- 28 Temmuz 2012
- 677
- 144
-
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
Devam etmelisin yarin bigun bize ne olacagi belli degil bugun elin ayagin saglam yarina garantiyi kim veriyor ? Koskoca insanlar dalga gececek bunu mu bulmuslar bence erkek arkadasini kesinlikle savun mutluysaniz ayagi aksiyor diye yari yolda birakma madem ki sevdin
Ne belli engeli olmayan biriyle evlensen onun basina bir hal gelmeyecegi ? Sokaga mi atican engeli oldu diye
Oyle hayat arkadasligi olmaz
Çok bilinmezli denklem gibi, ailenizle ilişkileriniz, sevgilinizle ilişkiniz vs. hepsini masaya koyup artısıyla eksisiyle düşünmeniz lazım.
Ama kusura bakmayın ben annenizin dalga geçtiği şeyin başına geldiğini düşünmedim, boş konuşmuş zamanında merhametinizin fazla olduğunu düşündüğünden değil, bu şekilde aşağılamaya çalışmış. Hep başkalarının başarılı çocuklarını örnek gösteren ebeveynler de güya özünde çocuklarının iyiliğini istediklerini iddia ederler ama getirisi hiç de öyle olmaz, aynen onun gibi.
Kişisel yazına bayıldım kim söylemiş bu sözü Atatürk MÜ ?Bence anneniz büyük konuşmuş.
Başka bi sekilde yorumlayamadim.
ilişkinin arkasında durmuyorum değil ailemle sorun çıksın istemiyorum. onlarında onaylamasını istiyorum. engelinden dolayı değilde belki ilerde bi sorun çıkar mutsuz olurum . o zaman biz demiştik densin istemiyorumSevgilinizin adına cok üzüldüm ben, engeliyle insanları yargilamak küçümsemek kimin haddine ya! Yani sizde ilişkinizin tam olarak arkasında duracağa benzemiyorsunuz bence biraz karasızlık içindesiniz. Olduda evlendiniz, aileniz esinizin yüzune elbette vuracak engelini, ya çok umursamaz olması lazim ya da çok incinmeye hazir olması..