydi.. ailemize karşi çook saygısızdı.. aBlam Başedemedi Boşandılar.. allah yardımcın olsun.. anlayaBiliyorum ne kadar mahcup olduğunu... umarım düzelir canım yaa...

çok var böyle evlendikten sonra değişen erkekler..tanınmaz oluyorlar..kötü:( Allah yardım etsin sizler yani ne denir bilmemki..ya madem evliliğinde mutsuzsun bu kadar ayrılsan sonra bi süre annende kalsan iş bulsanda ayrı eve çıksan olmazmı?? yani bunu demek kolay yapmak o kadar kolay değil çok ii biliyorum ama en azından böyle mutsuz olmaktansa az sıkıntı ama huzurlu yaşa daha iyi gibi düşündüm..seninde psikolojini etkiler bu die düşünüyorum..esir gibisin sanki zor yanındasın eşinin gibi..ya bence böyle sürmezki..

Bu gibi adamlar değişiyor ama ölmeye yakın!kendinden ödün verip oturacaksın ,çocuğun için katlanacaksın büyüyünce o babasının hakkından gelir

sen onu sindirmeye çalış. hiç altta kalma. madem güzellikle düzelmiyor..
gerekirse evlerinde oturuyoruz sen sayısılık yapıyorsun da de.. başına da kakabilirsin. güzel den anlamayan belki çirkinlikten anlar..
Allah yardımcın olsun

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize...malum bu tür konuları insanın kendi çevresiyle konuşması çok kolay olmuyor.içimi döktüm rahatladım.
evet haklısınız bu adam hiç bi şekilde değişmez.biz daha öncede 1 kere ayrıldık 1 ay ayrı kaldık .o zaman çocuk yoktu.sonra yalvar yakar barıştık.o zaman ço ksöz vermişti ama gelgelelim şu anda o zamandanda beter.
en çokta babamın tavırları yaralıyor beni.öz baban karın değilmi sahip çık derse,beni savunmassa elin oğlu neler yapmaz ki..:((iyi ki annem var o beni çok iyi anlıyor.herşeyine katlanıyorum ama yine benden kötüsü yok.
az önce marketteyiz.çocuğun bi eksiğini alıcaktım.her zamankinden farklı bi marka denemek istedim onu aldım.milletin içinde bana fırça çekmeye kalktı.iş çıkarıyorsun kendine her zamnkinden alsana ..vs..bi bakış attım sus pus oldu.zaten kaç gündür konuşmuyorum.dönüp duruyor etrafımda,hiç taviz vermiyorum.
acaba birde ben onun annesine onun tarzıyla konuşsam ne hisseder?ama işte bendeki vicdan elvermiyor o kadıncazı kırmaya..ailesine yansıtmıyorum hiç..keşke oda benim gibi düşünebilse..
babam dese ''kızım kendini daha fazla yıpratma ,gel evine ''diye bilmiyorum herşey daha farklı olurmuydu acaba?ama buda çok uzak bi ihtimal..şaşırdım kaldım..çocuğumda ço kdüşkün babaya..gelme saati gelince kapıda camda bekliyor...derlerdi çocuk insanın elini kolunu bağlıyor diyede inanmazdım..ne kadar doğruymuş :(((

Bekar olduğum için evli insanların konularına yorum yapmaktan sakınırım genelde ama eşin gerçekten de çok zor biri. Kaba, anlaşılmaz ve kompleksli. Bir yanda da anlayışsız bir baba, al birini vur ötekine... :47: Allah çocuğunun yüzü suyu hürmetine sana yardımcı olsun...

konuyu okudum cok uzuldum, bizimde bir arkadaslarimiz var, esi kadina bizim yanimizda falan bagiriyor, sesini yukseltmekten hic utanmiyor cekinmiyor, valla ben utaniyorum , cokta uzuluyorum kadina, oglu bir sey yapsa, ogluna degil karisina kiziyor, 4 yasindaki ogluda bunu bildigi icin, surekli kullaniyor, annem banaa kizdi bugun, annem soyle yapti annem boyle yapti diye bebeklesiyor, adamda cocuktan yana oluyor, ve ben misafirdir evime gelmis diye birsey demiyorum ama onlara gittigim zamanda adam esine hic saygisi yok, bence sevgiside yok, olsa boyle saygisiz davranmaz.. simdi dusunuyorum bu adamla ne kadar otur konus ayni degismez, sanirim siiznkide buna benzer birisi, allah yardimcin olsun. Belki ailenle ciddi konusup ozellikle babanla senin arkanda oldugunu ona hissettirsin, ozaman biraz kendine ceki duzen verir bir ihtimal..

Babanla oturup konusamaz misin? Seni ezdigini, cok saygisizlik ettigini, cocugunun yaninda bagirdigini anlat. Gerekirse cocugu kullan, "torununun psikolojisini bozacak" de. Baban belki sinirlenir de haddini bildirir esine.

esinizin kesinlikle terapiye ihtiyaci var...
ya tek ya da beraber gideceksiniz...ama mutlaka gidin bence terapilerin yardimi olur bu konulara...

Back